DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 22:34

DI - 15 mar 19 kl. 13:06

Lyxmodebolaget skrotar Michael Jackson-produkter efter proteststormDet franska lyxmodevarumärket Louis Vuitton kommer att dra tillbaka alla varor som direkt eller indirekt har inspirerats av popstjärnan Michael Jackson. Det skriver den amerikanska modetidningen GQ..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Michael Jackson, Louis Vuitton, GQ

Dela artikeln

66 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lyxmodebolaget, skrotar, Michael, Jackson-produkterefter , proteststorm
DN - 24 nov 11 kl. 07:35

Google skrotar sju produkter

I en stor höststädning skrotar nätjätten Google nu sju av sina tjänster. Det handlar bland annat om Wave, Gears och Knol..

IDG - 04 jul 12 kl. 05:30

Google rensar upp - skrotar flera produkter

Google fortsätter att rensa upp och lägger ned en rad produkter som tappat sin glöd, däribland Igoogle..

Computer Sweden - 04 jul 12 kl. 05:30

Google rensar upp - skrotar flera produkter

Google fortsätter att rensa upp och lägger ned en rad produkter som tappat sin glöd, däribland Igoogle. .

Computer Sweden - 14 feb 12 kl. 03:00

Telia skrotar tre av fyra datahallar

Teliasonera har inlett ett enormt projekt. Målet är att banta dagens drygt 40 datahallar till ett tiotal. Samtidigt ersätts produkter från EMC, Netapp och Hitachi med HPs senaste lagringsenheter..

IDG - 19 sep 12 kl. 09:29

Microsoft skrotar säkerhetsprodukter

Microsofts säkerhetsplattform Forefront kommer nästan att försvinna helt som egen produkt. I stället väljer Microsoft att baka in säkerhetsfunktionerna i andra produkter..

Nyteknik - 23 okt 14 kl. 08:15

Microsoft skrotar Nokia

TEKNIKSVEPET. Microsoft har tagit steget och tar bort namnet Nokia från sina produkter. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna..

Dagensanalys.se - 08 mar 17 kl. 10:07

Facebook lanserar nya mätverktyg, och skrotar samtidigt Atlas

För fyra år sedan köpte Facebook mätplattformen Atlas från Microsoft. Nu har de till fullo integrerat Atlas funktioner i sina befintliga produkter, och lanserar samtidigt en ny serie mätverktyg fokuserade på räckvidd och genomslag. Plattformen Atlas var såväl en annonsserver som ett system för att mäta annonsers effekt.

Dagens PS - 28 jun 18 kl. 12:09

Honda skrotar känd robot

Honda slutar utveckla roboten Asimo, en symbol för Japans framgångsrika robotteknik. Företaget planerar nu att i stället utveckla robotar för praktiskt användande inom sjukvård och transport. Det rapporterar Nikkei.

VA - 28 jul 17 kl. 11:15

Nu skrotar Apple sina mest revolutionerande produkter någonsin

En Apple-epok går i graven. .

Supermiljöbloggen - 20 okt 16 kl. 07:20

”Att kritiskt granskas är inte alltid skönt – men väldigt viktigt”

"Min förhoppning och förväntan är att vi kan påverka näringslivet att öka takten i hållbarhetsarbetet", skriver Amanda Jackson, Koncernhållbarhetschef på Swedbank, idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen. Banksektorn skulle kunna liknas vid ett finansiellt blodomlopp som gör det möjligt för företag att utveckla, bygga upp eller globalisera sin verksamhet. Detta är självklart positivt, men det medför också ett ansvar att vara en långsiktigt hållbar och ansvarsfull partner i en värld som förändras och där intressenternas krav på ansvar och hållbarhet ökar i en allt högre takt.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Många köp går åt skogen – här är tipsen för att lyckas

Många företagsköp går tyvärr åt pipan. Men den som gör alla rätt kan skörda stora värden i framtiden. Här är hemligheterna för lyckas med ett förvärv..

DI - 30 minuter sedan

Han ratade 50 företag – sen hittade han guldklimpen

MÖRRUM. Med förvärvet av Contura Steel blev entreprenörsdrömmen diskbänksrealism.  Efter alla år inom olika storbolag står nu diskbänkstillverkningen i Blekinge – liksom ägaren Patrik Jarlhage – för första gången på egna ben..

DI - 1 timme sedan

6.000 poliser och militärer gjorde lördagen ”lugn” i Paris

Lördagens protester i Frankrike blev betydligt lugnare än helgen innan, sedan den polisiära närvaron utökats och fått militärt understöd..

DI - 2 timmar sedan

Skatteexperter: Stålbad väntar privat vård

Den infekterade momsstriden inom vårdsektorn fortsätter. Frågan är så komplicerad att inte ens Skatteverket verkar på det klara med tillämpningen:  ”Vi kan inte ha en situation där handläggare gör olika bedömningar”, säger skatterådgivaren Cecilia Smedfors. .

DI - 2 timmar sedan

Justitieministern håller hårt i Mueller-utredning

USA:s kongress får vänta på att läsa den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning om eventuella ryska kopplingar till president Donald Trump..

DI - 3 timmar sedan

Lastfartyg driver utanför Norges kust

Ännu ett fartyg har fått problem i det hårda vädret utanför Hustadvika på Norges västkust. .

DI - 3 timmar sedan

Massiv protest mot brexit på Londons gator

Över en miljon så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerade på lördagen i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 3 timmar sedan

Här står nya striden om välfärden – och läget är pressat

Jakten på välfärdsvinster är avbruten. Nu startar jakten på kvalitet i både den privata och offentliga välfärden.  Men systemen är pressade och de ideologiska skillnaderna stora.

DI - 3 timmar sedan

Andersson: ”Klart att privata företag ska göra vinst”

I januariavtalet lovar regeringen att inte befatta sig med vinstbegränsningar eller vinstförbud. ”Den skadliga vänstersvängen är bruten”, säger Annie Lööf (C). .

DI - 4 timmar sedan

Pantkungen: Jag köpte it-fonder för 100.000 – en månad innan bubblan sprack

Bengt Lagerman styr över Sveriges alla pantmaskiner och smyger hem till barnen för att samla ihop deras pant. I retur får han ta hand om labradoren Noppe, den bästa – och sämsta – presenten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.