Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 25 March, 00:15

Sydsvenskan - 15 mar 19 kl. 11:00

Tigermom: Genomtänkt chilikavalkadBong charmas av olika matkulturer som sömlöst sys ihop till ett helt eget asiatiskt kök..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tigermom, Genomtänkt, chilikavalkad
Expressen - 25 apr 13 kl. 20:59

Ylva Johansson: Valet inte genomtänkt

Det har varit några turbulenta veckor för Socialdemokraternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Ylva Johansson. Under partikongressen petades hon ur partistyrelsen - ersatt av Omar Mustafa, som inte blev långvarig. I kvällens "Bar & Politik" kommenterade hon den senaste tiden.

YLE - 01 aug 13 kl. 13:30

JO: Nätpolisen romskämt inte genomtänkt

Nätpolisen Marko ?Fobba? Fors skrev en tweet som kan anses vara rasistisk.

UNT - 15 mar 14 kl. 14:03

Ärligt, genomtänkt och hållbart

Ärlig design är vad formgivaren Emma Olbers vill jobba med, och hållbarhetstanken är ständigt närvarande när hon arbetar. Rätt material och genomtänkt produktion ger också de vackraste objekten, menar hon..

UNT - 20 aug 14 kl. 15:00

FP:s personalpolitik är genomtänkt

O m Johan Edstav letar efter genomtänkt personalpolitik är han välkommen till Folkpartiet , skriver Lina Nordquist..

Sydsvenskan - 05 feb 15 kl. 23:46

En genomtänkt Sinatrakonsert där stråkkvartetten tog priset

Att fixa till en Sinatrakonsert kan vara en baggis för slipade musiker.Som Nils Landgren sa; Frank Sinatra sjöng allt och lite till. Det finns alltså att välja på, det är bara att välja ut en packe välkända standards och köra igenom dem utifrån modellen tema-solon-tema-slut.

E24 - 16 jan 16 kl. 10:16

”Sverige saknar en genomtänkt bostadspolitik”

Arkitekter och ingenjörer Sverige pekar på att Sverige idag saknar en genomtänkt bostadspolitik. Idag är politiken splittrad, spretig och aktörer motverkar varandra. Det skriver Monica Renstig och Anders Persson i en ny rapport..

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 13:01

Prinsen fick en genomtänkt mix

Prinsens fyra namn Alexander Erik Hubertus Bertil är en genomtänkt mix av det internationellt gångbara, det svenskt kungliga och det familjeanknutna.
Tilltalsnamnet Alexander betyder "mannen som försvarar"..

UNT - 21 apr 16 kl. 13:00

Prinsen fick en genomtänkt mix

Prinsens fyra namn Alexander Erik Hubertus Bertil är en genomtänkt mix av det internationellt gångbara, det svenskt kungliga och det familjeanknutna..

Realtid - 16 jun 16 kl. 13:16

"EBM:s förslag inte genomtänkt"

FAR anser att EBM:s förslag på att varje aktiebolag måste anlita en redovisningskonsult som ska upprätta ett bokslutsintyg inte är genomtänkt och blandar ihop yrkesrollerna..

SvD - 09 jul 16 kl. 14:00

”Vägen framåt är en genomtänkt invandring”

Sverige behöver en genomtänkt migrationspolitik baserad på värderingar. De nya regler som snart träder i kraft måste vara just tillfälliga och ersättas av en politik vars bärande principer är humanitet, rättssäkerhet och reglering. Det skriver Sara Karlsson, tf ordförande i Migrationspolitiska S-föreningen..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Järvaveckan växer – alla partiledare klara

För tredje året i rad kommer alla partiledare att tala under politikerveckan i Järva i nordvästra Stockholm i sommar. Intresset är rekordhögt från företag och organisationer och en tydlig tanke hos arrangörerna är att få fler i jobb. Järvaveckan, som ka.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Brand i skolbyggnad i Upplands Väsby

Det brinner på Grimstaskolan i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Branden härjar i en av byggnaderna på grundskolan. Räddningstjänsten larmades vid halv sjutiden på söndagskvällen.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Nyfödd apa ger nytt hopp om konstbefruktning

Nedfrusen testikelvävnad har för första gången satt en apa till världen, visar en ny amerikansk studie. Resultatet kan innebära nya möjligheter för unga cancerpatienter som blir sterila till följd av sin behandling. Manliga cancerpatienter som genomgår.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Tysk kritik mot Italiens affärer med Kina

Italiens deltagande i Kinas stora infrastruktursatsning nya sidenvägen har väckt skarpa protester i Tyskland. Den tyske EU-kommissionären Günther Oettinger anser att EU bör ha rätt att blockera avtal som kan hota unionens suveränitet. I en värld med jät.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Israel: Trump signerar Golandekret på måndag

USA:s president kommer att erkänna de ockuperade Golanhöjderna som ett israeliskt territorium under måndagen, enligt Israels ställföreträdande utrikesminister Israel Katz. Då kommer den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu vara på besök i Vita.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

De blev barnens favoritstjärnor 2018

Ariana Grande utsågs till bästa artist och "Avengers: Infinity war" till bästa film på Nickelodeon kids choice award. Dessutom blev skådespelaren Chris Pratt täckt i slime när barnens favoritstjärnor hedrades. Natten mot lördag gick barngalan Nickelodeo.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fartygsexpert: Det borde inte kunna hända

Att alla fyra motorerna på kryssningsfartyget slogs ut ska inte kunna hända..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fuskande lundastudenter höjde sina poäng stort

Men alla vill inte kännas vid fusk. Nu har den första studenten överklagat avstängningen..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Luleås bortaskalp – har grepp på mästarlaget

Regerande mästarlaget Växjö är illa ute i SM-kvartsfinalen mot Luleå. Efter en 5–4-seger efter förlängning på bortais leder norrbottningarna matchserien med 2–0 och har kopplat ett fast grepp om semifinalplats. Luleå fortsatte där ishockeylaget slutade.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Sa nej till att köpa narkotika – blev misshandlad

På söndagen blev en man påhoppad efter att ha sagt nej till att köpa narkotika..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.