Skånskan > Nyheter

Tuesday, 26 March, 15:05

Skånskan - 15 mar 19 kl. 12:40

Larm om drunkning vid CentralenMalmö Vid kvart över tolv inkom ett larm om drunkning utmed Norra Vallgatan ett stenkast från Malmö central.Räddningstjänsten är på plats med dykare och räddningsfordon, dessutom finns två ambulanser och två polisbilar på plats. – Det är en räddningsinsats som pågår och vi biträder, säger polisens presstalesperson Filip Annas..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Centralen, Vid, Norra Vallgatan, Malmö, Filip Annas

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , drunkningvid , Centralen
Västerbottens Folkblad - 17 maj 17 kl. 11:07

Larm: Drunkning under Kyrkbron

Ett larm har gått om en befarad drunkningsolycka under Kyrkbron. Klockan 10:49 kom ett SOS-larm om en befarad drunkning under Kyrkbron i Umeå. Räddningstjänst till platsen.

NSD - 02 okt 17 kl. 14:28

Larm: Drunkning i Kiruna

SOS-alarm har fått in ett larm om en drunkning i Sautusjärvi i Jukkasjärvi, Kiruna..

Kristianstadsbladet - 29 jul 14 kl. 07:00

Kameror hindrar drunkning i bassäng

Det blir allt vanligare att simbassänger installerar kameror som larmar om någon riskerar att drunkna. I minst sju län finns nu bassänger med larm. - Det är ett komplement till oss personal, säger en badvakt.

BT - 29 jul 14 kl. 07:00

Kameror hindrar drunkning i bassäng

Det blir allt vanligare att simbassänger installerar kameror som larmar om någon riskerar att drunkna. I minst sju län finns nu bassänger med larm. - Det är ett komplement till oss personal, säger en badvakt.

Skånskan - 03 sep 16 kl. 16:47

Larm om drunkning – räddningstjänsten på plats

Malmö Flera bilar från polis och räddningstjänst larmades till Ångbåtsbron i Malmö efter ett larm om drunkning. Enligt Skånskans reporter på plats är tre dykare i vattnet efter ett larm om drunkning vid Ångbåtsbron. Man ska också ha sänt ut drönare över vattnet.

Västerbottens Folkblad - 10 aug 11 kl. 15:39

T-centralen stängde efter rökutveckling

STOCKHOLM På onsdagen utrymdes T-centralen i Stockholm efter larm om rökutveckling. STOCKHOLM På onsdagen utrymdes T-centralen i Stockholm efter larm om rökutveckling. Det var vid 14.

Västerbottens Folkblad - 06 apr 15 kl. 12:29

Larm om drunkning

Räddningstjänsten har fått en larm om en drunkning. Larm kom strax före 12, platsen är en vik vid Karlsborg, Holmsund. Just nu finns inga mer uppgifter vad som hänt..

Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 12 kl. 15:54

Larm om drunkning vid Högboda

Räddningstjänsten är just nu på väg till sjön Värmeln i Kils kommun efter ett larm om drunkning. En man ska ha gått genom isen..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Falskt larm om drunkning

Under torsdagskvällen fick räddningstjänsten in ett larm om drunkning i Burtjärn utanför Ludvika..

SN - 20 jun 13 kl. 11:58

Larm om drunkning i Oxelösund

Strax innan halv tolv fick SOS ett larm om drunkning vid badplatsen Trappviken i Oxelösund..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Politiker till svars om natur och miljö

HJÄRUP/STAFFANSTORP Natur och miljö handlar det om när Naturskyddsföreningen i Staffanstorp bjuder in politiker och intresserade till diskussion och frågor.Politiker från alla partier har bjudits in och kommer att medverka i panel och även i salen.
Och det kan bli en het diskussion, för Staffanstorp utmärker sig inte som ”bäst i klassen” när det gäller miljöfrågor.

Skånskan - 5 minuter sedan

Tackar dataspelen för språkkunskaper

Höör På torsdag är det final i den årliga tävlingen Språkolympiaden. Då tävlar landets bästa högstadie- och gymnasieelever i engelska, franska, tyska och spanska. 16-årige Philip Grönberg Lundin på Ringsjöskolan är en av dem.

Skånskan - 5 minuter sedan

Klockstapel på Kompanigatan söker hyresgäst

MALMÖ Klockstapeln på Kompanigatan nära rådhuset renoveras för omkring en miljon kronor.
Nu hoppas Stadsfastigheter också kunna hitta en hyresgäst som kan och vill använda klockspelet som varit tyst under många år.Klockstapeln är närmare 20 meter hög.

Skånskan - 5 minuter sedan

Hörby säger ja till stora Tysklandskabeln

HÖRBY
Svenska Kraftnät vill dra den nya markkabeln från Tyskland – Hansa Power Bridge – från omriktarstationen i Lyby söderut mot Sjöbo och Ystad.
Kommunstyrelsen i Hörby ger grönt ljus till den tänkta sträckningen, som bland annat skär genom det område där provborrningarna efter vanadin planeras. Hansa Power Bridge är en planerad likströmsförbindelse på 700 megawatt mellan Sverige och Tyskland.

Skånskan - 5 minuter sedan

EU säger ja till omstridd upphovsrättslag

Internet EU-parlamentet röstade på tisdagen ja till det omstridda förslaget om nya upphovsrättslagar. Det innebär bland anat att det senast 2021 ska vara förbjudet att ladda upp material med upphovsrättsskydd på sociala medier.

Beslutet har föregåtts av år av konflikter och opinionsbildning, skriver SVT Nyheter.

Skånskan - 1 timme sedan

Det våras för svensk cider

På landet Tillverkning av äkta cider har traditionellt varit blygsam i Sverige, men det finns en stor potential. Det menar Kimmo Rumpunen, växtförädlare på SLU som deltar i ett projekt för att ta fram cideräpplen för svenska förhållanden.Med äkta cider menas en dryck som uteslutande, eller åtminstone huvudsakligen, består av jäst äppelmust.

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisen: håll rätt på era ungdomar

Malmö "Malmöpolisen efterlyser föräldrar som tar ansvar för sina ungdomar"
Så skriver polisen på Facebook efter den senaste tidens bråk kring St Johannesplan.Strax efter klockan sex på söndagen. Ett flertar polisbilar stannar till runt McDonalds.

Skånskan - 3 timmar sedan

Furumossen är redo för nästa nivå

På landet När det låga avräkningspriset gjorde det svårt att få ihop kalkylerna som mjölkproducent startade Kristina Niklasson och Peter Svensson eget mejeri. Drygt två år senare levererar man till 27 butiker i närområdet men siktar fortfarande högre.
– Det vi mjölkar på morgonen är i butik på eftermiddagen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Polisen fortsätta att varna

LÖDDEKÖPINGE Kävlingepolisen fortsätter att varna allmänheten för att lämna kvar saker i sina bilar när de stannar utanför olika butiker.
Speciellt gäller det Center Syd. I måndags vid 18-tiden utsattes tre olika bilägare för inbrott där det stals datorer, en iPad och flera väskor.

Skånskan - 3 timmar sedan

Vill ha Sommarbuss till Harrie

KÄVLINGE Det vore trevligt om Sommarbussen kunde gå ut till Lilla Harrie i år så att våra barn och ungdomar kan ta sig till kompisarna i Kävlinge.
Det skriver en Harriebo i ett förslag till kommunen. Svaret blir att det är för sent att ta med Lilla Harrie i årets Sommarbusstur.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.