Skånskan > Opinion

Saturday, 23 March, 10:19

Skånskan - 15 mar 19 kl. 11:36

Avlidnes cykel var inte påkördLöddeköpinge Den 60-årige man som avled efter att ha hittats Landskronavägen i Lödde i februari blev troligen inte påkörd. Det visar den tekniska undersökningen av cykeln.Det var på söndagskvällen den 24 februari som förbipasserande hittade en 60-årig man på Landskronavägen i Lödde.
Mannen låg vid sin cykel. Han hade svåra skallskador och fördes till sjukhus, där han sövdes ned.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Den, Landskronavägen, Lödde, Jens Wibe

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avlidnes, cykelvar inte , påkörd
Expressen - 02 apr 14 kl. 12:06

Fans samlar in pengar till den avlidnes familj

Dödsmisshandeln i Helsingborg berör svensk fotboll. I samband med Mjällbys hemmamatch mot Djurgården samlar supporterklubben Sillastrybarna in pengar till den avlidnes familj. – Jag tyckte det var en fin gest att hitta någonting i samband med att vi möter Djurgården, säger supporterklubbens ordförande Daniel Olausson till P4 Blekinge..

Sydsvenskan - 16 mar 13 kl. 06:30

Har du stulit din cykel?

??Folk brukar tro det eftersom den är målad, men jag har papper på den.Cyklar du hela vintern???

Kristianstadsbladet - 02 jul 13 kl. 11:30

Cykel för stor för Öresundstågen

Att funktionshindrade inte får ta med sina trehjuliga cyklar på tågen i Skåne kan vara förtäckt diskriminering, anser Göteborgs rättighetscenter mot diskriminering.
En man reagerar över Skånetrafikens regler som innebär att han inte kan ta med sitt hjälpmedel, en trehjulig cykel, ombord på Öresundstågen i Skåne. Enligt reglerna får resenärer ta med sig en vanlig cykel i mån av plats.

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 16:50

Det är skillnad på ­cykelpassage och cykelöverfart

Rebecka Johansson, som skrev på Åsikter 2/5. Jag tror att du blandar i hop cykelpassage och cykelöverfart.Vid en cykelöverfart ska numera mycket riktigt bilister lämna företräde för cyklister.

YLE - 28 jun 16 kl. 15:21

Stulen cykel hittade sin ägare via köp- och säljsajt

En kvinna hittade sin stulna cykel på en köp- och säljsajt. Hon stämde träff med försäljaren och ringde polisen som förde mannen till polishäktet. Det var natten till lördag för två veckor sedan som kvinnan blev bestulen på sin cykel i östra centrum.

Skånskan - 09 mar 18 kl. 14:00

Eslöv är på väg att få skyltar för cykelöverfarter

ERWP.fif(6)ESLÖV
Eslöv ska få skyltar för cykelöverfarter. Där blir det cyklisterna som har företräde gentemot bilisterna.

Uppsalanyheter.se - 26 maj 17 kl. 01:48

Cykel värd 80 tusen stöldbyte vid inbrott

En cykelaffär på Vretgränd drabbades på torsdagsmorgonen för ett inbrott, en person tog sig in i lokalen genom att krossa ett fönster och tillgrep en cykel värd 80 tusen kronor.En cykelaffär på Vretgränd drabbades på torsdagsmorgonen för ett inbrott, en person tog sig in i lokalen genom att krossa ett fönster och tillgrep en cykel värd 80 tusen kronor.   Det var vid 06.

Sydsvenskan - 03 okt 11 kl. 23:55

Hittade cykel - med tjuv

Kvinnan blev bestulen på sin cykel och gav sig ut på nätet för att hitta den. Det gjorde hon inte. Men istället ledde det henne till en annan stulen cykel och en misstänkt cykeltjuv kunde gripas.

YLE - 11 apr 13 kl. 07:46

Lillmalmsvägen i Ingå får cykel- och gångväg

Ingå kommun har godkänt gatuplanen för en cykel- och gångväg längs Lillmalmsvägen. Tanken är att cykel- och gångvägen ska tas i bruk inom det här året. Cykel- och gångvägen byggs norr om körbanan och avskiljs från den med en remsa av kullerstenar.

HBL - 11 jun 13 kl. 09:11

Lönsamt bygga cykel nära kunden

Finland är inte alltid dyrast. Efter att ha kontrollerat alla kostnader visade det sig förmånligast att tillverka Jopo-cykeln i Hangö. Där slipper Helkama tullavgifter och kan dra ner på transportkostnaderna.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Nu kollar han att allt fungerar

FLITIG. Som företagare har Bengt Almquist har skapat arbetstillfällen i Skurup, genom Johannamuseet har han lockat dit turister och att tätorten fick ett landmärke vid motorvägen är också mycket hans förtjänst.Namn: Bengt Almquist
Yrke: Pensionär, driver Johannamuseet i Skurup.

