DI > Ekonomi

Monday, 25 March, 05:08

DI - 15 mar 19 kl. 12:02

Största ägaren duckar för nya uppgifterna – ”det är ingen nyhet”Swedbanks största ägare, Sparbanksgruppen, vill inte kommentera dagens graverande uppgifter annat än i vaga ordalag. ”De senaste medieuppgifterna kan vi inte bedöma”, uppger ordförande Lennart Haglund till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lennart Haglund, Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Största ägaren, duckarför nya , uppgifternadet är ingen , nyhet
SmålandsPosten - 24 okt 14 kl. 10:01

Utsatte restaurangägaren berättade om skottdramat

– Jag ser en siluett, själva mantelrörelsen, och att någon lyfter ett vapen mot mig. Rörelsen skrämmer mig, jag duckar och springer utåt.
Så berättade den hotade ägaren till eldhärjade restaurang Belfast i Alvesta inför domstolen.

DI - 24 jan 15 kl. 13:07

Försvarsministern duckar för nya ubåtsuppgifter

Försvarsminister Peter Hultqvist duckar för frågan om han känner till uppgifterna om att tre till fyra ubåtar ska ha kränkt svenskt territorium i mitten av oktober. Han ger heller inget besked om när helikoptrar för ubåtsjakt kan finnas på plats..

YLE - 01 feb 17 kl. 16:32

Försvarsministern ilsknade till - Yle står bakom sin nyhet

Försvarsminister Jussi Niinistö (Sannf) kritiserar Yles rapportering om personer med dubbelt medborgarskap inom Försvarsmakten. - Jag efterlyser ansvarsfullhet från Yle, en statlig aktör och ett betydande medium, som vägrar korrigera sin falska nyhet, trots att det inte är ett faktum, sade försvarsministern då han svarade på journalisters frågor i riksdagen i dag. Niinistö säger att på basis av alla de uppgifter han fått behandlas personer med dubbelt medborgarskap som alla andra inom Försvarsmakten.

Nyan - 24 feb 16 kl. 21:00

Grelsbys kulturhistoriska värden är ingen nyhet

I reportage, ledare och insändare som har publicerats i Nya Åland (17.2, 18.2, 21.

SVT - 04 maj 17 kl. 12:23

Felaktig nyhet i The Sun – skrev att prins Philip var död

Spekulationerna var många kring uppgifterna om att brittiska hovet kallat till akut möte. Tabloiden The Sun var lite väl snabba på publiceringsknappen – och skickade under morgonen ut en nyhet om att prins Philip gått ur tiden..

BT - 14 nov 14 kl. 16:16

Ubåten stor nyhet i omvärlden

Nyheten att Sverige har bevis för en ubåtskränkning röner internationell uppmärksamhet. Men i Ryssland behandlades uppgifterna mer som ett skämt.Flera av de stora nordiska dagstidningarna toppade sina webbar med nyheten, bland andra norska Aftenposten, finska Hufvudstadsbladet samt danska Politiken och Jyllands-Posten.

SvD - 30 sep 16 kl. 11:45

Gardell duckar frågor om köp i Ericsson

Christer Gardell vill inte kommentera uppgifterna i Dagens Industri om att den av honom ledda aktivistfonden Cevian har börjat köpa aktier i Ericsson..

SvD - 07 okt 16 kl. 16:10

Nordeas vd duckar om fusionsuppgifter

Svenska storbanker är stabila och har inget intresse av att gå samman med utländska aktörer, enligt flera bedömare. Nordea fortsätter att tiga om uppgifterna om en nederländsk flört..

DI - 28 apr 18 kl. 08:32

Robur duckar om Handelsbanken: "Vi vet för lite om detaljerna"

Fondbolaget Robur lyfter fram god bolagsstyrning som en viktig ägarfråga. Men ägarstyrningsansvarige Marianne Nilsson vill inte kommentera uppgifterna om brister hos Handelsbankens brittiska verksamhet och säger att Robur generellt föredrar att vara aktiva ägare framför att svartlista bolag..

