Expressen > Nyheter

Saturday, 23 March, 18:04

Expressen - 15 mar 19 kl. 12:42

JUST NU: Flera poliser på plats vid bostad ”Ett pågående ärende”Polisen har larmats till en adress i centrala Malmö.Vad som hänt är okänt men polisen är på plats med flera resurser.– Det är ett pågående ärende, säger Filip annars, pressinformatör hos polisen i region syd..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Ett, Malmö, Filip

Dela artikeln

157 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU Flera , poliserpå plats vid , bostadEtt , pågående ärende
NSD - 12 mar 18 kl. 14:51

Polishelikopter i luften: "Vi har ett pågående ärende"

Polisens helikopter används i en polisinsats i Luleå just nu..

NSD - 12 mar 18 kl. 14:51

Polishelikopter i luften: "Pågående ärende"

Polisens helikopter används i en polisinsats i Luleå just nu..

Expressen - 17 okt 17 kl. 14:55

JUST NU: Insatsstyrkan slog till mot lägenhet

Tungt beväpnade poliser har slagit till mot en lägenhet i Malmö.Bakom insatsen ligger bland annat uppgifter om beväpnade personer som synts i närheten av en skola.– Vi har ett pågående ärende, säger Stephan Söderholm, pressinformatör vid polisens regionledningscentral i Malmö..

Expressen - 28 feb 17 kl. 14:32

JUST NU: Helikopter jagar flyende person

Polisen jagar just nu en person som är på fri fot efter en avslutad biljakt.Tre av fyra misstänkt inblandade personer har frihetsberövats av polis – den siste jagas av helikopter.– Det är ett pågående ärende, vi får återkomma till vad det handlar om, säger Stephan Söderholm hos polisen i syd..

YLE - 31 mar 17 kl. 16:38

Poliser mår dåligt och lämnar Västra Nylands polisinrättning

Polisernas arbetssituation i Västnyland är alarmerande. Vi har redan gått över smärtgränsen och många lämnar nu Västra Nylands polisinrättning, säger en Raseborgspolis. Åtminstone sex fältpoliser i Raseborg har sökt sig bort den senaste tiden.

Expressen - 23 jun 18 kl. 19:00

JUST NU: Hemlig insats - polis med tunga vapen

En större polisinsats pågår utanför Malmö på lördagskvällen.Poliser står bland annat med dragna vapen och kontrollerar fordon på E65-påfarten vid Oxie.– Det är ett pågående utredningsärende och det är ingen fara för allmänheten, säger Maya Forstenius vid polisens ledningscentral..

Cornucopia - 18 maj 16 kl. 09:15

Svar från folkhälsoministern angående profylax mot prostatacancer

Efter en och en halv månad har jag nu fått svar på min fråga till folkhälsominister Gabriel Wikström, angående profylaktisk behandling mot prostatacancer. Jag är inte helt säker på att de uppfattade frågan korrekt, men förutsatt det finns det några intressanta citat, som dock lämnar fler frågetecken öppna.
Folkhälsominister Gabriel Wikström.

Kristianstadsbladet - 08 nov 13 kl. 09:00

KFF-matcher fortfarande ett polisärende: "Känns konstigt"

Svenska Spel stängde allt spel på Kristianstads FF under slutet av säsongen. Ärendet blev polissak och ligger nu hos Riksenheten mot korruption. ”Vi tycker att det är ganska konstigt”, säger KFF:s lagkapten Henrik Fribrock.

BT - 19 maj 14 kl. 08:18

Barnärende granskas inte

Markbygdspartiets anmälan till IVO om hanteringen av de rikskända fosterbarnen tas inte upp till granskning. Samtidigt har ännu en anmälan inkommit mot socialtjänsten i Marks kommun. Den långa följetongen om de två fosterbarnen, som omhändertogs under kuppartade former av Marks kommun hösten 2009, fortsätter.

Skånskan - 14 feb 16 kl. 08:00

Larm från gruppboende i Hörby slukar resurser

Hörby Nästan var tredje dag under förra året larmades polisen om våld, hot och andra händelser på Hjularöds gruppboende i Hörby.
Larmen har fortsatt strömma in under början av 2016 och nu kräver polisen ett möte med verksamheten för att diskutera situationen.Den 19 april 2015 gjorde en av brukarna på Hjularöds gruppboende i Hörby intrång i en medboendes lägenhet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Viggo opererades för en cancer som inte fanns – dog

Viggo Andersen, 69, opererades för cancer i bukspottskörteln.Men han hade inte cancer.Ingreppet ledde till svåra komplikationer, och efter mer än ett halvårs lidande dog Viggo av en blödning i tunntarmen.

Expressen - 15 minuter sedan

Daniels ilska – skolan ska spara 31 miljoner

Under 2019 ska 31 miljoner kronor sparas in på skolverksamheten på Tjörn.Nu jäser missnöjet bland föräldrar på ön.– Man planerar att bygga ett kulturhus för 100 miljoner kronor samtidigt som man drar ner på skolan.

Expressen - 30 minuter sedan

Tusentals följde årets laxfiskepremiär i Mörrum

Prick klockan nio på lördagsmorgonen ekade det traditionsenliga kanonskottet som markerar inledningen på årets laxfiskepremiär i Mörrumsån i Blekinge.I år följdes festligheterna av tusentals personer.Som vanligt..

Expressen - 30 minuter sedan

50 personer döda efter attack mot by i Mali

50 personer har dödats i en attack mot en by i Mali, skriver AFP. Enligt borgmästaren är det den dödligaste attacken i området som drabbats av en rad våldsamma attacker på senare tid, skriver Reuters. .

Expressen - 45 minuter sedan

Titta upp – i kväll kan du se norrsken över Skåne

Den som lyfter blicken mot den skånska kvällshimlen på lördagen kan få se ett ovanligt fenomen – för att vara så långt söderut.Det kan bli norrsken.– Möjligheterna är goda, säger Frode Korneliussen, meteorolog på Geostorm..

Expressen - 1 timme sedan

Justitieministern vill avslöja Mueller-rapporten i kväll

I går lämnade Robert Mueller över sin Rysslandutredning till utrikesdepartementet. Redan i kväll kan justitieministern William Barr presentera slutsatser, enligt uppgifter till Fox News..

Expressen - 1 timme sedan

Kropp hittad i sundet utanför Landskrona

En kropp har hittats i sundet utanför Landskrona. Polis och räddningstjänst har larmats till platsen.– Vi har bekräftat att det är en kropp i vattnet, säger Evelina Olsson vid polisen i region syd till Helsingborgs Dagblad..

Expressen - 1 timme sedan

Klart: Valberedningens förslag röstades ned

Moderaterna i Göteborgs nya ordförande är klar.På lördagen röstades riksdagsledamoten David Josefsson fram på kretsårsmötet.Därmed röstades valberedningens förslag ned..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Ökad press på Theresa Mays avgång

Pressen mot Theresa May hårdnar. Enligt The Times är förtroendet förbrukat – och flera av hennes partikolleger ser hennes avgång som enda utväg. .

Expressen - 1 timme sedan

Boende pepparsprejade tjuv – efter inbrottsförsök

En man försökte bryta sig in i en bostad i Lund vid 13-tiden på lördagen.Men när han var på väg in genom fönstret blev han upptäckt av den boende – som då pepparsprejade tjuven.Mannen försvann från platsen och söks av polis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.