DI > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 12:43

Liknande nyheter

Taggar: Martin, Öhmanny , finanschef, Betsson
DI - 09 feb 17 kl. 11:28

Finanschef köper aktier i Betsson

Betsson finanschef Fredrik Rüdén har köpt 10.000 aktier i spelbolaget på torsdagen efter morgonens rapport för det fjärde kvartalet..

DI - 21 apr 17 kl. 10:17

Ny finanschef i Betsson

Betsson har utsett Kaaren Hilsen till ny finanschef för bolaget. Hon tillträder posten senast den 1 november 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

VA - 09 feb 11 kl. 13:19

Starka siffror väntas för Betsson

9 februari Enligt SME Direkts sammanställning av tio analytikers prognoser väntas Betsson leverera en intäktstillväxt på 13,5 procent, till 434 miljoner kronor, i det fjärde kvartalet och ett totalt spelöverskott på 344 miljoner kronor (312). "Jag förväntar mig stark tillväxt i sportboken, där Turkiet fortsatt står för en stor andel, och en ganska okej sportboksmarginal", säger Martin Arnell, analytiker på ABG Sundal Collier. Av det förväntade spelöverskottet i kvartalet väntas 193 miljoner från kasino (187), 103 miljoner från sportboken (82), där 7,7 procent i marginal väntas (10,9), samt en fortsatt svag utveckling inom poker, där spelöverskottet väntas minska till 27,9 miljoner kronor i det fjärde kvartalet (31,5).

DI - 04 sep 18 kl. 07:16

Betssons finanschef lämnar – går till Telenor

Betssons finanschef Kaaren Hilsen har beslutat att återvända till telekombranschen och kommer att tillträda rollen som vd för Telenor Sverige. Kaaren Hilsens uppsägningstid är sex månader och Betsson kommer omedelbart påbörja processen att rekrytera en ny finanschef..

Affärsvärlden - 04 sep 18 kl. 07:35

Telenor hämtar finanschef från Betsson

Betssons finanschef Kaaren Hilsen har beslutat att återvända till telekombranschen och kommer att tillträda rollen som vd för Telenor Sverige..

DI - 13 nov 17 kl. 10:04

Martin Gallacher ny finanschef i FM Mattsson

FM Mattsson har rekryterat Martin Gallacher till ny finanschef, med start senast den 10 februari 2+18. Han kommer närmast från en roll som finanschef på Morakniv men har internationell erfarenhet från Grant Thornton, främst i Storbritannien. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 23 aug 17 kl. 10:00

Indutrades finanschef lämnar

Jan Öhman slutar som finanschef på Indutrade i februari nästa år. Bolaget har redan börjat att leta efter hans efterträdare..

DI - 25 sep 18 kl. 09:05

Industrivärden hämtar ny finanschef från IPCO

Industrivärden har utsett Jan Öhman till ny finanschef, med tillträde senast i mars 2019. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 25 sep 18 kl. 09:52

Ny finanschef på Industrivärden

Jan Öhman, tidigare på IPCO, utses till ny finanschef på Industrivärden.

DI - 16 jan 15 kl. 11:22

Finanschef Anders Martin-Löf lämnar Raysearch

Medicinteknikbolaget RaySearch meddelar i ett pressmeddelande att finanschefen Anders Martin-Löf kommer att lämna Raysearch i april för att tillträda som finanschef "i ett annat bolag"..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Toyota startar produktion av ny modell i Storbritannien

Japanska fordonskoncernen Toyota kommer att öppna produktion av en ny modell vid den brittiska fabriken i Burnaston, Derbyshire..

DI - 15 minuter sedan

Andersson: Sverige går mot tuffaste läget på hundra år

En snål vårbudget kommer att följas av hårda prioriteringar under många år framöver, enligt finansminister Magdalena Andersson. Ändå är hon optimistisk om att Sveriges ekonomi klarar den tuffaste demografiska utmaningen på över hundra år.  .

DI - 15 minuter sedan

Tunga ekonomen: Flera skäl att tro på en vändning uppåt i Europa

Ekonomistudions Jon Åsberg pratar med William de Vijlder, global chefsekonom på BNP Paribas, om den osäkra situationen i Europa..

DI - 15 minuter sedan

Livsmedelsjätten General Mills höjer vinstguidningen – aktien lyfter

Den globala livsmedelsproducenten General Mills, som konkurrerar med bland andra Procter & Gamble, Nestlé, Kraft Heinz och Unilever, höjer guidningen för väntad justerad vinst 2019..

DI - 30 minuter sedan

Mellby Gård säljer hela innehavet i Ferronordic

Rune och Johan Anderssons investeringsbolag Mellby Gård har sålt hela innehavet i Ferronordic som säljer anläggningsmaskiner i bland annat Ryssland. .

DI - 30 minuter sedan

Ferroamp får grönt ljus för listning på Nasdaq First North

Elhanteringsföretaget Ferroamp, som säljer energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter, har fått godkännande för upptagande av handel i bolagets aktier vid Nasdaq First North Stockholm..

DI - 30 minuter sedan

Indiske diamantmagnaten gripen i London – anklagas för miljardbedrägeri

Den indiske diamantmagnaten Nirav Modi har gripits i London, rapporterar flera medier..

DI - 30 minuter sedan

1.000 dagar efter omröstningen – May ökar pressen

På onsdagen är det 1.000 dagar efter att britterna röstade för att lämna EU. Fortfarande är det oklart hur det ska gå till.

DI - 30 minuter sedan

EU-kommissionen bötfäller Google med 15 miljarder

EU-kommissionen har på onsdagen bötfällt sökjätten Google med 1,49 miljarder euro motsvarande 15 miljarder kronor för brott mot EU:s konkurrensregler. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Sampo vill ha bemyndigande att kunna lämna extrautdelning på 5 miljarder

Den finska finanskoncernen Sampos styrelse vill ha ett bemyndigande från årsstämman att kunna lämna en extrautdelning på upp till 500 miljoner euro eller 5,2 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.