Skånskan > Nyheter

Saturday, 23 March, 11:26

Skånskan - 15 mar 19 kl. 13:00

Cykelkontroll ledde till knarkmöllan När polisen tidigt på torsdagskvällen skulle stoppa en 47-årig man för kontroll försökte han cykla därifrån.
Men mannen greps, och misstänks nu för bland annat narkotikabrott och penningtvätt.– Vi gjorde husrannsakan i hans bostad och hittade narkotika, dopningspreparat, en stor summa kontanter och annat gods som misstänks komma från brottslig verksamhet, säger Jimmie Modin, presstalesperson för Malmöpolisen.
Enligt Jimmie Modin rör det sig om minst ett sexsiffrigt belopp i kontanter. Redan när mannen stoppades på sin cykel hittades narkotika och två knivar på honom.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
När, Jimmie Modin, Malmöpolisen, Sofielund

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cykelkontroll, leddetill , knark
Skånskan - 19 apr 16 kl. 17:45

Från Skåne till Umeå med 23 kilo knark

Malmö Mannen gjorde resan från Hässleholm till Umeå med 23 kilo knark förgäves. Polisen visste redan att han var knarkkurir. Nu döms tre män till fem års fängelse vardera för grovt narkotikabrott.

Barometern - 02 jun 13 kl. 17:34

Nykterhetskontroll ledde till cannabisodling

När bilen stoppades fann polisen knark och i passagerarens bostad fanns flera cannabisplantor Flera fall av narkotikabrott blev resultatet efter Mönsterås Blues & Roots. I samtliga fall handlar det om eget bruk.
Vid 20-tiden på lördagskvällen ville polisen stoppa en bil på Storgatan, men föraren gjorde ett försök att smita ifrån konstaplarna.

BT - 03 apr 14 kl. 09:55

Polisen kritisk: Alkohol straffas hårdare än knark

Den som langar öl och vin till ungdomar riskerar nu strängare straff än den som säljer cannabis åt unga. Det anser narkotikapoliser som BT talat med. De varnar för trenden och menar att det måste vara allvarligare att sälja knark.

Sydsvenskan - 26 jan 15 kl. 17:38

Gift par greps med knark och vapen i huset

En rutinkontroll i fredags ledde polisen till en knark- och vapengömma. Ett gift par sitter nu anhållna..

Skånskan - 02 dec 16 kl. 16:24

Mycket knark och vapen i beslag

MALMÖ Runt 15 kilo narkotika och flera vapen har tagits i beslag, liksom 290 000 kronor i kontanter. 13 personer har anhållits och en handfull av dem har häktats. Malmöpolisen betecknar sin Operation Leo som lyckad.

Kristianstadsbladet - 25 okt 13 kl. 06:30

Personalen klär sig mot knark på krogen

Foto: Peter Åklundh
I helgen tar krogpersonal i Kristianstad tydlig ställning genom att klä sig i t-shirts med budskapet ?Krogar mot knark?.
Nätverket Krogar Mot Knark arbetar för att minska och försvåra användandet av narkotika i krogmiljö.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 11 kl. 17:31

Torkade växtdelar misstänks vara knark

Två män kom i bråk med varandra på krogen May Place på Hallandsvägen. Bråket ledde fram till ett misstänkt narkotikabeslag. En vakt som ingrep ska ha funnit en påse torkade växtdelar hos en av männen.

Sydsvenskan - 29 dec 11 kl. 06:30

Barbiepiller ledde till Outlaws bombgömma

Kvinnan var påtänd, tyckte knarkspanarna som var på hembesök. På läkarutskriven medicin, sa hon, men avslöjade samtidigt att hon tog "Barbiepiller". Köpta via internet för att göra brukaren "smal, brun och kåt".

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Sålde knark i olika skolor

Förra året sedan reagerade skolan. Den nu för rån åtalade flickan var påverkad av hasch i skolan. Hon sålde i olika skolor.

UNT - 10 apr 14 kl. 21:28

Polisinsats ledde till 70 misstänkta

Omkring 70 personer i Uppsalatrakten är misstänkta för olika brott sedan polisen genomfört en stor operation. Insatsen har pågått sedan i februari och riktades främst mot unga. Polisen hittade kilovis med knark.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Kostenheten måste spara

Sjöbo För att spara pengar vill kommunen nu satsa på att minska matsvinnet på äldreboendena och i skolorna.Vård- och omsorgsnämnden ser ut att få ett underskott på 1,6 miljoner kronor när året är slut.
– Vi ska göra allt vi kan för att nå en budget i balans i slutet av året, säger nämndens ordförande Berit Lundström (M).

