DI > Ekonomi

Monday, 25 March, 18:50

DI - 15 mar 19 kl. 11:18

Tillverkningsstrategen tar steget in i börsens finrumTioårsjubilerande Hanza Holding tar klivet från First North in på börsens huvudlista. De senaste fyra åren har omsättningen fördubblats från 900 miljoner kronor till drygt 1,8 miljarder och intresset från utländska investerare växer, säger bolagets vd och grundare Erik Stenfors..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hanza Holding, First North, Erik Stenfors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tillverkningsstrategen, tar, stegetin i , börsens, finrum
SvD - 17 dec 14 kl. 09:24

Betsson kliver upp på börsens Large Cap-lista

Betsson, Nobia och Loomis tillhör de bolag som från och med den 2 januari 2015 kommer att handlas på Stockholmsbörsens Large Cap-lista. Andra bolag som tar steget från Mid Cap till Large Cap är Balder, Indutrade och Lifco..

DI - 17 dec 14 kl. 09:13

Betsson tar klivet in på Large cap-listan

Betsson, Nobia och Loomis tillhör de bolag som från och med den 2 januari 2015 kommer att handlas på Stockholmsbörsens Large Cap-lista. Andra bolag som tar steget från Mid Cap till Large Cap är Balder, Indutrade och Lifco. Det framgår av ett pressmeddelande från Nasdaq Nordic..

HBL - 06 jan 14 kl. 05:23

Soprano tar plats på huvudlistan

I morgon noteras Soprano på Helsingforsbörsens huvudlista. Noteringen är redan den andra under 2014. Först ute var Valmet.

GöteborgsPosten - 12 okt 18 kl. 04:00

Stefan & Krister på börsens huvudlista

Nöjesföretaget Moment Group som startade i Falkenberg 1987 växer vidare. Förra året omsatte man drygt en miljard och tar nu steget in på Stockholmsbörsens huvudlista..

DI - 07 dec 16 kl. 14:29

Då tar Catella steget till finbörsen

Catellas aktier ska noteras på Nasdaq Stockholms, Stockholmsbörsens, huvudmarknad på mid cap-listan från och med den 19 december..

DI - 06 mar 15 kl. 15:14

Apple tar plats i börsens finrum

It-bjässen Apple tar nu plats i New York-börsens verkliga finrum: Dow Jones Industrial Average..

Dagens PS - 03 nov 17 kl. 10:46

Glad halvdag! Börsens kortvecka slutar i dur

Stockholmsbörsen tar halvdag och stänger redan klockan 13.00 på fredagen. Så här ser det ut.

DI - 09 jan 15 kl. 08:45

Tieto tar plats i finindex

Det finsksvenska it-bolaget Tieto, noterat i både Stockholm och Helsingfors, kommer från och med den 2 februari att ingå i Helsingforsbörsens motsvarighet till Stockholmsbörsens OMXS30-index, det så kallade H25-indexet.Det framgår av ett pressmeddelande från Nasdaq OMX Nordic på fredagen..

SvD - 17 aug 15 kl. 16:00

Skandalbolag tar sig in i börsens finrum

H&M, Nordea, Ericsson och – Fingerprint? Nästa gång urvalet till börsens "finrum", storbolagsindexet OMXS30, görs kan det bland privatsparare populära fingeravtrycksbolaget vara en av kandidaterna..

PrivataAffärer - 21 jul 16 kl. 13:30

Så handlar börsens insiders mitt i sommaren

Börsens insiders tar inte semester. Under den gångna veckan har flera större affärer gjorts av befattningshavare i de egna bolagen....

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Styrelseledamot i Nolato gör aktieköp i miljonklassen

Lovisa Hamrin, som sitter i Nolatos styrelse sedan 2017, har registrerat förvärv av 2.500 aktier i Nolato för 383 kronor styck på måndagen åt närstående Carl-Mikael Lindholm. .

DI - 15 minuter sedan

Novo Nordisk mot strömmen i nordisk börsnedgång

De nordiska börserna backade i likhet med övriga Europa på måndagen. Banksektorn klarade sig relativt bra medan industribolag gick tyngre. .

DI - 15 minuter sedan

En enda sak håller börserna uppe – men snart är bränslet slut

Det mesta talar emot börsen när konjunkturen dämpas och brexit hotar. Men en sak ändrar allt för pensionsfonderna, och förklarar årets uppgång.  Snart måste verkligheten bli bättre för att vi ska undvika ett börsfall..

DI - 15 minuter sedan

Europabörserna backade inför politiskt turbulent vecka

Europabörserna försvagades på måndagen inför ännu en politiskt turbulent vecka i Storbritannien. Premiärminister Theresa May uppgav vid ett möte på söndagen att hon är redo att avgå förutsatt att hennes brexitavtal röstas igenom..

DI - 30 minuter sedan

Anna Kinberg Batra byter styrelseuppdrag – från Avanza till Collector

Moderaternas tidigare partiledare Anna Kinberg Batra lämnar styrelsen för Avanza Pension efter att hon föreslagits bli ny ledamot i styrelsen för Collector. .

DI - 30 minuter sedan

SvD: Ola Rollén tvingas betala ränta på upptaxering

Ola Rollén tvingas betala ränta på den upptaxering om 35 miljoner som Skatteverket beslutat om. Det står klart efter att Förvaltningsrätten gett avslag till Hexagon-chefens överklagan, rapporterar SvD Näringsliv..

DI - 30 minuter sedan

Fondproffset om Didner & Gerges förvaltarproblem: ”Värdefullt som kund att få snabb information”

Det är sällan något problem om en fondförvaltare är mer eller mindre bortkopplad från sitt jobb under en kortare period, som 1-3 veckor. Men när det rör sig om ett halvår är det värre, säger Jonas Lindmark, analyschef på Morningstar..

DI - 45 minuter sedan

Kallelse till årsstämma i Collector AB (publ)

Aktieägarna i Collector AB (publ), org.nr 556560-0797, kallas härmed till årsstämma torsdagen den 25 april 2019 kl. 15.

DI - 1 timme sedan

Detaljhandelsbolag leder återhämtning på Wall Street

USA-börserna har återhämtat den inledande nedgången under måndagens första handelstimmar. .

DI - 1 timme sedan

Börsen återhämtade sig men orkade inte över nollan

Stockholmsbörsen stängde på minus under måndagen men förbättrades ändå en hel del från dagens lägstanivåer. Bland vinnarna fanns klädjätten H&M som delårsrapporterar på fredag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.