DI > Ekonomi

Friday, 22 March, 15:17

DI - 15 mar 19 kl. 11:11

Oncology Venture vill ta in 60-100 Mkr i företrädesemissionFirst North-listade Oncology Ventures styrelse kommer att föreslå en företrädesemission till ett belopp mellan 60 och 100 miljoner kronor för beslut vid den kommande årsstämman. Garantier och teckningsåtaganden om cirka 60 miljoner kronor har redan erhållits från ett antal garanter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Venture, Mkr, North, Oncology Ventures

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oncology, Venturevill ta in , 60-100, Mkri , företrädesemission
DI - 21 timmar sedan

Oncology Venture observationslistas på grund av osäker finansiell situation

Oncology Venture förs upp på First Norths observationslista. Aktien har tappat kraftigt sedan styrelsen föreslagit en företrädesemission på 60-100 miljoner kronor..

DI - 30 nov 18 kl. 07:14

Oncology har säkrat 300 Mkr till medicin mot bröst- och prostatacancer

Oncology Ventures, First North-listad utvecklare av cancerläkemedel med ett börsvärde på 428 miljoner kronor, har skakat fram 300 Mkr från en europeisk fond för att utveckla en läkemedelskandidat..

E24 - 14 feb 12 kl. 08:21

Karolinska development: investerar 6,8 mkr i gligene

Karolinska Developments dotterbolag Kdev Oncology investerar 6,8 miljoner kronor i en ägarandel på 44 procent i bolaget Gligene..

ÖstersundsPosten - 27 maj 15 kl. 08:50

Här är den vinnande affärsidén som gav östersundsbon 100 000 kronor

För två veckor sedan vann 32-årige Olle Lundberg från Östersund regionfinalen i den prestigefyllda tävlingen Venture Cup för bästa affärsidé. Hans smarta telefonbaserade verktyg som underlättar och effektiviserar dokumentation och rapportering genom scanning av så kallade QR-koder föll juryn på läppen och han belönades med 100 000 kronor..

SvD - 12 dec 16 kl. 19:13

Truecaller tar in 100 miljoner

Appen Truecaller har tagit in 100 miljoner kronor i kapital från finansmannen Tommy Jacobsons investeringsbolag Zenith Venture Capital..

Sydöstran - 23 apr 11 kl. 03:00

Projet Systems siktar på att sälja för 100 miljoner

RONNEBY Projet Systems AB siktar nu på en internationell expansion. Ronnebyföretaget har tillsammans med ett tjeckiskt bolag nyligen bildat ett Joint venture-bolag..

Sydöstran - 03 dec 15 kl. 10:56

Dinnerbox kan vinna 100 000 i företagstävling

För mindre än ett år sedan startade Camilla Svärd Strömgren och Krister Nordahl det Karlshamnsbaserade företaget Dinnerbox som redan spridit sig både i och utanför länet. Nu har de som enda företag från Blekinge nominerats i Venture cup som är en tävling i nya affärsidéer..

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

Sydsvenskan - 06 maj 11 kl. 06:30

Det snabba apoteket överst på prispallen

Lund. Till hösten ska det gå att köpa värktabletter och andra receptfria mediciner styckvis i jourbutiken på hörnet. Bakom idén står Malmöbolaget Snabboteket som igår vann förstapris i Venture Cup Syd.

Dagensanalys.se - 15 apr 16 kl. 08:58

Det finns ingen kapitalkris i startup-världen

Det har ryktats att investeringar i startups börjat sina runt om i världen. Men National Venture Capital Association har kontrat med data som avslöjar att investeringarna flödar som alltid. Under första kvartalet har det investerats nära 100 miljarder kronor i startups enligt National Venture Capital Association som samlat in data från investmentföretag.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Hastiga granskningen möts av massiv kritik: ”Inget seriöst försök”

Swedbanks hastigt genomförda granskning kritiseras av såväl regeringen som stora aktieägare. Samtidigt hemlighåller banken en mer grundlig granskningsrapport från den norska tidigare toppåklagaren Erling Grimstad..

DI - 10 minuter sedan

Grönt ljus från Swedbanks största ägare: ”Rapporten inte viktigast”

Swedbanks största ägare, Sparbanksgruppen, representerad av Lennart Haglund, som även leder bankens valberedning, ger vd Birgitte Bonnesen och ordförande Lars Idermark lugnande besked. .

DI - 5 minuter sedan

Skräcksiffrorna sänker börsen – och får kronan att rasa

Europakonjunkturen fortsatte oväntat att försämras i mars. För den tyska industrin är läget nu det sämsta sedan 2012. Både kronan och börsen fick sig en kyss.

DI - 30 minuter sedan

Swedbank lyckas inte lugna räntemarknaden

Fredagens Swedbankbeställda penningtvättsrapport från konsultbolaget FRA har misslyckats med att lugna räntemarknaden. Skuldinvesterare är fortsatt skeptiska till banken..

DI - 45 minuter sedan

Stålbolaget kommer ledas av två vd:ar

Stålbolaget Uddeholm kommer framöver att ledas av två vd:ar. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Förlusten minskar för modebolaget – men snart är pengarna slut

Förlusten för modebolaget Wesc, noterat på First North, minskade i det fjärde kvartalet men det gjorde även omsättningen..

DI - 30 minuter sedan

Svagare signaler än väntat från den amerikanska industrin

Inköpschefsindex för den amerikanska industrin landade på 52,5 i mars enligt nya siffror från Markit. Analytikerna hade räknat med ett utfall på 53,6..

DI - 45 minuter sedan

Analyspodden: Då är det slagläge för Kinnevik

Di kunde i veckan berätta att Nordea ringt runt till analytiker och tonat ned förväntningarna, så kallad analytikermassage. ”Det blir ju ett informationsövertag för vissa delar av marknaden”, säger Di:s analytiker Johan Wendel..

DI - 45 minuter sedan

Deutsche Bank-chef dubblade lönen – tjänade 90 Mkr

Chefen för Deutsche Banks investmentverksamhet, Garth Ritchie, mer än dubblade sin årslön förra året till 8,6 miljoner euro, motsvarande över 90 miljoner kronor. Jättelönen är till och med högre än vad koncernchefen Christian Sewing tjänar, skriver Financial Times..

DI - 45 minuter sedan

Dags för S-kongress: Är det ett parti i kris som samlas i Örebro?

I dagens Ekonomistudion: Socialdemokraterna samlas till partikongress i dag. Är det ett parti i kris som möts i Örebro? I dag släpptes den externa granskningen av Swedbank.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.