DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 16:37

Liknande nyheter

Taggar: Björn, Borgs, ordförande, köper, aktierför , 700.000
DI - 30 nov 17 kl. 11:26

Balcos ordförande köper

Lennart Kalén, ordförande i Balco, har via bolaget Fruholmen Invest, där han också är ordförande, köpt 12.987 aktier i balkongbolaget den 30 november för 63:78 kronor per aktie. Det innebär ett köp om totalt drygt 0,8 miljoner kronor..

DI - 24 feb 18 kl. 11:44

Ordförande köper aktier i Balco

Lennart Kalén har den 23 februari köpt 10.000 stycken aktier i balkongtillverkaren Balco Group där han är ordförande. Aktierna köptes till kursen 64,44 kronor per aktie, till ett totalt pris av 644.

DI - 25 apr 18 kl. 14:20

Ortomas ordförande köper aktier

Gunnar Németh, som är ordförande för Ortoma vars aktie handlas på Aktietorget, har på måndagen och tisdagen köpt sammanlagt 20.500 aktier i bolaget till kurser mellan 28:28-29:30 kronor per aktie. Den samlade köpeskillingen uppgår till nästan 0,6 miljoner kronor.

DI - 14 sep 18 kl. 09:15

Oncopeptides ordförande köper ytterligare aktier

Oncopeptides ordförande Per Wold-Olsen har köpt 8.000 aktier i bioteknikbolaget för en total summa om knappt 1,6 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsrapportering..

DI - 24 nov 18 kl. 11:57

Wise Groups ordförande köper aktier igen

Erik Mitteregger har den 23 november köpt 12 982 stycken aktier i Wise Group där han är ordförande och storägare. Aktierna köptes till kursen 47,23 kronor per aktie, till ett totalt pris av 613 140 kronor. .

DI - 20 maj 15 kl. 17:58

Ny ordförande köper i Sandvik

Sandviks nye ordförande Johan Molin har köpt 170.000 B-aktier i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 27 okt 17 kl. 11:32

Ordförande köper aktier i Pricer

Pricers ordförande Bernt Ingman har köpt 30.000 aktier i bolaget för 8:82 kronor styck i en transaktion daterad 27 oktober..

DI - 17 nov 17 kl. 18:09

ABB:s ordförande storköper

Styrelsens ordförande Peter Voser har köpt aktier i ABB för motsvarande 4,9 miljoner kronor. Jacob Wallenberg har köpt för 0,7 miljoner. Fyra andra i styrelsen har köpt för mindre belopp.

DI - 03 nov 18 kl. 08:08

Ordförande köper aktier i Stora Enso

Jorma Eloranta har köpt 1 000 aktier i skogsbolaget Stora Enso där han sitter som ordförande. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 08 nov 18 kl. 09:40

Quartiers Properties – Ordförande köper aktier

Quartiers Properties ordförande Jörgen Cederholm har via delägt bolag förvärvat 152 344 aktier i Quartiers. .

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Räntor & valutor: Fortsatt brexitpress på brittiska pundet

Europeiska statspappersräntor sjönk påtagligt i långa löptider på torsdagen i spåren på tydligt lägre USA-räntor efter mjuka Fedbesked på onsdagskvällen. Euron inledde dagen starkare mot en generellt svagare dollar, men försvagades efterhand när nedåtpressen mot brittiska pund fortsatte..

DI - 3 minuter sedan

IMF stödjer Federal Reserves mjuka penningpolitik

Internationella valutafonden, IMF, berömmer Fed för att centralbanken pausat räntehöjningarna. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Wall Street handlas upp på torsdagen..

DI - 5 minuter sedan

”Det räcker inte - det går åt fel håll!”

Klimatpolitiska rådets årsrapport är tydlig: Kraftiga åtgärder krävs om Sverige ska nå klimatmålen. .

DI - 15 minuter sedan

Brittiska företagare varnar för ”nationellt” nödläge utan brexitavtal

Den brittiska fackorganisationen TUC och industriförbundet CBI varnade på torsdagen premiärminister Theresa May för ett ”nationellt nödläge” om det blir en avtalslös brexit nästa vecka. Samtidigt väntade landet på besked från EU-toppmötet i Bryssel om man får skjuta på brexit..

DI - 15 minuter sedan

Mitt under härvan – Swedbanks antipenningtvättschef slutar

Swedbanks chef för arbetet med att motverka penningtvätt har sagt upp sig, uppger fler källor för Di. Banken avböjer att kommentera uppgifterna..

DI - 15 minuter sedan

Magdalena Andersson drar parallell med Nazityskland efter KD:s vändning

Magdalena Andersson (S) drar en historisk parallell mellan KD:s besked om att förhandla med SD och när högern i Tyskland släppte fram nazisterna.  ”Det här är en farlig väg att beträda”, säger hon. .

DI - 30 minuter sedan

DNB: Raset i Bioarctic omotiverat - bolaget vinnare på Biogen-flopp

Bioarctics kursras efter beskedet att Biogen och Eisai avbrutit sina studier av alzheimer-behandlingen aducanumab är inte motiverat enligt DNB. Den norska finansbolaget ser istället Bioarctic som vinnare.

DI - 30 minuter sedan

Skanska letar mark för ”Boklok”-bostäder i Storbritannien

Byggkoncernen Skanska söker efter mark i Storbritannien för att börja bygga så kallade ”affordable”-bostäder inom ramen för konceptet ”Boklok”. Det säger Claes Larsson, vice vd vid Skanska, som bland annat ansvarar för det ”prisvärda” Boklok-segmentet, till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 30 minuter sedan

EMU: Snabbestimat för konfidensindikator hushåll steg i mars

EU-kommissionens snabbestimat för konfidensindikatorn för hushåll i euroområdet steg till minus 7,2 i mars, jämfört med oreviderade minus 7,4 föregående månad..

DI - 30 minuter sedan

Nasdaq behåller observationsnotering för Oasmia

Nasdaq Stockholm har beslutat att observationsnoteringen av Oasmia skall kvarståmot bakgrund av att den nya styrelsen i bolaget på torsdagen meddelat att den inlett en genomlysning av bolaget ur flera aspekter, enligt ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.