GöteborgsPosten - 01 maj 18 kl. 13:58

Frankrike försvarar Iranavtal – IAEA duckar

Israels nya anklagelser mot Iran understryker vikten av det befintliga avtalet om Irans kärnenergiprogram, anser Frankrike. IAEA vill inte direkt kommentera uppgifterna om Irans påstådda kärnvapenprojekt, men upprepar att "trovärdiga indikationer" på kärnvapenplaner efter 2009 saknas..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Detta händer måndagen 25 mars

Måndagen bjuder på en tunn agenda. MTG handlas exklusive rätt till aktier i Nent. På makrofronten bjuder Tysklands på Ifo-index för mars..

DI - 6 timmar sedan

Metro drar ner på personal och utgivning

Mediebolaget Metros stora skulder gör att företaget står inför en rekonstruktion, rapporterar Expressen. Man drar också ned på utgivningen och personalstyrkan ska minskas..

DI - 7 timmar sedan

Vita husets svar: ”Totalt och fullständigt frikännande av USA:s president”

Den så kallade Rysslandsutredningen har inte funnit att Donald Trump eller personer i hans kampanj samarbetat medvetet med Ryssland. ”Justitiedepartementets avgörande är ett totalt och fullständigt frikännande av USA:s president”, meddelar Vita huset via ett Twitterinlägg av pressekreterare Sarah Sanders..

DI - 8 timmar sedan

Uppgifter: Rapport om ryssutredningen släpps snart

Politiker i den amerikanska kongressen har uppmärksammats om att de kommer att få ett brev från justitieminister William Barr inom den närmaste halvtimmen, rapporterar Reuters. Det framgår inte vad detta brev kan tänkas innehålla..

DI - 9 timmar sedan

C-toppen till attack mot AF-chefen: ”Helt orimligt”

Arbetsförmedlingens beslut att lägga ned 130 kontor går på tvärs mot Januariavtalet. Det anser Centerpartiet, som slår fast att myndigheten måste finnas närvarande i hela landet.  ”Arbetsförmedlingens ledning har agerat förhastat och på egen hand”, säger Martin Ådahl, partiets arbetsmarknadspolitiska talesperson..

DI - 10 timmar sedan

Tysk miljardärsfamilj medger naziförflutet

En av de rikaste familjerna i Tyskland medger nu tidigare generationers kopplingar till regimen i Nazityskland. Familjeföretagets starke man och hans son som efterträdde honom stödde nazisterna och drog nytta av att Nazityskland tvingade människor till arbete. Företagens verksamhet var av stor vikt för den tyska krigsmakten..

DI - 10 timmar sedan

Förvaltaren spår rally: Börsen ska upp 8-12 procent till nyår

Börsen tuffar på. I år har den rusat över 12 procent – och festen ser ut att fortsätta, enligt börsexperterna Johan Thorén och Johan Hagbarth som båda tror på nya rekordnivåer i år. .

DI - 11 timmar sedan

Mätning: Svensken bävar för kontantlöst samhälle

Användningen av kontanter minskar drastiskt, och 2025 väntas hälften av alla butiker sluta acceptera kontanter. Samtidigt ryggar allt fler svenskar nu tillbaka för ett helt kontantfritt samhälle, visar en Sifo-undersökning..

DI - 11 timmar sedan

Uppgifter: Uber nära saudiskt mångmiljardköp

Taxitjänstbolaget Uber är nära att slutföra förvärvet av den Dubai-baserade konkurrenten Careem. Miljardaffären kan presenteras under den kommande veckan, enligt källor till Bloomberg..

DI - 12 timmar sedan

Trafikverket varnar: Förbifart Stockholm försenas ”kraftigt” – kostnadssmäll väntar

Huvudentreprenören för en central del av Förbifart Stockholm har efter år av flagrant misskötsel nu kastats ut från sitt miljarduppdrag. Hela projektet kommer nu att försenas – ”kraftigt” – och bli dyrare, enligt Trafikverket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.