Realtid > Ekonomi

Thursday, 21 March, 21:35

Liknande nyheter

Taggar: Ordförande, Frykhammar, taröver när , Aspiasvd , sparkas
Dalarnas tidningar - 29 maj 13 kl. 18:20

Daniels slutar som LIF-ordförande ? Hedbom tar över

Efter fyra år tackar han för sig. Vid årsmötet den 17 juni avgår Bertil Daniels som ordförande för Leksands IF. ?

Resume - 02 maj 14 kl. 16:12

IRM får ny ordförande


Institutet för reklam och mediestatistik har utsett MEC-vd:n Daniel Collin till ny ordförande. Han tar över efter Lars Strandberg, som tidigare var vd för Sveriges Tidskifter och nu lämnar ordförandeposten efter nära ett decennium..

Sydsvenskan - 23 maj 15 kl. 20:22

Brömster ny ordförande

Sedan 2011 har han haft rollen som andre vice ordförande. Nu tar Ulf Brömster hand om ordförandeklubban i Svenska ridsportförbundet fram till 2017, det bestämdes under stämman i Karlstad."Jag vill fördjupa dialogen ytterligare kring medlemsnyttan.

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 15 kl. 20:22

Brömster ny ordförande

Sedan 2011 har han haft rollen som andre vice ordförande. Nu tar Ulf Brömster hand om ordförandeklubban i Svenska ridsportförbundet fram till 2017, det bestämdes under stämman i Karlstad."Jag vill fördjupa dialogen ytterligare kring medlemsnyttan.

SvD - 23 maj 15 kl. 20:20

Brömster ny ordförande

Sedan 2011 har han haft rollen som andre vice ordförande. Nu tar Ulf Brömster hand om ordförandeklubban i Svenska ridsportförbundet fram till 2017, det bestämdes under stämman i Karlstad..

DalaDemokraten - 19 okt 16 kl. 16:17

Curt Tysk blir ny ordförande i Ingmarsspelen

NÅS
En spännnade utmaning.
Vid föreningen Ingmarsspelens årsmöte valdes Curt Tysk till ny ordförande.
Han tar över ordförandeklubban efter Marie Paavilainen..

Dalarnas tidningar - 19 okt 16 kl. 16:17

Curt Tysk blir ny ordförande i Ingmarsspelen

NÅS
En spännnade utmaning.
Vid föreningen Ingmarsspelens årsmöte valdes Curt Tysk till ny ordförande.
Han tar över ordförandeklubban efter Marie Paavilainen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Cuf-ordförande: Andra tar efter oss i cannabis-frågan

Centerpartiets ungdomsförbunds nyvalde förbundsordförande Magnus Ek försvarade förbundets linje att legalisera cannabis vid ett seminarium om lagstiftningen kring cannabis i Almedalen. – Det är vår hållningen och vi försvarar den men det är inte en av våra profilfrågor, säger Ek till Nyheter24. LÄS MER: 7 sätt som cannabis skadar dig på enligt forskarnaSom enda förbund som tagit ställning för en legalisering är frågan ändå starkt förknippad med Cuf och Ek menar att andra förbund öppnat för en liknande ställning.

DI - 24 okt 18 kl. 08:48

Emotras vd blir ordförande – marknadschef tar över vd-posten

Emotras marknadschef Daniel Poté blir ny vd i bolaget. Han tillträder med omedelbar verkan och avgående vd Claes Holmberg tar över som arbetande styrelseordförande i Emotra. Det framgår av ett pressmeddelande..

YLE - 13 maj 16 kl. 14:21

PSG:s ordförande: Ibrahimovic tar plats i klubbledningen efter karriären

Den franska fotbollsklubben Paris Saint-Germain och fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic har kommit överens om att svensken återvänder till Paris efter spelarkarriären. Ibrahimovic kommer då att ta plats i Parisklubbens klubbledning. Den 34-årige Ibrahimovic spelade fyra säsonger i Paris.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

"Swedbankchef har sagt upp sig"

Liselott Alström, ansvarig för Swedbanks antipenningtvättsarbete, har sagt upp sig. Det uppger centralt placerade källor till Dagens Industri..

Realtid - 4 timmar sedan

"Klär oss med respekt för både kunder och kollegor"

Klädkoderna på bankerna har blivit ett hett ämne på Wall Street. Hos bankerna i Sverige finns det inga, alternativt väldigt "lösa" klädkoder. De flesta banker som Realtid talat med nobbar dock sneakers och jeans – förutom två banker som öppnar upp för den mer lediga stilen..

Realtid - 6 timmar sedan

Bankchefer pressade av kompetensbrist

80 procent av toppcheferna inom bank- och kapitalmarknaden ser kompetensbrist som den största utmaningen de kommande åren. –Att våga rekrytera från andra branscher är en av nycklarna. Det säger Maria Sahlén, Head of Banking & Capital Markets för PwC Sverige..

Realtid - 8 timmar sedan

Upplåning i obligationer ökar för alla sektorer

Den totala svenska räntebärande värdepappersskulden för obligationer uppgick till 6 604  miljarder kronor i slutet av februari. Det är en ökning med 120 miljarder kronor jämfört med föregående månad..

Realtid - 9 timmar sedan

Kreditz tar in 7,5 miljoner kronor inför lansering i USA

Det svenska fintech-bolaget Kreditz tar in 7,5 miljoner kronor för att kunna gå till en stor försäljningsoffensiv mot banker och finansiella institutioner och även för att kratta manegen inför lansering i USA..

Realtid - 10 timmar sedan

Blippit lanserar terminal för mobil betalning

 Crunchfish och Clearon lanserar genom det gemensamma bolaget Blippit en mobil appterminal för Swish-betalningar i dagligvaruhandeln..

Realtid - 11 timmar sedan

Hela Bryssel suckar BOB

Bryssel är BOB – Bored Of Brexit. Man kort och gått less på att dag efter dag diskutera brexit med bångstyriga britter. Det skriver Realtids brexit-expert Rickard Ydrenäs från maktens korridorer i Bryssel..

Realtid - 12 timmar sedan

Börsen mot all time high

Det avslutande kvartalet på 2018 var mörkt på börsen. Men hittills i år är börsen upp 15 procent. .

Realtid - 12 timmar sedan

Karnov Group noteras på Stockholmsbörsen

Karnov Group ansöker om börsnotering på Nasdaq Stockholm. Bland annat Fjärde AP-fonden har gått med på att förvärva aktier i erbjudandet..

Realtid - 14 timmar sedan

Ernstberger ser fram emot rättegång

Ernstberger ser fram emot rättegång, oförändrad ränta i USA och SD vänder om Telia - det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.