DN > Nyheter

Thursday, 21 March, 22:45

DN - 15 mar 19 kl. 10:38

S och V vill öppna spärrar på gröna linjen under renoveringEfter torsdagens besked om att Fridhemsplans tunnelbanestation kommer stänga för renovering under kommande sommar vill Socialdemokraterna och Vänsterpartiet att spärrarna öppnas på utvalda stationer som berörs av arbetet, skriver Stockholm direkt.  .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Fridhemsplans, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Stockholm

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S och V vill öppna, spärrar, gröna, linjen, under renovering
YLE - 09 aug 17 kl. 17:52

Mycket på spel i politiken i höst

Den politiska hösten började på allvar i och med finansministeriets budgetförhandlingar. Riksdagspartierna håller sina sommarmöten på olika håll i landet de närmaste veckorna. Politikerna brinner av iver att få ta del av skattepolitik och reformer.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

Kristianstadsbladet - 12 dec 12 kl. 10:55

Inlåsta på tåg i tre kvart


I tre kvart satt passagerarna inlåsta på ett tåg vid Göteborgs central, med dörrar som inte gick att öppna, rapporterar TV 4 Nyheterna Väst.Tåget skulle ha avgått mot Trollhättan på onsdagsmorgonen men blev stående.Enligt Västtrafik som driver linjen blir det ofta problem vid kyla.

BT - 08 nov 13 kl. 03:29

LO positivt till S regeringsbesked

LO-facket välkomnar att Socialdemokraterna går till val på egen hand och sträcker ut en hand över blockgränsen. Men statsvetarprofessorn Ulf Bjerled, själv aktiv inom S, tror inte att beskedet påverkar opinionen. - Förra valets försök var inte lyckosamt och det är bra att Socialdemokraterna nu går till val på egen hand för att söka största möjliga stöd hos väljarna.

Kristianstadsbladet - 08 nov 13 kl. 03:27

LO positivt till S regeringsbesked

LO-facket välkomnar att Socialdemokraterna går till val på egen hand och sträcker ut en hand över blockgränsen. Men statsvetarprofessorn Ulf Bjerled, själv aktiv inom S, tror inte att beskedet påverkar opinionen.
- Förra valets försök var inte lyckosamt och det är bra att Socialdemokraterna nu går till val på egen hand för att söka största möjliga stöd hos väljarna.

Skånskan - 20 okt 15 kl. 14:00

Hinder på gc-väg måste tas bort

HÖRBY Stora betongklumpar har placerats ut vid infarterna till gång- och cykelbanan mellan Osbyholm och Hörby, och hindrar räddningsfordon från att ta sig fram.
Från kommunen säger man att det är några av fastighetsägarna utmed gamla banvallen som ställt ut blocken för att hindra tjuvar och vandaler från att köra in med bil på gc-vägen.Det står ett betongblock vid tunneln under riksväg 13, intill Hörby fälad, och ett vid grindarna vid infarten till gång- och cykelvägen från Osbyholm.

YLE - 07 maj 17 kl. 05:07

Sparkrav och reformer: Blir yrkesskolan en återvändsgränd?

Kommer yrkesutbildningen att börja tappa terräng efter alla reformer och sparkrav? Håller man på att skapa en förlängning av folkskolan som idé - en utbildningsmässig återvändsgränd i nyfriserad form? Vid yrkesskolorna säger man gärna att yrkesutbildning fungerar som en inkörsport för fortsatta studier (på högskolenivå) på samma sätt som studentexamen.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

NRK: Nokiatelefoner har skickat användarinformation till Kina

Telefoner av Nokias modell 7 Plus har skickat informationspaket med användardata till en server i Kina, rapporterar norska NRK. Efter avslöjandet har den finska datainspektionen inlett en granskning..

DN - 2 timmar sedan

Donald Trump: Erkänn Golanhöjderna som Israels mark

USA borde erkänna Israels suveränitet över Golanhöjderna, twittrar USA:s president Donald Trump. ”Tack president Trump!”, svarar Israels premiärminister Benjamin Netanyahu..

DN - 2 timmar sedan

Så vet du om du övervakas av dina apparater

Din smarta klocka vet när du har sex, även om den inte valt att berätta detta för någon du känner – ännu. En träningsapp har avslöjat hemliga militärbaser. Spionerar dina apparater på dig?

DN - 3 timmar sedan

Brittiska ledamöter uppmanas ta taxi hem – av säkerhetsskäl

Brittiska parlamentsledamöter uppmanas nu av sin talman att inte ta sig hem på egen hand, utan att ta taxi, helst tillsammans med någon kollega – på grund av den upptrappade spänningen runt Brexit..

DN - 4 timmar sedan

Öberg långt efter – Persson bästa svenska

I VM-sprinten var Hanna Öberg blott 0,6 sekunder från ett brons. I världscupomstarten i Holmenkollen, på samma distans, var den svenska skidskyttestjärnan drygt 50 sekunder från pallen på 17:e plats. – Jag är väl inte helt återhämtad från mitt VM, säger 23-åringen till SVT..

DN - 6 timmar sedan

Penningtvättaktivist skeptisk om Swedbanks utredning

Bill Browder, finansman och aktivist mot penningtvätt, är skeptisk till den externa granskningen av Swedbanks eventuella inblandning i penningtvätt. – Jag är lite oroad – tre veckor är för kort tid, säger han om granskningen vars resultat ska presenteras i morgon, fredag..

DN - 7 timmar sedan

Filmrecension: Fascinerande dubbelgångarskräck i demoniskt mästerliga ”Us”

Jordan Peele följer upp sin hyllade skräcksatir ”Get out”, om ras och rasism, med dubbeltydiga ”Us”. Ytterligare ett rysningsframkallande, elegant och aktuellt drama i världsklass..

DN - 7 timmar sedan

Dött barn hittat – vuxet par till förhör

”Ett yngre barn” hittades dött i en bostad i Laholm. Polisen har tagit en man och en kvinna till förhör – de har en relation till barnet, men mer säger polisen inte..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.