Skånskan > Opinion

Saturday, 23 March, 10:09

Skånskan - 15 mar 19 kl. 12:05

Knuffade omkull 80-åringLUND En 80-årig man knuffades omkull av tre okända män som sen försökte råna honom.
De kände igenom hans kläder men fann inget och försvann därifrån utan att få något med sig.
Rånförsöket inträffade i Östra Torn vid 15-tiden i onsdags eftermiddag. Den äldre mannen kom gående när de tre okända männen kom fram och knuffade omkull honom. Mannen fick skador i ansiktet vid fallet men klarade sig i övrigt utan skador.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LUND En, Östra Torn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knuffade, omkull, 80-åring
Skånskan - 30 sep 15 kl. 11:37

Okänd kvinna knuffade omkull femåring på cykel

Furulund En femårig flicka som var på väg till dagis på cykel tillsammans med sin pappa knuffades i måndags morgon omkull av en okänd kvinna.Flickan och pappan kom cyklande på cykelbanan när den okända kvinnan plötsligt knuffade omkull henne. Därefter försvann hon från platsen.

Barometern - 19 nov 18 kl. 11:04

27-åring knuffade omkull polis på Hamngatan

Mannen krängde sig loss och knuffade en polisman så att hen föll omkull. Nu åtalas mannen för våldsamt motstånd och narkotikabrott..

ÖstersundsPosten - 06 okt 15 kl. 16:32

Han slog mig, knuffade omkull mig och tog sedan ett strypgrepp

Som 19-åring träffade jag en kille på krogen. Jag var nybliven singel och relativt ny i stan. Vi kysstes och han följde med mig hem.

Sydöstran - 09 okt 15 kl. 14:14

Knuffade 89-åring kvinna utför källartrappa

Arg och berusad knuffade han ned den 89-åriga "kärringjäveln" för en källartrappa. Nu döms han till tre månaders fängelse..

BT - 27 jun 18 kl. 15:39

JUST NU: Pappa knuffade tonåring vid skola – döms

En incident vid en skola i Borås slutade med att en pappa knuffade en högstadieelev. Eleven fick hjärnskakning och pappan döms nu för ofredande..

Helsingborgs Dagblad - 28 feb 15 kl. 16:01

80-åring omkullknuffad i bankomatkö

Den 80-årige mannen väntade i bankomatkön med sin rollator när en okänd man plötsligt trängde sig fram och knuffade omkull honom. 80-åringen föll och slog huvudet i gatan men klarade sig, enligt uppgift, utan allvarligare skador.— En anmälan om misshandel är gjord.

Sydsvenskan - 28 feb 15 kl. 16:01

80-åring omkullknuffad i bankomatkö

Den 80-årige mannen väntade i bankomatkön med sin rollator när en okänd man plötsligt trängde sig fram och knuffade omkull honom. 80-åringen föll och slog huvudet i gatan men klarade sig, enligt uppgift, utan allvarligare skador.— En anmälan om misshandel är gjord.

Expressen - 03 okt 18 kl. 21:59

34-åring knuffade kvinna – blev slagen i ansiktet av vittne

När en 34-årig man knuffade omkull en kvinna på Stridsvagnsvägen i Kristianstad konfronterades mannen av ett vittne.Vittnet slog därefter mannen i ansiktet.Därefter brottades gärningsmannen ner och hölls fast tills polis anlände till platsen..

Skånskan - 16 maj 17 kl. 16:35

15-åring attackerades med kniv vid Hörby Sportcenter

HÖRBY En 15-årig pojke attackerades utanför entrén till Hörby Sportcentrum vid 14.30-tiden på söndagseftermiddagen av en knivbeväpnad yngling.
15-åringen var på väg in till badet när den andre pojken kom fram och knuffade omkull honom och försökte knivhugga honom.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 12 kl. 11:02

24-åring rånad på Slottshöjden

I lördags morse rånades en 24-årig man av flera män någonstans på Slottshöjden. Enligt polisanmälan var mannen på väg hem från en kväll på stan när han märkte att någon kom ifatt honom och knuffade omkull honom. Han fick ta emot flera sparkar och slag innan gärningsmännen befriade honom från ett par skor och en guldkantad klocka..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Nu kollar han att allt fungerar

FLITIG. Som företagare har Bengt Almquist har skapat arbetstillfällen i Skurup, genom Johannamuseet har han lockat dit turister och att tätorten fick ett landmärke vid motorvägen är också mycket hans förtjänst.Namn: Bengt Almquist
Yrke: Pensionär, driver Johannamuseet i Skurup.

