Barometern > Nyheter

Wednesday, 27 March, 04:09

Barometern - 15 mar 19 kl. 12:30

Mögel har hittats på tre skolorVid en rutinkontroll hittades mögelangrepp på tre skolor i Blomstermåla och Ålem. – Det ser inte så bra ut men problemen ska åtgärdas så snart som möjligt. Det är jätteviktigt att våra barn vistas i en bra skolmiljö, säger Ann Petersson (C), ordförande i miljö- och byggnadsnämnden..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Blomstermåla, Ålem, Ann Petersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mögelhar , hittats, tre, skolor
YLE - 27 aug 14 kl. 04:10

Tre skolor på fallrepet i Kronoby

Kronoby kommun överväger att stänga skolorna i Norrby, Småbönders och Djupsjöbacka nästa höst. Sparkravet är 400 000 euro, och en byskola med två lärare kostar enligt bildningschefen ungefär 200 000 euro om året. I Kronoby kommun hotas nu tre skolor av stängning.

BT - 10 feb 12 kl. 08:10

Tre skolor och ett äldreboende läggs ner

Tre skolor och ett äldreboende hotas av nedläggning i Väster.
Och det är bara början. Alla delar av Borås stad ska nu försöka få fram mer pengar till skolan och förskolan genom att spara på lokaler.

YLE - 31 maj 16 kl. 11:35

Stadsstyrelsen vill stänga tre skolor i Raseborg

Billnäs skola ska finnas kvar, anser stadsstyrelsen. Men tre skolor borde stänga år 2018. Stadsstyrelsen föreslår att de svenska skolorna Västerby skola, Snappertuna skola och den finska skolan Klinkbackan koulu stänger år 2018.

YLE - 18 sep 15 kl. 08:06

Tre skolor i Vasa får matpåse

Tre skolor i Vasa får klara sig utan varm mat under fredagen. Det är Isolahden koulu, Vaasan lyseon lukio och Vasa yrkesinstitut. Fredagens demonstration påverkar bespisningen i tre av Vasas skolor.

Länstidningen i Jämtland - 14 sep 17 kl. 10:52

Skoljoggen skapade rörelseglädje för barn från tre skolor

Rörelseglädjen stod i fokus när Skoljoggen arrangerades i Brunflo. 380 barn från tre skolor motionerade tillsammans.
– Det är ett ypperligt tillfälle för dem att träffas och ses under ganska sköna omständigheter, säger Thomas Lindh, en av tre arrangörer..

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 11 kl. 16:52

Mattepengar till tre skolor i Helsingborg

Tre skolor i Helsingborg är med och får dela på årets pott av statliga pengar till bättre undervisning i matematik. Totalt delar Skolverket ut 121 miljoner..

Dalarnas tidningar - 05 apr 11 kl. 13:44

Skadegörelse vid tre skolor

[BORLÄNGE] Under dagarna mellan den 1 och 4 april har tre skolor i Borlänge utsatts för skadegörelse..

UNT - 01 nov 11 kl. 02:44

Tre skolor sönderslagna

Tre skolor blev under natten mot tisdag sönderslagna på mindre än 1,5 timmar..

Corren - 11 jan 13 kl. 07:24

Tre skolor nära bli två

En splittrad kommunstyrelse sa ja till att gå från tre skolor till två i Åtvidaberg. Kopparpartiet gick emot och fick stöd av Vänsterpartiet..

GöteborgsPosten - 17 jun 14 kl. 23:54

Bränder på tre skolor

Tre skolor i Göteborg drabbades av bränder på tisdagskvällen. Värst var branden på Solbackeskolan i Bergsjön..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Underrättelsetjänster får mer insyn efter dåd

Nya Zeelands underrättelsetjänster får grönt ljus för att göra omfattande övervakning efter terrordåden i Christchurch. Andrew Little, minister med ansvar för underrättelsetjänsterna GCSB och SIS, säger att han undertecknat godkännanden om informationsinhämtning som är omfattande.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Cathay Pacific köper HK Express

Hongkongbaserade flygbolaget Cathay Pacific köper upp konkurrenten HK Express för närmare 630 miljoner amerikanska dollar. Cathay kontrollerar därmed tre av fyra flygbolag i Hongkong. HK Express är ett budgetbolag som Cathay har haft svårt att konkurrera med.

Barometern - 1 timme sedan

Explosion i västra Stockholm

En explosion har inträffat i västa Stockholm. Larmet kom 01. 10 och den skedde utomhus, på en gata och inga personer ska ha skadas.

Barometern - 1 timme sedan

NY-förort stoppar ovaccinerade barn

Förorten Rockland County i New York förbjuder barn som inte är vaccinerade mot mässling från att vistas på allmänna platser som skolor, kyrkor och shoppingcenter, efter ett utbrott.(TT).

Barometern - 3 timmar sedan

Sydd Ekdal följde slutet på mobilen

Albin Ekdal skrek ut sin smärta och fick hjälpas av planen. Tur i oturen: Två sår fick sys och han räknar med att vara åter på plan inom kort. - Jag hoppas att vara tillbaka inom någon vecka.

Barometern - 2 timmar sedan

Brand i centrala Uppsala släckt

En brand utbröt under tisdagskvällen på en vind i en fastighet i centrala Uppsala. Branden kunde släckas under senkvällen och ingen person uppges ha skadats. .

Barometern - 2 timmar sedan

Fler söker stöd från kvinnojourer

Fler personer vänder sig till Sveriges kvinnojourer för att få stöd. Det visar statistik från Föreningen Unizon, som representerar 140 tjej- och kvinnojourer i landet, uppger Sveriges Radio Ekot.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Olsen: "Kändes som att vi hade stolpe ut"

Två EM-kvalmatcher har gett Sverige fyra poäng. Men Robin Olsen hade helst av allt haft två till. - Det kändes som att vi hade stolpe ut i den här matchen, säger han efter 3-3 mot Norge.

Barometern - 2 timmar sedan

Ny tideräkning utmaning i Japan

Det är en väl bevarad hemlighet vad nästa regenttid i Japan kommer att kallas. Det nya namnet trycks på mynt, i tidningar och officiella dokument. Och en del datorer kan stöta på problem, när den nya tideräkningen börjar.

Barometern - 2 timmar sedan

Gärningsmän kan begäras utlämnade

En spansk domare planerar att begära att tio personer som misstänks ha trängt sig in i Nordkoreas ambassad i Madrid utlämnas från USA. Domaren tror att alla flydde till USA efter attacken, där dokument stals och en handelsattaché tvingades ner i källaren. Det stulna materialet ska senare ha erbjudits FBI.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.