UT > Nyheter

Saturday, 23 March, 12:18

UT - 15 mar 19 kl. 11:42

Arga röster på vindkraftsmöteEfter tio år närmar det sig ett slutligt beslut om tretton planerade vindkraftverk i Tranemo och Gislaved. Under ett möte i Mossebo bygdegård ställdes gränsvärden och regler mot känslor och upplevelser. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Tranemo, Gislaved, Mossebo

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arga, röster, vindkraftsmöte
Sydsvenskan - 18 jul 15 kl. 00:22

Gäster och personal i kläm när hotell överbokar

Hotellkedjan Scandic säljer samma rum två gånger och har satt överbokningar i system, hävdar personal som tvingas avvisa arga gäster nattetid.
– Vi ska framförallt inte medge att vi överbokar, säger en nattportier på ett Malmöhotell..

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 15 kl. 00:22

Gäster och personal i kläm när hotell överbokar

Hotellkedjan Scandic säljer samma rum två gånger och har satt överbokningar i system, hävdar personal som tvingas avvisa arga gäster nattetid.
– Vi ska framförallt inte medge att vi överbokar, säger en nattportier på ett Malmöhotell..

Sydsvenskan - 21 maj 13 kl. 23:00

Arga röster om trafik och fylla

Lunds kommunpolitiker och tjänstemän fick det tidvis hett om öronen när de på tisdagskvällen mötte missnöjda Södra Sandbybor. Trafiken genom byn vållade starkaste reaktionerna..

Barometern - 31 jul 16 kl. 22:14

Arga röster när hotell byggs på ställplatser

De centrala ställplatserna för husbilar kommer att försvinna när det nya hotellet vid hamnen byggs. Var i Kalmar vill de nuvarande gästerna ha en ny ställplats?.

NSD - 14 mar 18 kl. 18:39

Arga röster: "Elräkningen kom som en chock"

Nu har den första elräkningen kommit efter att Jukkasjärvi belysningsförening införde nya nätavgifter..

BT - 20 aug 13 kl. 12:57

Hotade flickor - åtalad hörde röster

Boråsaren som åtalats för sexofredanden, hot och andra brott mot nära 30 flickor och unga kvinnor var ångerfull och bad om ursäkt när rättegången började på tisdagen. 20-åringen sa att han hört röster som uppmanade honom att skriva otäcka saker, men förnekade via advokaten Johan Niklasson brott: ? Försvaret bygger på att han inte insett att han begick eller ville begå brott.

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 12 kl. 08:16

Arga vita äldre herrar får maka på sig i USA

Två dagar efter det amerikanska valet kommer allt fler analyser av utgången. Republikanen Mitt Romney fick röster från vita äldre män med höga inkomster medan kvinnor, minoriteter, unga och låginkomsttagare röstade på Barack Obama..

Skånskan - 10 nov 16 kl. 21:38

Arga Fjeliebor vid möte om väg

FJELIE Det blev högljudda diskussionerna när Trafikverket bjöd in bygden till öppet hus för att informera om ombyggnaden av vägen mellan Flädie och Lund på torsdagskvällen. ERWP.fif(1)Marschaller lyste upp vägen till den gamla skolan i Fjelie.

Skånskan - 03 feb 17 kl. 05:00

Det finns inga proteströster

ERWP.fif(0)KRÖNIKA Ibland hävdas det att en del av väljarkåren i ett land har proteströstat. Det är enligt min mening ett av de konstigaste koncepten inom demokratin.

SmålandsPosten - 10 maj 17 kl. 12:54

Arga Arabybor när p-avgift införs

Ett 20-tal hyresgäster på Dalbo samlades utanför fastighetsbolaget Victoria parks kontor och protesterade mot de kommande parkeringsavgifterna..

Fler nyheter från UT

UT - 6 timmar sedan

Porträtt: Hjertén hoppas bli etta i ettan

Isac Hjertén har flyttat söderut. Efter fyra utvecklande men också lite skyddade år inom IFK Göteborgs akademivärld är det dags att pröva vingarna på seniornivå. Tvååker är första destinationen..

UT - 11 timmar sedan

Jörgen Wester: Nu är vi tillbaka på rätt spår igen

Nu kan hon pusta ut, sambon, VM-vintern på skidor har nått vägs ände. Vinterstudion är på väg in i sommar-ide, och helgnätterna kan bli som vanligt igen..

UT - 11 timmar sedan

Brist på platser för korttidsboende ökar kostnaderna

Det blir allt svårare för Ulricehamns kommun att klara den ökade efterfrågan på korttidsboende. Det gör att kostnaderna ökar..

UT - 12 timmar sedan

Bo Högborn: Vad har vi att lära av Kuba?

Det är högt i tak i Vänsterpartiet Ulricehamn, hävdar dess företrädare. Så bra. Synd att takhöjden i socialistiska enpartistaten Kuba är desto lägre.

UT - 12 timmar sedan

Insändare: Vätgasbilar nog bäst men långt bort i tid

Precis som Martin Berg (SD) tror jag att vätgasdrivna fordon är det kanske bästa alternativet till dagens bensin- och dieselbilar (UT 16/3). .

UT - 12 timmar sedan

Insändare: P-övervakningen ett stort skämt

Parkeringsövervakningen i Ulricehamns kommun är ett stort aprilskämt. 261 utskrivna parkeringsböter under 2018 talar sitt tydliga språk..

UT - 12 timmar sedan

Insändare: Skolan är inte till för alla – tillgodoser inte alla behov

Varje kväll när man går och lägger sig börjar hjärnan snurra och jag har svårt att koppla av och somna in. Ibland kommer tårarna och även om jag kämpar emot går det inte att hålla in dem..

UT - 12 timmar sedan

Vänsterpartiet: ”Skulle du fråga Jonas Sjöstedt kanske han inte tycker att vi skulle ta hit någon från Svensk-kubanska, men vi har högt i tak”

Är kommunistdiktaturen på Kuba och socialistregimen i Venezuela mer rumsrena för Vänsterpartiet i Ulricehamn, än till exempel Moderaterna och Kristdemokraterna här i kommunen? KD tar tillfället att väcka frågan inför en kontroversiell inbjudan. .

UT - 13 timmar sedan

Glitter och glamour på företagarkväll – här är alla vinnare

Först inspirerande föreläsningar, mat och prisutdelningar. Sedan ännu mer mat och ännu mer prisutdelningar. Galakvällen har blivit en galadag för ortens företagare.

UT - 14 timmar sedan

Bildspecial: Glada miner på festlig galakväll

Det blev en högtidlig kväll för Ulricehamnsföretagarna under fredagen. UT fanns på plats i minglet. Fastnade du på bild?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.