Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 March, 17:28

Affärsvärlden - 15 mar 19 kl. 07:29

Swedbank om SVT-uppgifterna: En initial rapportSwedbank uppger att den rapport som Uppdrag granskning hänvisar till med misstänkta transaktioner på 95 miljarder kronor var en initial rapport. Utifrån den rapporten har sedan ytterligare aktiviteter gjorts..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
SVT, Uppdrag

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbankom , SVT-uppgifternaEn , initial, rapport
DI - 29 jan 19 kl. 09:09

Swedbank sjunker på svag rapport – OMXS 30 ned 0,3 procent

Storbanken Swedbank pressas av tisdagens rapport. Aktien handlas ned 3 procent i den inledande handeln. OMXS backar samtidigt 0,3 procent medan breda OMXSPI är ned 0,1 procent..

SVT - 05 dec 13 kl. 06:16

Därför publicerar SVT uppgifterna

Med start i dag gör SVT en rad avslöjanden med historiska proportioner. Så här har vi tänkt angående publiceringen av uppgifterna..

Affärsvärlden - 22 jun 17 kl. 08:28

Swedbank tror på stark rapport - höjer Volvo

Swedbank höjer riktkursen för Volvo till 175 kronor från 165 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

Dagens PS - 15 mar 19 kl. 07:22

Swedbank slår tillbaka mot uppgifterna

Swedbank uppger att den rapport som Uppdrag granskning hänvisar till med misstänkta transaktioner på 95 miljarder kronor var en initial rapport. Utifrån den rapporten har sedan ytterligare aktiviteter gjorts. "I analysen förra året tittade vi på både nuvarande och före detta kunder i Baltikum.

SVT Debatt - 17 jun 13 kl. 14:43

Självklart av Kungen att reagera på SVT:s felaktigheter

KUNGLIG VREDE Carl XVI Gustaf har följt de avtal som gäller vid renoveringen av Stenhammars slott, och enligt uppgift lagt ut 30 miljoner av privata medel. Att i det läget anklaga Kungen för att ha snuvat skattebetalarna på pengar är så befängt att vem som helst i hans ställe skulle ha sagt ”fy fan”. SVT:s reportage om Kungens renovering är i långa stycken felaktigt och missvisande, skriver Sigfrid Leijonhufvud.

SVT - 28 feb 19 kl. 15:45

Per Bolund kallar FI till möte om Swedbank

Regeringen har kallat Finansinspektionens generaldirektör till möte med anledning av uppgifterna om penningtvätt i Swedbank, som framkommit i SVT:s Uppdrag Granskning. – Jag vill gärna höra hur han ser på den kritiken som har kommit mot myndigheten, säger finansmarknadsminister Per Bolund (Mp)..

SVT - 19 apr 11 kl. 13:39

Tobias Billström (M) kommenterar rapport

Trots protesterna från kvinnoorganisationerna i Kurdistan är migrationsminister Tobias Billström fast övertygad om att asylprocessen i Sverige är rättssäker. Han avser inte att utreda uppgifterna i Migrationsverkets rapport ytterligare. Intervjuade: Tobias Billström (M) migrationsminister reporter Marja Grill.

DI - 21 mar 16 kl. 07:04

Göran Bronner lämnar Swedbank

Göran Bronner har meddelat att han önskar lämna sin anställning på Swedbank. Han lämnar sin tjänst i samband med att Swedbank publicerar sin andra rapport för det andra kvartalet 2016..

E24 - 27 okt 16 kl. 14:23

Swedbank: Boprisfall i storstäderna nästa år

Amorteringskravet kan snart få större effekt på bostadspriserna än vad vi sett hittills. Det menar storbanken Swedbank i en ny rapport. – Den här utvecklingen har kommit smygande under året, säger Jan Ihrfelt, analytiker vid Swedbank..

DN - 18 mar 19 kl. 18:51

Resultatet av Swedbank-granskning presenteras på fredag

Resultatet av den externa granskning som tillsattes av Swedbank efter uppgifterna om penningtvätt kommer att offentliggöras på fredag morgon, skriver banken i ett pressmeddelande..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:21

Diös vd: ”Aktien är ikapp”

”Kapitalet finns i Stockholm men fastigheterna i Norrland och Dalarna. Därför har aktien varit orimligt lågt värderad”, säger Knut Rost, vd för Diös. Men efter årets kursuppgång på drygt 30 procent börjar värderingen komma ikapp..

Affärsvärlden - Igår: 11:18

Debenhams tokrasar - ägarna kan förlora allt

Den brittiska butikskedjan Debenhams aktie rasade 62 procent i London under fredagsförmiddagen efter att bolaget varslat ägarna att man påbörjat samtyckesprocess gällande ett nytt nödlån på upp till 200 miljoner pund för att möjliggöra omstrukturering av bolaget..

Affärsvärlden - Igår: 13:14

Bolund om Swedbank: Det räcker inte med en internutredning

Finansmarknadsminister Per Bolund tycker inte att den utredning som Swedbank har gjort räcker för att få klarhet..

Affärsvärlden - Igår: 15:03

Nokia rasar efter avslöjanden om dataläcka

Norska NRK släppte i dag nya uppgifter kring den kinesiska dataläckan gällande telefonmodellen Nokia 7 Plus som avslöjades under torsdagen. Vid 13-tiden var aktien ned runt 7 procent..

Affärsvärlden - Igår: 14:36

Norska finansinspektionen har hittat brister i bankers penningtvättsarbete

Den norska finansinspektionen har hittat flera brister i bankers arbete mot penningtvätt..

Affärsvärlden - Igår: 14:52

Börsplus: Forskningsbolaget köpvärt för den riskbenägne

Nanexa har gjort viktiga framsteg under det senaste året, särskilt genom att starta ett eget produktprojekt som nyttjar bolagets Drug Delivery-plattform, anser SvD Börsplus..

Affärsvärlden - Igår: 14:08

Börsras för ståltillverkare efter svaga europeiska data

Ståltillverkarna hörde på fredagen till de största förlorarna på de europeiska börserna sedan inköpschefsindex från flera länder kommit in under förväntningarna och ökat oron för konjunkturläget..

Affärsvärlden - Igår: 14:11

Alecta stämmer in i kritiken mot Swedbanks rapport

Pensionsförvaltaren Alecta, som äger nästan 5 procent av aktierna i Swedbank, stämmer in i kören av kritiker gällande bankens senaste besked i penningtvättsfrågan..

Affärsvärlden - Igår: 13:19

Per Bolund föreslås till nytt språkrör för Miljöpartiet

Miljöpartiet föreslår Per Bolund, finansmarknadsminister, som nytt manligt språkrör när Gustav Fridolin avgår vid partiets kongress i maj..

Affärsvärlden - Igår: 13:28

Aktierna som lyfter på börsen

Stockholmsbörsen inledde fredagens handel på lätt plus men vände sedan ned när både franskt och tyskt inköpschefsindex visade vara sämre än väntat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.