Computer Sweden > IT

Thursday, 21 March, 23:18

Liknande nyheter

Taggar: EU överväger, granskningav , Applemen , Appleger , Spotify, svar på tal
SVT - 16 okt 18 kl. 03:50

Australien överväger ambassadflytt till Jerusalem

Australien överväger att flytta sin Israelambassad från Tel Aviv till Jerusalem, vilket bryter mot Australiens tidigare Mellanösternpolitik. – Vi står fast vid en tvåstatslösning, men rent frankt har det inte gått så bra. Det har inte lett till mycket framgång, och du kan inte fortsätta göra samma sak och förvänta dig ett annat resultat, säger premiärminister Scott Morrison..

DI - 16 feb 16 kl. 08:28

Coca-Cola överväger känguruobligation

Coca-Cola överväger att emittera sin första obligation någonsin i Australien. Bolaget skulle i så fall följa i spåren av Apple och Intel som i fjol emitterade sina första obligationer i landet. Det skriver Bloomberg..

SvD - 26 nov 14 kl. 12:38

”Vi överväger att sälja av i SCA”

SvD Näringslivs granskning av SCA:s omfattande bruk av privatflyg får pensionsjättarna att reagera. KPA hotar nu med att sälja av sitt innehav i bolaget om ingen förändring sker..

Dagens PS - 14 mar 18 kl. 07:19

USA överväger ett tufft handelspaket mot Kina

Trumpadministrationen överväger att införa ett nytt handelspaket mot Kina som slår till genom tullar, investeringshinder och potentiella visumstopp för kineser. Det rapporterar CNBC med hänvisning till källor. Det nya paketet uppges vara ett svar på den utredning som USA:s handelsrepresentant Robert Lightizer genomfört kring Kina.

BT - 23 aug 14 kl. 13:17

USA överväger insats mot IS i Syrien

USA kan tänkas ta till direkta militära insatser mot Islamiska staten (IS) i Syrien, enligt amerikanska medier. - Vi överväger aktivt vad som är nödvändigt för att hantera hotet och vi tänker inte låta oss begränsas av nationsgränser, säger Benjamin Rhodes, biträdande nationell säkerhetsrådgivare till president Barack Obama till journalister.Rhodes uttalande fälldes på ön Marthas Vineyard i Massachusetts, där familjen Obama har semester.

Dagens PS - 05 okt 17 kl. 08:03

Assas vd överväger att sluta: ”Märkligt”

Beskedet som nu kablas ut är ”märkligt”, anser analytiker. Det säger Jonas Olavi, allokeringschef Norden på Alfred Berg, till SvD Näringsliv. Låskoncernen Assa Abloy bekräftar att vd Johan Molin överväger att lämna vd-jobbet under nästa år.

Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 02:38

USA överväger öka rebellstöd

Washington överväger att utvidga stödet till de syriska rebellerna genom att låta Pentagon i stället för CIA ta över beväpningen av oppositionen.
Under CIA har stödet till rebellerna varit hemligstämplat, men om Pentagon tar över kommer kostnaderna och omfattningen att bli offentliga.Utrikesminister John Kerry sade till senatens utrikesutskott att oppositionen förväntar sig militärt bistånd.

BT - 05 sep 13 kl. 02:39

USA överväger öka rebellstöd

Washington överväger att utvidga stödet till de syriska rebellerna genom att låta Pentagon i stället för CIA ta över beväpningen av oppositionen. Under CIA har stödet till rebellerna varit hemligstämplat, men om Pentagon tar över kommer kostnaderna och omfattningen att bli offentliga.Utrikesminister John Kerry sade till senatens utrikesutskott att oppositionen förväntar sig militärt bistånd.

Kristianstadsbladet - 12 dec 13 kl. 04:25

USA överväger sanktioner mot Ukraina


USA överväger sanktioner mot Ukraina som svar på säkerhetsstyrkornas krafttag mot demonstranterna på Självständighetstorget.Amerikanska politiker har diskuterat lagstiftning som öppnar möjligheten att neka visum till ukrainska företrädare och frysning av deras tillgångar i USA om våldet eskalerar ytterligare. - Vi överväger politiska alternativ, sanktioner inkluderade men vi har inte fattat några beslut, sade Vita husets talesperson Jen Psaki..

HBL - 21 mar 14 kl. 07:50

Skattetrött Wahlroos överväger flytt till Sverige

Enligt Dagens Industri och Kauppalehti överväger Björn Wahlroos att flytta till Sverige. Orsaken är att Sverige har lägre skatter. Wahlroos varken dementerar eller bekräftar uppgiften.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 7 timmar sedan

Wikipedia stänger i protest mot EU:s upphovsrättslag


Wikipedia-sajterna i olika europeiska länder, tillsammans med flera andra sajter, håller idag stängt eller protesterar på andra sätt mot EU:s kommande upphovsrättslag..

Computer Sweden - 8 timmar sedan

Molnet lyfter Implemas och Medius nya samarbete


Svenska fakturabolaget Medius tog för ett knappt år in affärssystemkonsulten Implema som partner. Nu gräver man gemensamt guld på sitt upplägg med fakturor och affärssystem i molnet..

Computer Sweden - 8 timmar sedan

"Ny lagtolkning kan skrämma datacenteretableringar från Sverige"


Skatteverkets nya tolkning av energiskatten för så kallade co-location-bolag riskerar att bli ett hårt slag mot den spirande datacenterbranschen i Sverige, skriver tre företrädare för näringslivet och branschen..

Computer Sweden - 8 timmar sedan

Enkelt att logga in på någon annans konto i Blomsterlandets kundklubb


Inloggningen för medlemmarna i Blomsterlandets kundklubb krävde bara personnummer och postnummer. Det var med andra ord hur lätt som helst att se vilka tulpanlökar grannen köpt..

Computer Sweden - 8 timmar sedan

"Våga välja it!" – årets it-tjej uppmanar fler tjejer att börja koda


Ebtisam Mohammedsalih som studerar programvaruteknik vid Linnéuniversitetet i Kalmar har utsetts till årets it-tjej av Microsoft. Drömjobbet när hon är klar med studierna är att arbeta inom e-hälsa..

Computer Sweden - 9 timmar sedan

Evry plockar in Ericssons cio – ska basa över plattformstjänster


Ericssons cio Johan Torstensson har rekryterats av konsultbolaget Evry, där han får titeln executive vice president för Digital Platform Services, DPS..

Computer Sweden - 14 timmar sedan

Tieto hjälper växlarna växla upp digitalt


Konsultbolaget Tieto har hjälpt Forex Bank med att installera en automatiserad plattform för att snabba på låneprocesserna..

Computer Sweden - 13 timmar sedan

Knowit håller koll på kompetensen med Cinode


Konsultjätten Knowit tar hjälp av Cinodes molntjänst för att hålla koll på uppdrag och konsultflöden..

Computer Sweden - 17 timmar sedan

Reallönerna för it-proffs i Sverige rasar


Utvecklingen av den svaga svenska kronan gör att branschens reallöner har sjunkit rejält under de senaste fyra åren. För de konsultbolag som vill jaga eftertraktad kompetens utomlands kan det bli ett hårt slag..

Computer Sweden - Igår: 15:22

"Upphovsrätten är en skam för demokratin"


Redan den gällande upphovsrättslagstiftningen är illa nog sett ur ett demokratiperspektiv, skriver Måns Magnusson och Maj Stenmark, kandidater till Europaparlamentet för Piratpartiet. EU:s föreslagna nya direktiv riskerar att göra det ännu värre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.