Skånskan - 30 minuter sedan

Brand i flerfamiljshus på Kirseberg

Malmö Ett larm kom in på lördagsförmiddagen om en brand i en lägenhet där det ska vara rökfyllt i flera rum.Räddningstjänsten har åkt till Södra Bulltoftavägen för närmare information kring branden i flerfamiljshuset. Enligt larmet ska det brinna i en ugn och röken ska ha spridit sig till flera rum.

Skånskan - 2 timmar sedan

68 kvadratmeter stort hus i Höör sålt

Höör Albin Tenman, 31 år, är ny ägare till fastigheten på Elisetorpsvägen 25 i Höör. Byggår för huset är 1949 och boarean är 68 kvadratmeter. Säljare är Janet Ingela Jönsson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Personbil for in i mitträcke på E22

Eslöv En singelolycka har inträffat på lördagsmorgonen på E22 mellan trafikplats Lunds Norra och trafikplats Gårdstånga.Räddningstjänsten åkte till platsen för närmare kontroll. Det visar sig att en bilist har kört rakt in i mitträcket på E22 i norrgående riktning.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kastade in brinnande föremål i butik

Malmö En butik på Munkhättegatan utsattes för en misstänkt mordbrand vid midnatt, natten till lördagen.Två okända gärningspersoner ska ha kastat in någon form av brinnande föremål i en butik. Ingen person har kommit till skada och branden ska ha orsakat begränsade skador.

Skånskan - 3 timmar sedan

Världspremiär på hemmaplan

I dag startar årets barn- och ungdomsfestival Buff i Malmö och bättre sammanhang för världspremiären för sin första långfilm PewPewPew kan Malmöregissören Sergey Vasilevs inte tänka sig.
– Det är verkligen en fullträff och jag är så glad och tacksam över att den var bra nog för festivalen, säger han när vi träffas på ett kafé på Friisgatan.Sergey Vasiliev om …
… vad PewPewPew betyder: ”Det är ljudet av en laserpistol och betyder egentligen inget men visar tid och plats, att det är ett tidsdokument från i dag.

Skånskan - 5 timmar sedan

Weise redo för dansband

I premiäravsnittet fick han flest röster av tittarna för sin tolkning av ”I surrender” när det var hårdrockstema i tv-programmet Stjärnornas stjärna. I kväll är det dansband som står på schemat, men det skrämmer inte tävlingsmänniskan Andreas Weise det minsta.Vi har sett honom tävla i program som Idol, Let’s dance, Melodifestivalen och inte minst i Körslaget där han ledde en kör från Vellinge kommun.

Skånskan - 10 timmar sedan

Goda tider för EU-de­batt

Sön­dag 26:e maj kommer röst­be­rät­ti­gade i Sverige att kun­na välja 21 in­di­vider som ska fö­re­träda dem i Brys­sel. Trots att flera par­tier näs­tan har av­slu­tat pro­cessen med att vaska fram lämp­liga kan­di­dater till sina val­lis­tor märks knappast EU-val­rö­rel­sen på ga­tor och torg runt om i Sverige. In­ner­li­gen gläder jag mig till att den­na val­rö­rel­se ska ta fart på rik­tigt.

Skånskan - 10 timmar sedan

Rap­porten bara bör­jan för Swedbank

På fre­dagen of­fent­lig­gjordes en ”sta­tus­rap­port” från kon­sult­by­rån FRA om miss­tänkta penningtvättaffärer i Swed­banks bal­tiska dot­ter­bo­lag. En­ligt det som blev of­fent­ligt (slut­satserna men inte hela rap­porten) fram­går att Swedbank av­slu­tat hund­ra­tals kon­ton som ut­länds­ka kunder haft och att tu­sen­tals miss­tänkta trans­ak­ti­oner rap­por­terats till be­rörda myn­dig­heter. Med detta vill bank­led­ningen hävda att banken följt de lagar och regler som finns för att för­söka av­slöja och för­hindra pen­ning­tvätt.

Skånskan - 10 timmar sedan

Be­prö­vad fa­vo­rit ska för­söka förnya Mil­jö­par­ti­et

Som väntat fö­re­slår Mil­jö­par­ti­ets val­be­red­ning att Per Bo­lund ska ef­ter­träda Gustav Fridolin som man­ligt språk­rör. Isa­bel­la Lövin fö­re­slås få fort­sätta.
Det för­vånar inte.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.