Skånskan - 5 timmar sedan

Gertten granskar en global sjukdom

Det är inte gentrifieringen som är problemet, det finns någon annanstans.
Fredrik Gertten undersöker i sin nya film Push, som har världspremiär vid dokumentärfilmsfestivalen CPH:DOX under lördagen, hur våra bostäder kan stiga i värde betydligt snabbare än våra löner.I Bikes vs.

Skånskan - 5 timmar sedan

MP-ledamot vill ge tiggare frizon i Eslöv

ESLÖV Upplåt en bit mark i kommunen där tiggare kan leva i en frizon.
Det föreslår MP-ledamoten Lars Ahlfors i en motion som ska tas upp i kommunfullmäktige.I motionen föreslår Lars Ahlfors att Eslövs kommun upprättar en frizon för tiggande människor inom kommunens gränser, där dessa kan få tillgång till skydd, vård och utbildning.

Skånskan - 5 timmar sedan

Höj takten för kli­matet

Gre­ta Thun­berg strejkar för kli­matet var­je fre­dag och har fått med sig tio­tu­sen­tals ung­domar runt om i världen. FN:s ge­ne­ral­sek­re­te­ra­re António Gu­ter­res ska kalla till ett nytt kli­mat­topp­mö­te för att för­söka se till att löf­tena i Paris­av­talet blir verk­lig­het. Han har sam­ti­digt skickat ett med­de­lan­de till de klimatstrejkande ung­domarna att han för­står deras oro men att det finns hopp.

Skånskan - 5 timmar sedan

Flyttrockad ska lyfta Tolvåkers skolområde

KÄVLINGE Vid årsskiftet invigs en helt ny förskola på Tolvåkersområdet i Löddeköpinge. Det är starten på en omfattande förnyelse av området med en ny skola med plats för 800 elever och en helt ny sporthall.– Hela det nya området kommer att få stor betydelse för att skapa en bra arbetsmiljö för både elever, lärare och skolpersonal, menar utbildningsnämndens ordförande Camilla Mårtensen.

Skånskan - 13 timmar sedan

Larm om misstänkt skottlossning

Landskrona Vid klockan 20.02 larmades polisen om en misstänkt skottlossning på Östergatan. Flera patruller har skickats till Östergatan efter larm om en misstänkt skottlossning.

Skånskan - 13 timmar sedan

Poeten på hörnet invigt och nyöppnat

MALMÖ Med hjälp av 250 piroger och prinsessbakelser nyöppnade kulturscenen Poeten på hörnet på fredagskvällen. Numera är det Vänsterpartiet som äger lokalen som ska fyllas med litteratur, musik, film och andra kulturevenemang som passar i ett mindre format.– Här ska vi satsa på gräsrotsorganiserad kultur eller politik som inte får plats på andra ställen, förklarar före detta riksdagsledamoten för Vänsterpartiet Daniel Sestrajcic som är en av initiativtagarna till att partiet har gått in som ägare av lokalen.

Skånskan - 13 timmar sedan

Ny vända om avgift för privata förskolor

MALMÖ Det blev inget beslut om att ta ut en avgift på 25 000 kronor när en privat förskola ansöker om att få etablera sig i Malmö. Ärendet återremitterades efter ett förslag från SD.Sverigedemokraternas yrkande på återremiss fick stöd av både Moderaterna och Centern när ärendet var uppe till beslut i kommunfullmäktige på torsdagen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Polisens helikopter stör Malmöbors dygnsrytmen

Malmö Malmös miljöförvaltning har sedan sommaren förra året tagit emot mer än ett halvdussin anmälningar angående att polisens helikopter är ett störningsmoment på natten. I ungefär sex år har polisen i region Syd haft helikopter på plats och den kan ibland vara avgörande i polisarbetet. Men sedan sommaren 2018 har Malmös miljöförvaltning tagit emot mer än ett halvdussin där Malmöbor klagar på att oljudet från polisens helikopter stör deras nattsömn.

Skånskan - 16 timmar sedan

Redhawks siktar på en favorit-i-repris

ISHOCKEY Malmö Redhawks slog ut Frölunda i förra vårens SM-kvartsfinaler. Nu ska Peter Anderssons manskap försöka sig på en ”favorit-i-repris”.Kvartsfinalserien mellan de båda lagen drar igång på lördagseftermiddagen i Scandinavium, där Frölunda Indians ståtar med åtta raka segrar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.