Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 21 March, 20:47

Liknande nyheter

Taggar: Bonniers, jaktöver Hon är en , modern, coach
Resume - 25 apr 14 kl. 09:25

Hon leder Bonniers jakt på digitala stjärnor


Programmet Bonnier Accelerator rullar vidare för andra året. Målet är att hitta framtidens digitala stjärnor. Det är först efter tre månaders ”accelerator-verksamhet” som Bonnier inleder förhandlingar om man ska köpa in sig i bolaget eller ej..

Sydsvenskan - 12 maj 13 kl. 06:30

På jakt efter lite buller och bång

Granta är två saker. Nummer ett: Ansett brittiskt magasin för skönlitteratur och litterärt drivna reportage.Två: Drömmen om mecenaten förverkligad.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:08

De gåtfulla runorna i Vörå III: I jakt på bevis

En serie runfynd görs i Vörå mellan 1978 och 1993. Enligt en näst intill enhetlig forskarkår är ristningarna moderna. Men varför tillät Museiverket inte ett borrprov som skulle åldersbestämma runorna?

Hela Gotland - 07 apr 11 kl. 04:00

Klubben på jakt efter ny coach och sportchef

Visby Ladies hoppas även tillsätta en ren sportchef till nästa säsong.Sen håller klubben på att jaga en assisterande coach som kan stödja Mikael Blomqvist..

BT - 14 aug 13 kl. 14:10

Jakt på arbetslösa leder fel

Genom vårt arbete hör vi kommentarer att man känner sig jagad och förnedrad av Arbetsförmedlingens kontroll. Ibland kallas Arbetsförmedlingen för ?Arbetsförnedringen?.

Västerbottens Folkblad - 04 jun 15 kl. 12:08

[PLUS] Coach nära Umeå BSKT

Umeå BSKT är på jakt efter en ny assisterande coach, det handlar om ett halvtidsjobb för en erfaren....

Nerikes Allehanda - 13 jun 16 kl. 05:15

Att förklara tjusningen med jakt är svårt

För snart ett år sedan gjorde jag klart min jägarexamen, men jägare blir man inte bara för att man läst teorin, skjutit godkänt och klarat det teoretiska provet. Möjligen är det grundkravet för att praktiskt påbörja resan mot att bli en god jägare. Jagat har vi människor gjort i alla tider, men en god jägare visar viltet den allra största respekt och ödmjukhet.

Kristianstadsbladet - 04 apr 11 kl. 06:30

"Bonniers dominans är ett demokratiskt problem"

Så kommer berättelsen att Bonniers växt genom att man tagit över bokdistributören Pocketgrossisten. ?
Snart följs det av nyheten att samma grossist slutit avtal om att vara ensam leverantör till Åhléns varuhuskedja, Bonniers företag ska alltså bedriva bokhandelsverksamheten inne på varuhuset.

Kristianstadsbladet - 14 feb 11 kl. 08:50

Svensson: Den bästa upplagan i modern tid

Med trettiosju Svenska Rallyn, eller Rally Sweden som det heter nuförtiden, i bagaget tror jag mig ha rätt bra koll på läget.
Så mycket kan jag säga direkt, årets upplaga är garanterat den bästa i "modern tid". Fortfarande är 1976-års upplaga det vassaste, det var ju då Saab-essen Stig Blomquist och Per Eklund jagade varandra som dårar genom Värmlandsskogarna.

Sydsvenskan - 04 mar 13 kl. 06:30

Han hade ett stort intresse för jakt

Sten K Johnson,Malmö, 67 år, har, som tidigare meddelats, avlidit.Sten K var en mångfasetterad person med många strängar på sin lyra. Framförallt förknippas han i affärslivet av de flesta med industrikonglomeratet Midway Holding, där han var huvudägare via Tibia Konsult AB.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 7 timmar sedan

Därför utmanas Youtube av Twitch

Spelplattformen Twitch tar tittarandelar från Youtube inom segmentet online-tv. ”Det finns en enorm potential inom målgruppen teknikintresserade killar och unga vuxna”, säger MMS vd Magnus Anshelm..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Nytt mätbolag ska visa reklamens effekt

Proof säger sig ha verktyget som verkligen bevisar marknadsföringens inverkan på intäkter och kassaflöde. Nu går bolaget in på den svenska marknaden..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Schibsted utökar automatköpta annonser

Schibsted utökar sitt automatiserade erbjudande efter att under gårdagen backat från stoppet. I samband med detta tillgängliggörs också delar av Schibsteds inventory i Googles köpplattformar..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Därför utmanas Youtube av Twich

Spelplattformen Twitch tar tittarandelar från Youtube inom segmentet online-tv. – Det finns en enorm potential inom målgruppen teknikintresserade killar och unga vuxna, säger MMS vd Magnus Anshelm..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Bonnier business media och DI prisade i Las Vegas

Bonnier business medias och DI-gruppens arbete med den digitala prenumerationsaffären prisades under onsdagskvällen på Markies awards i Las Vegas..

Dagens Media - 9 timmar sedan

”Ingen kommer att använda en automatisk tjänst som improviserar”

AI, maskininlärning och hälsa. Det diskuteras i nya avsnittet av AI-podden, som gästas av Jacob Stedman, medgrundare och produktchef på Doktor24..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Lotta Lundgren och Coop i fortsatt samarbete

Coops reklamsamarbete med Lotta Lundgren fortsätter. Konceptet 4 personer 80 kronor återlanseras på fredag – med ett uppdaterat upplägg..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Fastighets-vd:n stämmer Wolodarski – vill ha 1 miljon i skadestånd

Efter utpekanadet i Dagens Nyheter, om att vd:n Johan Lundberg gynnat ryska intressen, har han hotats av högerextremister. Nu stämmer han DN och Peter Wolodarski för grovt förtal..

Dagens Media - 12 timmar sedan

SD:s vändning: ”Staten blir en för dominant medieaktör”

Sverigedemokraterna ställer sig nu på alliansens sida och vill sälja majoriteten av statens innehav i Telia, skriver Dagens Industri..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Så lyckas du som e-sport-annonsör

Allt fler företag investerar marknadsföringspengar på att nå de växande och engagerade målgrupperna inom gaming- och e-sportsegmentet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.