YLE > Finland

Friday, 22 March, 19:44

Liknande nyheter

Taggar: Skåpbiloch , långtradarei , krock, riksväg25 i , Karis skåpbilens förare avled
Dalarnas tidningar - 02 aug 15 kl. 17:16

Skåpbil körde av riksväg 45

Det var vid 16-tiden som en mindre skåpbil körde av vägen och välte. Föraren hade tagit sig ur fordonet när brandkåren kom fram till olycksplatsen..

DalaDemokraten - 02 aug 15 kl. 17:16

Skåpbil körde av riksväg 45

Det var vid 16-tiden som en mindre skåpbil körde av vägen och välte vid infarten till Norr Vika. Föraren hade tagit sig ur fordonet när brandkåren kom fram till olycksplatsen..

Corren - 24 okt 16 kl. 09:29

Skåpbil i olycka på riksväg 34

En trafikolycka har inträffat på riksväg 34 utanför Skeda Udde..

Aftonbladet - 04 jan 18 kl. 08:05

Traktor och skåpbil i olycka på riksväg 46

YLE - 15 mar 19 kl. 08:45

Skåpbil och långtradare i krock på riksväg 25 i Karis

En skåpbil och en långtradare har krockat på riksväg 25 i Gebbelby i Karis..

YLE - 14 jul 15 kl. 15:41

En person omkom i krock med långtradare

En skåpbil och en långtradare krockade på riksväg 25 i Virkby i Lojo på tisdagseftermiddagen (14.7). Bilisten i skåpbilen, en Lojobo född 1981, dog i frontalkrocken.

YLE - 13 jan 15 kl. 18:34

Lätt lastbil och traktor nära krock på riksväg 25 i Karis

En lätt lastbil (större skåpbil) var nära att krocka med en traktor på riksväg 25 i Karis på tisdagen (13.1) nära avtaget till Snappertuna. Lastbilen väjde ändå i tid i diket och ingen kom till skada.

YLE - 20 aug 12 kl. 14:03

Krock på motorvägen i Vasa

En personbil och en skåpbil krockade på riksväg 3 i Vasa vid 12.30-tiden i dag. Föraren i personbilen körde i fel riktning på motorvägen på väg mot Vasa.

Sydsvenskan - 11 jun 15 kl. 20:33

En död i krock med skåpbil

En person har omkommit vid en frontalkrock mellan en skåpbil och en personbil utanför Hällefors, rapporterar lokala medier.Olyckan inträffade vid halvsju-tiden på torsdagskvällen när personbilen kom över på fel sida av vägen och kolliderade med skåpbilen. Personbilens förare omkom medan de två som färdades i skåpbilen klarade sig med lindriga skador.

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 15 kl. 20:33

En död i krock med skåpbil

En person har omkommit vid en frontalkrock mellan en skåpbil och en personbil utanför Hällefors, rapporterar lokala medier.Olyckan inträffade vid halvsju-tiden på torsdagskvällen när personbilen kom över på fel sida av vägen och kolliderade med skåpbilen. Personbilens förare omkom medan de två som färdades i skåpbilen klarade sig med lindriga skador.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Mörk dag för Nokia på börsen - bolaget riskerar böter i USA

Nätbolaget Nokias aktiekurs dalade ordentligt på Helsingforsbörsen under fredagen. Aktiekursen låg på -7 procent under eftermiddagen. Sen dess har Nokia försökt lugna läget och kursen ligger nu på lite över -5..

YLE - 3 timmar sedan

"Tillsammans lockar vi mera folk" - krafterna bakom Ekenäs nyaste restaurang tror på större turistflöde

Restaurangutbudet runt gästhamnen i Ekenäs blir allt tätare. Med ett större utbud kommer också flera turister att lockas till staden, tror krafterna bakom det nyaste tillskottet..

YLE - 4 timmar sedan

HUS medger problem med Apotti - slår också sista spiken i kistan för en svenskspråkig version: "Med mer tid och pengar skulle det kanske ha varit möjligt"

Det nya patientdatasystemet Apotti togs i bruk i november och nu medger HUS att systemet har skapat problem under de första månaderna. Det vardagliga arbetet går långsammare och problem med systemet har skapat frustration bland personalen..

YLE - 4 timmar sedan

Ändringarna i kollektivtrafiken syns hos de östnyländska bilskolorna

Enligt bilskollärare vill allt färre Östnyländska unga gå i bilskola. Samtidigt ansöker flera om att få köra bil med specialtillstånd redan som 17-åringar..

YLE - 6 timmar sedan

Mentala problem allt oftare bakom sjukpensionering - orken tryter då man tvingas pruta på sin arbetsmoral

De mentala problemen bland personer i arbetsför ålder ökar. Många insjuknar då det inte ges förutsättningar att göra ett gott jobb..

YLE - 6 timmar sedan

Ingå planerar höja kommuntillägget för privat dagvård - betalas till företag men inte föreningar och klubbar

Kommunen vill fortsätta erbjuda vårdnadshavarna flera alternativ inom småbarnspedagogiken..

YLE - 6 timmar sedan

Nu startar sökandet efter en ny vd för Stockmann - Ratia: Vi vill ha en person som är van vid förändringar

Knappt hade varuhuskoncernen Stockmanns styrelse fått en ny ordförande i företagsveteranen och krisledaren Lauri Ratia innan det blev klart att verkställande direktören Lauri Veijalainen lämnar huset..

YLE - 7 timmar sedan

Allt fler finländare får brev från Riksfogdeämbetet - snabblånen en orsak

Antalet utsökningar har vuxit till aldrig tidigare skådade nivåer. Riksfogdeämbetet meddelar att indrivningen i fjol var över en miljard euro. Det är 5 procent mer än år 2017..

YLE - 8 timmar sedan

Nu har björnarna i Ranua djurpark vaknat - se den första dagen utomhus!

Brunbjörnarna i Ranua djurpark har vaknat ovanligt tidigt ur sin vintersömn i år. Den äldre honan Malla började vakna upp redan förra veckoslutet och Jemma några dagar senare..

YLE - 9 timmar sedan

Dalsbruk, Houtskär, Korpo och Nagu får meröppna bibliotek

Ett meröppet bibliotek kan användas också på kvällar och veckoslut utan att personal finns på plats. Regionförvaltningsverket understödde meröppna satsningar med ungefär 15 000 euro per bibliotek..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.