Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 22 March, 11:38

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, tar, Scania-kontrakt, 600miljoner
Affärsvärlden - 07 sep 15 kl. 09:55

Skanska tar norskt kontrakt

Byggbolaget Skanska har skrivit kontrakt med det norska vägverket (Statens Vegvesen) om att renovera Granfosstunneln i Oslo..

Affärsvärlden - 31 mar 15 kl. 08:44

Skanska tar order på 600 miljoner

Byggbolaget Skanska har slutit avtal med AMF Fastigheter om renovering och ombyggnad av en fastighet som bland annat inhyser Gallerian i Stockholm..

Affärsvärlden - 19 okt 15 kl. 07:51

Skanska tar USA-kontrakt

Byggbolaget Skanska meddelar på måndagsmorgonen att man investerar 26 miljoner dollar, cirka 220 miljoner kronor i ett nytt flerfamiljshus i Boston, USA..

DI - 03 mar 14 kl. 08:36

Skanska tar order i USA

Skanska har skrivit kontrakt om att bygga flerfamiljshus i Boston. Kontraktets totala värde uppgår till cirka 820 miljoner kronor och inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för första kvartalet 2014. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 18 dec 14 kl. 08:38

Skanska tar saftig order från Boeing

Skanska har skrivit kontrakt med Boeing om att bygga en anläggning för dekorationslackering av kommersiella flygplan i Charleston, USA. Kontraktet är värt cirka 560 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för fjärde kvartalet 2014.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 16 jan 15 kl. 08:06

Skanska tar order i USA

Skanska har skrivit kontrakt med en konfidentiell kund om att renovera ett höghus med lägenheter i Philadelphia, USA. Kontraktet är värt 49 miljoner dollar, cirka 340 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för fjärde kvartalet 2014..

DI - 01 jun 15 kl. 08:39

Skanska tar order värd 300 Mkr

Skanska har skrivit kontrakt med EC Dahls Eiendom om att renovera och bygga till högskolan i Sør-Trøndelags campus i Trondheim, Norge. Kontraktet är värt totalt 280 miljoner norska kronor, motsvarande cirka 300 miljoner kronor, och inkluderas i orderingången för Skanska Norge för andra kvartalet 2015..

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 13 kl. 14:16

Skanska mister stort kontrakt

Skanska förlorar kontrakt värda nästan en halv miljard kronor, 75 miljoner dollar. Det är en kund inom gruvindustrin i Latinamerika, som inte namnges, som har avbokat order av skäl som enligt bolaget inte har med Skanska att göra. Värdet kommer att avräknas orderingången för Skanska Latinamerika det första kvartalet 2013..

DI - 13 jan 12 kl. 12:11

Skanska tar order i Latinamerika

Byggföretaget Skanska får ett kontrakt i Latinamerika värt cirka 480 miljoner kronor. Kunden är konfidentiell. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 28 feb 12 kl. 06:36

Skanska tar vägorder i Storbritannien

Ingenjörsbolaget WS Atkins har tillsammans med byggbolaget Skanska tilldelats ett kontrakt av den brittiska vägmyndigheten. Kontraktet avser drift och underhåll av vägnätet i sydvästra Storbritannien..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Miljonböter för spelbolag

Spelinspektionen ha beslutat om sanktioner mot de två spelbolag. De båda bolagen åker på dryga böter..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

AMF: Hade väntat oss mer från Swedbank-rapporten

Storägaren AMF säger att de inte är nöjda med beskedet att den fortsatta processen inte ska redovisas så öppet som möjligt..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Bill Browder skeptisk till Swedbank-rapporten

Den penningtvättsrapport som släpptes av Swedbank på fredagsmorgonen ger ingen klarare bild av hur stora bankens penningtvättsproblem är. Det skriver finansmannen Bill Browder, som varit huvuduppgiftslämnare i härvan av misstänkt penningtvätt i flera nordiska bankers baltiska verksamheter, på Twitter..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Nedslående siffor för tysk industri

Den tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 51,5 i mars från 52,8 föregående månad..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Börsens lägst värderade kassaflöden

SCREEN Vilka bolag levererar de lägst värderade fria kassaflödena? Affärsvärlden Analys+ har listan..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Börsens billigaste på ev/ebit

SCREEN Vilka bolag värderas lägst sett till nyckeltalet ev/ebit? Affärsvärlden Analys+ har listan..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Efter kursraset - Bioarctics partner inleder fas 3-studie

Bioarctics partner Eisai har initierat den globala bekräftande fas 3-studien med BAN2401 i patienter med tidig Alzheimers sjukdom..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Sparekonom: Swedbank-rapporten har inte gjort någon klokare

Den preliminära rapporten från Forensic Risk Alliance kring penningtvättsanklagelserna på Swedbank har inte gjort någon klokare. Det uppger Nordnets sparekonom Frida Bratt till Bloomberg News..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

DNB sänker Telia till sälj

DNB sänker Telia till sälj från tidigare behåll och menar att marknaden prisat in nyheter som kommer ta åratal att materialisera..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Handelsstoppet i Bioarctic hävs av Nasdaq

Stockholmsbörsen lyfter nu på handelsstoppet som igår infördes för forskningsbolaget Bioarctic efter att kursen rasat på att amerikanska Biogen beslutat att avsluta ett Alzheimerprojekt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.