Skånskan - 5 timmar sedan

Gertten granskar en global sjukdom

Det är inte gentrifieringen som är problemet, det finns någon annanstans.
Fredrik Gertten undersöker i sin nya film Push, som har världspremiär vid dokumentärfilmsfestivalen CPH:DOX under lördagen, hur våra bostäder kan stiga i värde betydligt snabbare än våra löner.I Bikes vs.

Skånskan - 5 timmar sedan

MP-ledamot vill ge tiggare frizon i Eslöv

ESLÖV Upplåt en bit mark i kommunen där tiggare kan leva i en frizon.
Det föreslår MP-ledamoten Lars Ahlfors i en motion som ska tas upp i kommunfullmäktige.I motionen föreslår Lars Ahlfors att Eslövs kommun upprättar en frizon för tiggande människor inom kommunens gränser, där dessa kan få tillgång till skydd, vård och utbildning.

Skånskan - 5 timmar sedan

Höj takten för kli­matet

Gre­ta Thun­berg strejkar för kli­matet var­je fre­dag och har fått med sig tio­tu­sen­tals ung­domar runt om i världen. FN:s ge­ne­ral­sek­re­te­ra­re António Gu­ter­res ska kalla till ett nytt kli­mat­topp­mö­te för att för­söka se till att löf­tena i Paris­av­talet blir verk­lig­het. Han har sam­ti­digt skickat ett med­de­lan­de till de klimatstrejkande ung­domarna att han för­står deras oro men att det finns hopp.

Skånskan - 5 timmar sedan

Flyttrockad ska lyfta Tolvåkers skolområde

KÄVLINGE Vid årsskiftet invigs en helt ny förskola på Tolvåkersområdet i Löddeköpinge. Det är starten på en omfattande förnyelse av området med en ny skola med plats för 800 elever och en helt ny sporthall.– Hela det nya området kommer att få stor betydelse för att skapa en bra arbetsmiljö för både elever, lärare och skolpersonal, menar utbildningsnämndens ordförande Camilla Mårtensen.

Skånskan - 13 timmar sedan

Larm om misstänkt skottlossning

Landskrona Vid klockan 20.02 larmades polisen om en misstänkt skottlossning på Östergatan. Flera patruller har skickats till Östergatan efter larm om en misstänkt skottlossning.

Skånskan - 13 timmar sedan

Poeten på hörnet invigt och nyöppnat

MALMÖ Med hjälp av 250 piroger och prinsessbakelser nyöppnade kulturscenen Poeten på hörnet på fredagskvällen. Numera är det Vänsterpartiet som äger lokalen som ska fyllas med litteratur, musik, film och andra kulturevenemang som passar i ett mindre format.– Här ska vi satsa på gräsrotsorganiserad kultur eller politik som inte får plats på andra ställen, förklarar före detta riksdagsledamoten för Vänsterpartiet Daniel Sestrajcic som är en av initiativtagarna till att partiet har gått in som ägare av lokalen.

Skånskan - 13 timmar sedan

Ny vända om avgift för privata förskolor

MALMÖ Det blev inget beslut om att ta ut en avgift på 25 000 kronor när en privat förskola ansöker om att få etablera sig i Malmö. Ärendet återremitterades efter ett förslag från SD.Sverigedemokraternas yrkande på återremiss fick stöd av både Moderaterna och Centern när ärendet var uppe till beslut i kommunfullmäktige på torsdagen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Polisens helikopter stör Malmöbors dygnsrytmen

Malmö Malmös miljöförvaltning har sedan sommaren förra året tagit emot mer än ett halvdussin anmälningar angående att polisens helikopter är ett störningsmoment på natten. I ungefär sex år har polisen i region Syd haft helikopter på plats och den kan ibland vara avgörande i polisarbetet. Men sedan sommaren 2018 har Malmös miljöförvaltning tagit emot mer än ett halvdussin där Malmöbor klagar på att oljudet från polisens helikopter stör deras nattsömn.

Skånskan - 16 timmar sedan

Redhawks siktar på en favorit-i-repris

ISHOCKEY Malmö Redhawks slog ut Frölunda i förra vårens SM-kvartsfinaler. Nu ska Peter Anderssons manskap försöka sig på en ”favorit-i-repris”.Kvartsfinalserien mellan de båda lagen drar igång på lördagseftermiddagen i Scandinavium, där Frölunda Indians ståtar med åtta raka segrar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.