Realtid > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 20:44

Liknande nyheter

Taggar: FI bekräftar, rapportom , penningtvätt
Mobil - 2 timmar sedan

Samsung bekräftar tekniska problem med Galaxy Buds till S10-kunder

Den som förbokat en Galaxy S10 är utlovad ett par trådlösa hörlurar utan extra kostnad. Flera har dock problem med att få de utlovade hörlurarna och Samsung bekräftar för Mobil att man har tekniska problem..

YLE - 18 nov 13 kl. 09:03

Tingsrätten bekräftar: Aarnios hustru har häktats

Helsingfors tingsrätt bekräftar att hustrun till den brottsmisstänkte knarkpolischefen i Helsingfors, Jari Aarnio, också har häktats. Hon är misstänkt för grov penningtvätt. Brottet har skett mellan den 9 januari 2012 och 14 november 2013.

IDG - 29 jul 13 kl. 20:30

Ny rapport bekräftar iPhone av plast

En rapport om arbetsvillkoren på Pegatrons fabriker bekräftar att en budget-iPhone av plast är på gång.  .

Expressen - 18 jul 16 kl. 12:36

Jenelle Evans gravid – bilolyckan bekräftar

"Teen mom"-stjärnan Jenelle Evans är gravid. Det är i en rapport från en bilolycka i början av juli som hon bekräftar att hon väntar sitt tredje barn, skriver Radar Online..

SR - 27 okt 16 kl. 07:35

Lövin bekräftar: Biståndspengar i EU används för att hindra flyktingar

Miljöpartiets Isabella Lövin, som är minister för internationellt utvecklingssamarbete, bekräftar att biståndspengar används för att hindra flyktingar från att komma till Europa. Uppgifterna kommer från Aidwatch:s årliga rapport..

DN - 17 aug 17 kl. 08:48

Transportstyrelsen bekräftar: Känslig försvarsinformation ingår i läckan

Nu bekräftar Transportstyrelsen att information om luftfartsskydd, säkerhetskontroller och försvarets civilia bilar kan ha läckt ut i samband med it-skandalen. I en rapport som Ekot tagit del av ger Transportstyrelsen nu svar på Försvarsmaktens frågor..

Cornucopia - 22 jul 17 kl. 21:02

Åtalet mot Ågren bekräftar: Transportstyrelsen har läckt hemliga operatörers identiteter

DN:s Mikael Holmström bekräftar i en artikel det jag bloggade om för en vecka sedan. Transportstyrelsen har läckt polisens, Säpos och Försvarsmaktens militära underrättelsetjänst hemliga särskilda operatörers identiteter. Detta bekräftas av gärningsbeskrivningen i åtalet mot fd GD:n Ågren.

Cornucopia - 22 sep 17 kl. 15:17

Försvarsmakten bekräftar flera UAV-observationer under Aurora

Försvarsmakten bekräftar nu för Officerstidningen Josefine Owetz att flera UAV:er ("drönare") har observerats i anslutning till övningen Aurora.

Detta framgår av tweets från Josefine Owetz. Man bekräftar återigen det som tidigare avslöjats här på bloggen (åtminstone Gotland och Vintersol), dvs att flera tidigare övningar också har uppvaktats av UAV:erJUST NU: Försvarsmakten bekräftar för Officerstidningen att observationer av UAV:er har gjorts på flera platser under övning Aurora.

Trelleborgs Allehanda - 25 okt 12 kl. 08:15

Utredning bekräftar misstanke

Foto: Rasmus Thorell
Fynd från branden i Akka-livs gamla lokaler bekräftar misstankarna mot 25-åringen som greps nära brandplatsen. Det säger åklagaren Amanda Elmfeldt.
Den 25-åriga mannen är misstänkt för mordbrand.

Nyhetskanalen - 25 okt 12 kl. 06:08

Hovet bekräftar: Prinsessan Madeleine förlovad

Drottning Silvia bekräftar för TT att prinsessan Madeleine har förlovat sig med Chris O'Neill. "Vi är väldigt lyckliga", säger hon.

Hovet bekräftar i ett kortfattat pressmeddelande att "prinsessan Madeleine och Herr Christopher O'Neill" är förlovade.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

Finansinspektionen kritisk till Riksbankens e-krona

20 remissinstanser har lämnat synpunkter på Riksbankens e-krona. Finansinspektionen jämför Riksbankens förslag med det floppande cashkortet..

Realtid - 5 timmar sedan

"Vi kommer fortsätta expandera"

Arctic Securities satsar på att ta marknadsandelar på krediter och företagsobligationsmarknaden i Sverige. Anna Hallsten, som är ansvarig för Arctic Securities svenska verksamhet, berättar för Realtid att teamet kommer växa ytterligare de kommande åren..

Realtid - 7 timmar sedan

Theresa May ansöker om förlängning

Storbritanniens premiärminister Theresa May har i dag ansökt om en förlängning av brexit till 30 juni..

Realtid - 7 timmar sedan

Cecilia Vestin till Fastpartners styrelse

Cecilia Vestin blir ny styrelseledamot i Fastpartner..

Realtid - 8 timmar sedan

Google får 15 miljarder kronor i EU-böter

EU-kommissionen dömde Google på onsdagen till 1,49 miljarder euro i böter för brott mot EU:s konkurrensregler..

Realtid - 8 timmar sedan

"Nya lagkrav på fondförvaltare tandlösa"

Regeringens nya lagförslag för att komma åt problematiken med oskäliga avgifter för “falskt aktiva” fonder kommer att få liten eller begränsad effekt. Det skriver Realtids Claes Folkmar och för i stället fram ett annat förslag för att komma till rätta med problemet..

Realtid - 9 timmar sedan

Arctic Securities rekryterar från Nordea och Swedbank

Investmentbanken Arctic Securities rekryterar från Nordea Markets till corp-sidan, DCM och Kreditanalys..

Realtid - 9 timmar sedan

Northmill växlar upp

Fintech-bolaget Northmill växlar upp med topprekrytering för att växa i Sverige, Finland och Polen. "Företaget har potential att bli ett av de absolut mest framgångsrika fintech-företagen i världen", säger Joakim Adolfson som rekyteras som ny CTO..

Realtid - 10 timmar sedan

"Ekonomi - Nuders chans att komma tillbaka"

Pär Nuder kan komma tillbaka till näringslivets finrum, om han fokuserar på det som han är bra på – ekonomi. Det anser Charlie Stjernberg, expert på kriskommunikation på byrån Prime..

Realtid - 11 timmar sedan

Storägare vann extrastämma i Oasmia

Extrastämman i Oasmia röstade på tisdagskvällen ja till det styrelseförslag som lämnats av bolagets störste ägare Per Arwidsson genom investeringsbolaget Arwidsro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.