Expressen > Sport

Tuesday, 26 March, 03:28

Expressen - 15 mar 19 kl. 11:42

Norrmannens plan: ”Tröja med honom”ÖSTERSUND. Vetle Sjåstad Christiansen hamnade i blåsväder efter ha tagit på sig en t-shirt med ett Putin-tryck.Nu funderar norrmannen på att bära en tröja med den svenske kungen.– Jag borde kanske ha det när jag är Sverige, säger Sjåstad Christiansen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Östersund, Sjåstad Christiansen, Putin, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norrmannens, plan, Tröjamed honom
Skånskan - 08 aug 18 kl. 08:56

Hamnalaget kräver åter ny de­talj­plan

bar­se­bäcks­hamn Hamnalaget har i en skri­vel­se till kom­mun­par­tierna ställt fyra frå­gor om kul­tur­min­nes­märkt be­byg­gel­se i hamn­om­rå­det.
– Det finns in­get som skyddar bygg­bo­lag att riva i fram­tiden, säger Hans Wingstrand från hamnalaget.Re­dan vid för­ra valet till­frågades par­tierna i full­mäk­tige om hur de ser på fram­ta­gan­det av en ny de­talj­plan som in­ne­håller K-märkta el­ler Q-märkta bygg­nader (det senare är ett nyare namn).

HBL - 08 jan 15 kl. 05:00

SFP-höjdare osams om plan B

Åsikterna om SFP borde ha en plan B ifall en framtida regering går in för slopad obligatorisk skolsvenska går isär inom partiet. "Varför skulle vi göra något så dumt som att vifta med en plan B", säger avgående riksdagsledamoten Ulla-Maj Wideroos.Åbo Akademis undersökning som ger vid handen att tre fjärdedelar av Finlands befolkning vill avskaffa den obligatoriska skolsvenskan fick HBL att på ledarplats efterlysa en plan B om riksdagen en dag går in för slopad skolsvenska.

YLE - 27 maj 15 kl. 14:53

14 plan med bönder landade i Kronoby

En enastående, ovanlig och exceptionell händelse. Så beskriver flygplatschef Ari Nääppä onsdagen vid flygfältet i Kronoby. Då landade drygt 30 brittiska jordbrukare med 14 småplan.

BT - 17 aug 13 kl. 11:54

Enstaka plan kan lyfta från Arlanda

Tekniska problem stoppade alla starter och landningar från Arlanda under morgonen. Problemen innebär förseningar i trafiken och påverkar därmed också andra flygplatser. Flygtrafiken är fortfarande mycket begränsad.

Barometern - 17 aug 13 kl. 12:15

Enstaka plan kan lyfta från Arlanda

Tekniska problem orsakade stora problem i flygtrafiken till och från Arlanda i dag. Alla starter och landningar stoppades inledningsvis och ledde till förseningar i trafiken och påverkade därmed också andra flygplatser. Flygtrafiken är fortfarande mycket begränsad.

BT - 13 dec 14 kl. 16:23

Plan nära krock med militärflyg

Militärplan som flyger utan transpondrar ökar risken för flygkatastrofer. I fredags tvingades ytterligare ett flyg från Kastrup väja för att undvika kollision med ett ryskt plan.- Allvarligt, säger flygvapenchefen Micael Bydén.

HBL - 30 mar 15 kl. 23:50

Oväntat starkt behov av plan B

Också oroande framtidsfrågor behöver diskuteras. Det visar HSS Medias kandidattestfråga om behovet av plan B.De svenskösterbottniska tidningarna bjöd i söndags på intressanta uppgifter om inställningen till det som brukar kallas plan B.

Cornucopia - 29 apr 15 kl. 11:31

SvD gör fel om antalet JAS-plan

Schibsted/SvD brer på stort om att en tredjedel av alla JAS 39 Gripen är tagna ur drift. I sak är det korrekt, men det handlar om flygplan som inte ingår i den svenska bantade krigsorganisationen. Däremot är det förstås ett tecken på pengar i sjön, då avskrivningar och malpåsekostnader belastar försvarsbudgeten, vilket sänker svensk försvarsförmåga.

YLE - 02 okt 15 kl. 14:56

U-landsprojekt utan pengar när Plan tvingas spara

Samarbetsförhandlingarna vid biståndsorganisationen Plan har avslutats. Som en följd av samarbetsförhandlingarna sägs åtta personer upp. Totalt har Plan 50 anställda.

Dagens PS - 12 aug 17 kl. 07:50

Pilotlösa plan snart verklighet?

Svaret på den frågan är ja, enligt en ny rapport. Om åtta år, 2025, kan pilotlösa plan vara en realitet. Det tror den schweiziska storbanken UBS, som spår detta i en omfattande rapport.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Då blir det en rolig vår för Djurgården

SANNY LINDSTRÖM: Hemmaplan en belastning för Skellefteå.

Expressen - 4 timmar sedan

Skrällaffär mitt i slutspelet: Beutler bryter med Malmö

Stjärnmålvakten Dan Beutler, 41, bryter med HK Malmö och flyttar till danska toppklubben GOG.Uppgörelsen är klar och ska presenteras på tisdagen.– Jag har inga kommentarer, säger Beutler..

Expressen - 4 timmar sedan

Avslöjar smutsiga spelet – bakom kvällens seger

MALMÖ. Kim Rosdahl tog Nichlas Hardts roll i förra årets slutspel och kröp in under skinnet på Frölundaspelarna.När Redhawks kvitterade matchserien var Rosdahl på nytt en spelare i centrum, som gick bortalaget på nerverna.

Expressen - 4 timmar sedan

England tog andra raka segern efter målkalas

Tio mål på två matcher.England tog sin andra raka seger i EM-kvalet när man besegrade Montenegro med hela 5-1 på bortaplan. Ross Barkley stod för två av målen.

Expressen - 4 timmar sedan

Island överkörda – efter målvaktstavla

Erik Hamréns Island höll världsmästarna stången.Men efter ett målvaktsmisstag rann det i väg för fransmännen.– Han blir rädd för att kollidera med Arnason.

Expressen - 5 timmar sedan

Oroväckande bilder när Ronaldo lämnar

Oro för Juventus och Cristiano Ronaldo.Portugisen tvingades bryta EM-kvalmötet med Serbien med en misstänkt sträckning och grinade illa när han haltade av planen..

Expressen - 6 timmar sedan

Kaptenen hjälte – när Redhawks kvitterade

Malmö har kvitterat kvartsfinalserien mot Frölunda.Fredrik Händemark blev stor matchvinnare med sitt 3-2-mål. .

Expressen - 6 timmar sedan

Uppgifter: Norrman blir svensk förbundskapten

Kristján Andrésson tar över storlaget Rhein Neckar Löwen efter hemma-EM 2020.Nu ser förbundet ut att ha hittat en norsk Glenn som ersättare.Enligt NRK tar norske legendaren Glenn Solberg över som förbundskapten för herrlandslaget..

Expressen - 7 timmar sedan

OS-hjältens nya liv med särbon efter sjukdomen

Cellgifter, operation och strålbehandling.Anette Norberg, 52, lyckades besegra sin cancer.– Min särbo och mina barn hjälpte mig genom allt det fruktansvärda, säger den tidigare curlingstjärnan.

Expressen - 7 timmar sedan

”Förjävligt – det ska inte få förekomma”

OSLO/STOCKHOLM. Svenska fotbollförbundet har kopplat in polisen sedan landslagsspelarna Victor Nilsson Lindelöf och Emil Forsberg fått ta emot hat och hot på sociala medier.Jimmy Durmaz är bedrövad över situationen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.