UT > Nyheter

Wednesday, 20 March, 18:13

Liknande nyheter

Taggar: Hovrättens, dom, Ulricehamnarenfår 14 , års, fängelsei , hovrätten
BT - 04 maj 17 kl. 09:35

Dömdes för hundratals sexbrott - nu kommer hovrättens dom

Den 47-årige ulricehamnaren dömdes för hundratals sexbrott mot unga flickor, men överklagade. I morgon kommer hovrättens dom i målet..

BT - 23 feb 18 kl. 11:07

Hovrättens dom i Svenljungamordet

Under fredagen föll hovrättens dom mot mannen i 50-årsåldern som misstänks ha mördat en 84-årig man i Svenljunga. Tingsrätten har tidigare friat mannen. Nu har hovrätten sagt sitt och ändrar tingsrättens dom på några åtalspunkter..

Dalarnas tidningar - 31 mar 14 kl. 19:56

Hovrättens dom fastställdes

Högsta domstolen fastställde hovrättens dom mot en person i Rättviks kommun som ska betala böter för slakt av hästar i en icke godkänd anläggning..

Expressen - 19 maj 15 kl. 09:30

I dag faller hovrättens dom för Yara-mordet

Amani Madi, 31, dömdes i tingsrätten till livstids fängelse för mordet på Yara. Hennes 32-årige make, Yaras morbror, dömdes till sex års fängelse för grov misshandel. Idag kommer hovrättens dom.

GT - 17 aug 16 kl. 10:52

Hovrättens dom för mordet i Onsala

Han högg ihjäl sin bäste vän med kniv efter en parmiddag i villaidyllen Onsala. Sedan rusade han vidare till ett grannpar och attackerade dem med yxa och kniv. I tingsrätten dömdes den 40-årige mannen till rättspsykiatrisk vård för mord och mordförsök – klockan elva på onsdagen kommer hovrättens dom..

NSD - 20 feb 17 kl. 14:59

Hovrättens dom står fast

Morddömde Serebe Brhane överklagade hovrättens dom till Högsta domstolen i hopp om att få ett mildare straff..

ÖstersundsPosten - 03 mar 17 kl. 12:24

Advokaten om hovrättens dom: ”Jag är oerhört besviken”

Advokat Andreas Victor är besviken på hovrättens dom. Hans klient, en man från Ragunda, dömdes på fredagen till tolv års fängelse för mordförsök efter att ha släppt eller kastat sitt spädbarn nedför en kraftverksdamm..

SR - 24 maj 17 kl. 13:03

JK överklagar inte hovrättens dom om romregistret

Justitiekanslern väljer inte att överklaga hovrättens dom om romregistret. Skadeståndet står fast..

DN - 01 dec 17 kl. 09:48

Live: Hovrättens dom mot Kent Ekeroth

Gjorde SD-politikern Kent Ekeroth sig skyldig till misshandel när han örfilade en man i en krogkö, eller försvarade han sig bara? Följ direktrapporteringen om hovrättens dom..

DN - 01 dec 17 kl. 09:45

Live: Hovrättens dom mot Kent Ekeroth

Gjorde SD-politikern Kent Ekeroth sig skyldig till misshandel när han örfilade en man i en krogkö, eller försvarade han sig bara? Följ direktrapporteringen om hovrättens dom..

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Solrosen firade 20 år – tidigare medarbetare bjöds in att hälsa på

När vård- och omsorgsboendet Solrosen öppnade var det omgärdat av en del kritiska röster. 20 år senare tyckte personalen att boendets jubileum är värt att fira och bjöd in till tårta och tipspromenad. .

UT - 4 timmar sedan

Man fick inte ut betyg - JO kritiserar kommunen

Justitieombudsmannen (JO) kritiserar Ulricehamn kommun för långsam handläggning när en man begärde ut betyg från en högstadieskola. .

UT - 5 timmar sedan

Webb-tv: ”Jag var väl lite överexalterad”

Lennart Selin hade svårt att hålla känslorna i styr när han kommenterade Nittorps avgörande match mot Lions Strömstad i klubbens webb-tv. Se och hör höjdpunkterna längre ner i artikeln..

UT - 8 timmar sedan

Ulricehamns Tidning startades 1869

Redan 1869 startades Ulricehamns Tidning. Då med utgivning en gång i veckan. Idag är UT en tredagarstidning i pappersformat och en ständigt levande nyhetsförmedlare på nätet.

UT - 17 timmar sedan

Politik: Gör nytt försök med handlingsprogram

Den 4 april görs ett nytt försök av den styrande minoriteten i Ulricehamns kommun att få igenom sitt kommunalpolitiska handlingsprogram för innevarande mandatperiod..

UT - 20 timmar sedan

Ljuset på egenföretagarna under näringslivsgalan

Under näringslivsgalan som går av stapeln på fredag har ett nytt pris instiftats. Årets soloföretagare är utmärkelsen som hyllar företagare som vågar gå sin egen väg. .

UT - 21 timmar sedan

Brott: Man slog sönder rutor på hotellentré

Polisen larmades ut till Storgatan i Tranemo under tisdagen då en man i 60-årsåldern uppträdde berusat och slog sönder fönsterrutor. .

UT - Igår: 17:32

Holmin (M) valdes till nytt uppdrag

Regionpolitikern och tidigare ledamoten i Ulricehamns kommunfullmäktige, Lars Holmin (M), har valts in som ersättare i Sveriges kommuner och landstings, SKL, styrelse. .

UT - Igår: 16:22

Så länge väntas vägarbetet på Bogesundsgatan pågå

Under tisdagen sattes första skopan i marken på Bogesundsgatan där ombyggnad av gång- och cykelbanan ska ske..

UT - Igår: 14:14

Kille åtalas för sönderslagen toalett

Ett bråk på Mc Donalds i höstas där bland annat en toalett vandaliserades har nu lett fram till åtal vid Borås tingsrätt. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.