SR > Kultur

Saturday, 23 March, 13:59

SR - 15 mar 19 kl. 11:18

Journalistiken förändrad i Slovakien efter uppmärksammat mordDet har gått ett år sedan morden på journalisten Ján Kuciak och hans fästmö. Morden kastade landet i en djup kris..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Slovakien, Ján Kuciak

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Journalistiken, förändradi , Slovakienefter , uppmärksammat, mord
Helsingborgs Dagblad - 22 nov 15 kl. 04:00

Idag hade Skåne behövt motorvägen som försvann

När det för något årtionde sedan diskuterades en ny sträckning för E4:an från Ljungby genom det inre av Skåne ner till Malmöområdet, protesterade många nordvästskånska intressenter våldsamt. Idag är perspektiven annorlunda när trafikinfarkter och olyckor på E6 och E4 är dagliga inslag. Stora vägprojekt har under de senaste åren helt kommit i skuggan av järnvägsutbyggnaden.

Alliansfritt Sverige - 15 sep 12 kl. 13:30

Stefan Hanna: alla som är emot mig är med i konspirationen mot mig

Stefan Hanna. Kräver respekt.KONSPIRATION.

Fler nyheter från SR

SR - 21 timmar sedan

Fler museer tackar nej till donation

Tidigare i veckan gick The National Portrait Gallery i London ut med att de inte tar emot en donation från den kontroversiella Sackler-familjen. Nu följer konstinstitutionen Tate deras exempel, det skriver The Times..

SR - 21 timmar sedan

DN öppnar redaktion i Göteborg

Dagens nyheter ska öppna en redaktion i Göteborg. Den kommer att ha fem tjänster.

SR - 21 timmar sedan

Populär iransk programledare stoppad

Efter 20 år som programledare för ett av Irans statliga tv kanalers mest populära program, fotbollsmagasinet Navad, blir nu Adel Ferdosipour stoppad från att sända sitt program..

SR - 21 timmar sedan

Jordens undergång drabbar Smålands musik och teater

På Smålands musik och teater i kulturhuset Spira i Jönköping har man premiär för Melancholia - en dramatisering av Lars von Triers film..

SR - 22 timmar sedan

Kulturskapare säger nej till Klysupprop

En rad svenska kulturskapare vill inte skriva på ett upprop som uppmanar politiker i EU att anta det liggande förslaget till ny upphovsrättslagstiftning..

SR - 22 timmar sedan

Makt och medier i Almedalens mingel

Moa Berglöf, tidigare talskrivare åt Fredrik Reinfeldt och numera ledarskribent på Sydsvenskan, och Johannes Klenell - f d pressekretare för Vänsterpartiet och nu Kulturredaktör på tidningen Arbetet - diskuterar nya tv-serien "Den inre cirkeln". Den bygger på en bok av Moderaternas före detta partisekreterare Per Schlingmann. Men hur verklig är då seriens skildring av den politiska cirkusen på sommarens traditionella Almedalsvecka i Visby, då politiker och medier umgås dag och natt?

SR - 22 timmar sedan

Bäst just nu vecka 11 – Barnatro, Erik Lundins nya och kulturkritik

Karsten Thurfjell, Matilda Källén och Olof Åkerlund tipsar om utställningar, tv-serier, musik och kulturkritik..

SR - 22 timmar sedan

Drömmarnas logik i expressiv dans

Svenske koreografen Örjan Andersson har nu ett nytt samarbete med stråkorkestern Scottish Ensemble som visas på flera ställen i Sverige..

SR - Igår: 08:56

Us – mångbottnad dubbelgångarskräckis

Efter framgångarna med "Get Out" är förväntingarna höga på Jordan Peeles nya film "uUs". En film som både är mer konventionell och mångtydig än sin föregångare, tycker vår recensent Roger Wilson..

SR - Igår: 07:00

Sunset spinner en mystisk och lockande väv över en svunnen tid.

Efter Oscarsbelönade Sauls son är Laszlo Nemes tillbaka med "Sunset", även den en film som utmanar både estetiskt och innehållsligt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.