DN > Nyheter

Thursday, 21 March, 16:38

Liknande nyheter

Taggar: Live, Skolstrejkerför , klimatet
GöteborgsPosten - 15 mar 19 kl. 04:45

Därför demonstrerar jag för klimatet i dag

På samma sätt som skolstrejker och demonstrationer nu sprider sig över världen måste vi driva en politik som inte stannar vid vår gräns.

Skånskan - 14 dec 15 kl. 15:35

Sänder för klimatet

LUND Klockan 10 på måndagen gick startskottet för studentkanalen Radio AF:s maratonsändning för att uppmärksamma Musikhjälpens satsning på klimatfrågan.
Först i dag tisdag, klockan 10, kan programledarna Emma Larsson och Philip Österbo stänga mikrofonerna och gå hem för en välbehövlig sömn.– Vi sänder live under ett dygn för att stödja Musikhjälpen.

Expressen - 6 timmar sedan

LIVE-TV: Nya uppgifter om kraschen i Indonesien

LIVE-TV: National Transport and Safety Committee håller presskonferens.

DI - 6 timmar sedan

Live från fastighetskonferensen Business Arena i Norrköping

Fastighetsbranschens stora konferens Business Arena är i dag i Norrköping. Di TV sänder live med en rad gäster under dagen. .

Skånskan - 2 timmar sedan

Manifestation för klimatet mötte ledamöterna

malmö Återigen möttes fullmäktigeledamöterna av en vädjan om klimatet när de gick in till det stundande mötet.Vid trappan till rådhuset fanns ett 20-tal representanter från Extinction Rebellion Skåne som både delade ut flygblad, skrek ut sitt budskap i en megafon och blåste i tutor.
– Vad vill vi ha?

Supermiljöbloggen - 08 sep 17 kl. 17:56

Följ med på konsert för klimatet!

Inga kvällsplaner för den 12 september? Häng med på Trees and Love - en hoppfull konsert för klimatet. Konserten sänds live på biografer runt om i landet för den som inte kan vara på plats i Stockholm.

Cornucopia - 03 dec 14 kl. 09:01

Riksdagsdebatten live

Inlägget kommer uppdateras kontinuerligt.


Debatten sänds även live av SVT, och kan ses live på SVT Play via programmet SVT Forum här. Erfarenhetsmässigt fungerar SVT Play bättre.

SVT - 27 sep 13 kl. 09:54

LIVE 11:50 - De skriker för klimatet

Det skriks för klimatet i dag, utanför klimatkonferensen IPCC vid Münchenbryggeriet i Stockholm..

Supermiljöbloggen - 06 nov 14 kl. 12:15

FN:s rapport om klimatet och framtiden

Mängden koldioxid, metan och lustgas är högre än under de senaste 800 000 åren. Utsläppen, tillsammans med annan mänsklig påverkan, är extremt sannolikt den största orsaken till den globala uppvärmningen sedan mitten av 1900-talet. Fortsatta utsläpp kommer att fortsätta uppvärmningen och effekterna på klimatsystemet.

Sydsvenskan - 25 jun 15 kl. 19:30

Klimatet klarar sig självt

Per Grankvist är journalist, författare och gästskribent i tidningen om klimatet; jag är skådespelare, lärare och läsare av tidningen – får jag skriva om klimatet? Påven leder en världsreligion, har universitetsexamen i kemi och har gett ut en encyklika om klimatet; jag tror inte på Gud och har en universitetsexamen i naturvetenskap – får jag skriva om klimatet?Per Grankvist uppehåller sig (24/6) kring människornas sätt att välja väg och undrar varför vi inte för länge sedan slutat använda fossila bränslen när ”en förkrossande majoritet av vetenskapen” har dömt ut dessa som klimatbovar genom samröre med koldioxid.

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Regeringen välkomnar rapporten

Klimatpolitiska rådet välkomans av regeringen. På torsdagen fick Trafikverket ett nytt uppdrag att varje år stämma av om verksamheten stämmer med klimatmålen..

DN - 5 minuter sedan

Filmlistan vecka 12: Två nya filmer i topp

Filmfredag listar veckans bästa filmer på bio..

DN - 1 timme sedan

40 döda i färjekatastrof utanför Mosul

Minst 40 människor har omkommit i en färjeolycka på floden Tigris nära staden Mosul i Irak..

DN - 4 timmar sedan

Prisvärd indier med mättande vegetariskt

Indiska kedjan Saravanaa Bhavan är ett välkommet tillskott till Stockholms krogflora..

DN - 3 timmar sedan

”Skog bättre på att minska koldioxid”

Satsa pengar i Sverige i stället för att exportera klimatgaser..

DN - 3 timmar sedan

Svensk tennisspelare avstängd: ”Alla på den här nivån känner till reglerna”

Han bettade på tennismatcher 195 gånger under tio månader. Nu har den 20-årige svenske elitspelaren stängts av och bötfällts. – Alla som spelar på den här nivån vet om att man inte får spela på tennismatcher, säger Niklas Fjeldstad på Svenska tennisförbundet..

DN - 3 timmar sedan

Öppen droghandel kan stänga Tensta bibliotek

Den öppna droghandeln har funnits i området sedan flera år tillbaka men nu har den även flyttat in på Tensta bibliotek. Både besökare och personal vittnar om marijuanadoft på toaletter och påsar med narkotika och pengar som hittas i böcker.  – Vi har mycket barnverksamhet och när man hittar påsar på barnavdelningen känns det väldigt otryggt, säger Susanne Lundström, biträdande enhetschef..

DN - 4 timmar sedan

Filmrecension: Ungerska ”Sunset” en drömsk och rasande vacker tidsresa

Den Oscarsbelönade ungraren László Nemes följer upp prisade ”Sauls son” med en resa till det laddade Budapest 1913. En ung modist och klassresenär hamnar i en virvel av lyxigt mode, anarkistmöten, gatuvåld och mystik. En rasande vacker film, skriver Kerstin Gezelius..

DN - 5 timmar sedan

Stabschefen till Venezuelas oppositionsledare har gripits

Stabschefen till Venezuelas oppositionsledare Guaidó ska ha gripits, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.