Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 25 March, 00:15

Sydsvenskan - 15 mar 19 kl. 10:00

Sätt inte cyklisterna i Malmö på piedestalBengt Eriksson tycker att det går bra att ställa arbetsfordon på cykelbanan..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö, Eriksson

Dela artikeln

94 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sättinte , cyklisternai , Malmö, piedestal
Kristianstadsbladet - 20 jun 12 kl. 10:45

Svanberg är ingen förebild

Max Walter Svanberg tillhör de stora svenska surrealisterna och hans kvinnofigurer är välbekanta för den breda konstpubliken. Malmö konstmuseum har landets bästa samling med Svanbergs verk och visar nu åter en stor retrospektiv med hans konst.
Utställningen innehåller verk redan från 1926 då Max Walter Svanberg endast var 14 år gammal, fram till mitten av sjuttiotalet då Svanberg på grund av den polio han drabbades av i barndomen inte längre kunde använda sina armar.

Sydsvenskan - 12 mar 16 kl. 07:00

Rojalistisk yra och klackarna på taket

"People say that I'm over the top", säger de själva med en låttitel på nya albumet "Weekend man". Det är en dag på jobbet för Royal Republic: det här Malmöbandet har helium som livsluft och party som uppdrag.Gitarristen Hannes Irengård bekräftar att bandet gick in för att på tredje albumet renodla sitt sound och skärpa sin attack.

Skånskan - 24 aug 16 kl. 17:44

”Kärlekens våndor är alltid aktuella”

Film På tisdagen var det Sverigepremiär för Den allvarsamma leken på Malmö Filmdagar. Filmens regissör, Pernilla August, och en av de tre huvudrollsinnehavarna, Karin Franz Körlof, var på plats.
– Det var lite pirrigt faktiskt, säger Pernilla August när vi träffas dagen efter.

Skånskan - 28 jan 17 kl. 10:00

”Det är alltid en balansgång med skämt”

Skånska debutanter Det började som en intern serie som Frida Malmgren ritade för tjejerna hon delade lägenhet med på Spolegatan i Lund. Nu har den delvis självbiografiska serien Tjejerna på Spole blivit Tjejerna på höjden och tagit sig in på tidningssidorna i så väl Aftonbladet som Metro. Från den 31 januari finns den också mellan bokpärmar.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Järvaveckan växer – alla partiledare klara

För tredje året i rad kommer alla partiledare att tala under politikerveckan i Järva i nordvästra Stockholm i sommar. Intresset är rekordhögt från företag och organisationer och en tydlig tanke hos arrangörerna är att få fler i jobb. Järvaveckan, som ka.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Brand i skolbyggnad i Upplands Väsby

Det brinner på Grimstaskolan i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Branden härjar i en av byggnaderna på grundskolan. Räddningstjänsten larmades vid halv sjutiden på söndagskvällen.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Nyfödd apa ger nytt hopp om konstbefruktning

Nedfrusen testikelvävnad har för första gången satt en apa till världen, visar en ny amerikansk studie. Resultatet kan innebära nya möjligheter för unga cancerpatienter som blir sterila till följd av sin behandling. Manliga cancerpatienter som genomgår.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Tysk kritik mot Italiens affärer med Kina

Italiens deltagande i Kinas stora infrastruktursatsning nya sidenvägen har väckt skarpa protester i Tyskland. Den tyske EU-kommissionären Günther Oettinger anser att EU bör ha rätt att blockera avtal som kan hota unionens suveränitet. I en värld med jät.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Israel: Trump signerar Golandekret på måndag

USA:s president kommer att erkänna de ockuperade Golanhöjderna som ett israeliskt territorium under måndagen, enligt Israels ställföreträdande utrikesminister Israel Katz. Då kommer den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu vara på besök i Vita.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

De blev barnens favoritstjärnor 2018

Ariana Grande utsågs till bästa artist och "Avengers: Infinity war" till bästa film på Nickelodeon kids choice award. Dessutom blev skådespelaren Chris Pratt täckt i slime när barnens favoritstjärnor hedrades. Natten mot lördag gick barngalan Nickelodeo.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fartygsexpert: Det borde inte kunna hända

Att alla fyra motorerna på kryssningsfartyget slogs ut ska inte kunna hända..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fuskande lundastudenter höjde sina poäng stort

Men alla vill inte kännas vid fusk. Nu har den första studenten överklagat avstängningen..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Luleås bortaskalp – har grepp på mästarlaget

Regerande mästarlaget Växjö är illa ute i SM-kvartsfinalen mot Luleå. Efter en 5–4-seger efter förlängning på bortais leder norrbottningarna matchserien med 2–0 och har kopplat ett fast grepp om semifinalplats. Luleå fortsatte där ishockeylaget slutade.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Sa nej till att köpa narkotika – blev misshandlad

På söndagen blev en man påhoppad efter att ha sagt nej till att köpa narkotika..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.