Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 March, 16:13

Skånskan - 15 mar 19 kl. 10:04

Skadegörelse på FärsingaSJÖBO Färsingaskolan har anmält skadegörelse och klotter på skolan.
Någon gång mellan den 3 mars och 4 mars har någon klottrat på en vägg med orange sprejfärg.
Eventuellt är det samma person som sedan förstört åtta fasadplattor och krossat ett fönster..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Färsinga, SJÖBO Färsingaskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelse, Färsinga
Skånskan - 21 nov 14 kl. 11:51

Skadegörelse på Färsinga

Personal på Färsingaskolan i Sjöbo har polisanmält en skadegörelse som inträffade tisdagen den 18 november..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Ex-ambassadör utreds för brott

Det har inletts en förundersökning mot Sveriges före detta ambassadör i Kina, Anna Lindstedt, för brott mot rikets säkerhet. Lindstedts namn står inte utskrivet i dokumenten, men diarienumret motsvarar Lindstedtfallet och både Dagens Nyheter och Sveriges Television säger sig ha tillförlitliga källor som bekräftar att det är Lindstedt som utreds. På grund av förundersökningssekretessen är det svårare än normalt att få fram information om ärendet.

Skånskan - 1 timme sedan

Påverkad granne jagade efter barn

limhamn På väg hem från badet blev två pojkar plötsligt jagade av en påverkad man. När barnen, 12 och 14 år gamla, försökte springa därifrån följde han efter.
När de kom hem slog mannen in en ruta och tog sig in i den ene pojkens hem.

Skånskan - 1 timme sedan

Stuga på 48 kvadratmeter såld i Höör

Höör David Svensson, 35 år, är ny ägare till huset på adressen Snogehallsvägen 4 i Höör. Huset har en boyta på 48 kvadratmeter. Säljare är Lars Erik Roland Svensson och Gunnel Henny Yvonne Svensson.

Skånskan - 1 timme sedan

Göran Sajland: ”helt oförståeligt”

Vid två tillfällen har Skånska Dagbladet skrivit om familjen Sajland från Lund, som kämpar för att sonen Oscar, som drabbats av en elakartad hjärntumör, ska bli botad. Den svenska sjukvården kan inte behandla Oskar mer, och familjens halmstrå är de alternativa vårdmetoder som en specialistklinik i Mexico erbjuder. För att betala för vården har familjen Sajland varit tvungen att samla in pengar.

Skånskan - 3 timmar sedan

80 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till ny ägare

Hörby Maria Torper, 45 år, är ny ägare till fastigheten på Långaröd 8355 i Hörby. Huset byggdes 1945 och har en boyta på 80 kvadratmeter. Fastigheten har också en tomt på 3 052 kvadratmeter.

Skånskan - 3 timmar sedan

Vapen hittat i parkerad bil

Malmö En polispatrull hittade tisdagen ett vapen och en mindre mängd narkotika i en parkerad bil på Rosengård. Det är ännu inte fastställt om vapnet är riktigt. Det finns i nuläget ingen misstänkt..

Skånskan - 3 timmar sedan

Datorer och klockor tjuvbyte

Malmö Tjuvar bröt sig på måndagskvällen in i Malmö Idrottsgymnasiums lokaler på stadionområdet. De kom över minst tio datorer och 30 pulsklockor, sammanlagt värda över 100 000 kronor..

Skånskan - 3 timmar sedan

29-åring dömd för brutala åldringsrån

Kävlinge Under några dagar i januari trängde sig den 29-åriga kvinnan in hos äldre och handikappade och påstod sig komma från hemtjänsten. I ett fall skadade hon en 97-årig man för att få pengar och narkotikaklassade läkemedel.

Den 19 januari i år larmade en 97-årig man polis.

Skånskan - 3 timmar sedan

Eleverna sprang i Vasas skidspår

Sjöbo 498 år efter att Gustav Vasa flydde på skidorna från Sälen till Mora sprang Färsingaskolans elever samma sträcka. Nästan.Sälen, Smågan, Smångsbodarna, Risberg, Evertsberg, Oxberg, Hökberg, Eldris, Mora.

Skånskan - 3 timmar sedan

Pojke bar på narkotika

LUND När den 14-årige pojken kontrollerades på måndagskvällen strax efter klockan 20, visade det sig att han hade med sig en relativt stor mängd narkotika.
Det rörde sig om 19 gram marijuana och fem gram cannabisharts (hasch).
Mängden gör att polisen misstänker att narkotikan skulle överlåtas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.