Skånskan > Nyheter

Friday, 22 March, 16:07

Skånskan - 15 mar 19 kl. 09:58

Skadegörelser på bilar i nattKävlinge Natten till fredagen råkade flertalet bilar i Kävlinge ut för skadegörelse.Vid tvåtiden natten till fredagen var patrull på plats med anledning av skadegörelser på bilar på Nordanväg och Sunnanväg. Hitintills har polisen fått in fem anmälningar om skadegörelser. I de flesta fallen rör det sig om avslagna sidospeglar. En bil har fått framrutan krossad..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Natten, Kävlinge, Nordanväg, Sunnanväg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelser, bilari , natt
Magazin24 - 28 nov 12 kl. 08:01

Tre skadegörelser på bilar

Under helgen inträffade tre skadegörelser på bilar som stod parkerade i Hallstahammar. Den första skadegörelsen inträffade någon gång mellan fredagen och klockan 06.00 på lördagen.

Skånskan - 18 apr 18 kl. 13:33

Skadegörelser kopplas samman

Sjöbo
Polisen kopplar samman de bränder och skadegörelser på bilar som skett i centrala Sjöbo natten mellan måndag och tisdag.
Fler anmälningar av liknande brott har också tillkommit.
– Vi misstänker att det är ungdomar som ligger bakom dem, säger kommunpolisen Johan Sandelin.

Länstidningen i Jämtland - 17 jul 18 kl. 14:05

Flera skadegörelser i Odenslund natten till lördag - kan ha använt hagelgevär

Natten till lördag, den 14 juli, utsattes flertalet bilar och hus i och kring Odenslundsområdet för skadegörelser. Enligt polisens jourhavande förundersökningsledare, Agneta Brovinius, kan händelserna ha med varandra att göra och man misstänker att gärningsmännen använd hagelgevär, med tanke på hur skadorna på vissa rutor ser ut. – Det handlar om minst tio olika bilar och villor som fått sina fönster krossade, säger hon..

SmålandsPosten - 12 jul 13 kl. 06:52

Färre skadegörelser i sommar

Sommartid innebär skadegörelsetid enligt polisen. Men hittills i sommar har det skett färre skadegörelser i Älmhults kommun jämfört med förra sommaren. Toppen har man i?

DalaDemokraten - 10 jul 17 kl. 07:50

Rekordmånga anmälningar om skadegörelser på fordon i Falun

Siffran över antalet anmälda skadegörelser på motorfordon i Falun under juni månad är den högsta sedan januari 2006. Totalt 38 anmälningar av skadegörelser inkom till polisen under förra månaden..

Dalarnas tidningar - 10 jul 17 kl. 07:50

Rekordmånga anmälningar om skadegörelser på fordon i Falun

Siffran över antalet anmälda skadegörelser på motorfordon i Falun under juni månad är den högsta sedan januari 2006. Totalt 38 anmälningar av skadegörelser inkom till polisen under förra månaden..

Dalarnas tidningar - 30 sep 17 kl. 06:02

Här sker flest skadegörelser i Falu kommun - se på kartan

Skadegörelser är en av de svårare brotten att lösa då de ofta inte finns vittnen och spår. Samtidigt är mörkertalet stort då inte alla skadegörelser anmäls.
– Det krävs nästan att de tas på bar gärning, säger Stefan Dangardt..

Skånskan - 18 okt 18 kl. 13:19

Antalet skadegörelser minskar

TOMELILLA – Antalet anmälningarna om skadegörelser i Tomelilla har minskar. I juli fick vi 41 anmälningar, i augusti 30 och i september 17. Jag hoppas att det är resultatet av polisens och kommunens samverkan mot brott, säger kommunpolis Mikael Svensson.

Nya Wermlands Tidningen - 03 jun 16 kl. 12:46

Elva skadegörelser på skolor under maj

Karlskoga kommun har anmält elva skadegörelser på flera skolor i Karlskoga. Skadegörelse som är helt onödig och kostar massor med pengar..

Skånskan - 22 feb 17 kl. 12:27

Flera skadegörelser i Tomelilla

tomelilla Sju fall av skadegörelser anmäldes mellan tisdag och onsdag till polisen i Tomelilla.
– Vi ska se om det finns ett mönster som vi sedan specifikt kan utgår i från, säger kommunpolis Malin Sjöblom. ERWP.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Södra Dragongatan breddas

Ystad Södra Dragongatan får två körfält i norrgående riktning och Fina-korset får en tvingande högersväng med två körfält.
Det föreslår en trafikanalys som genomförts av kommunen, Ystad hamn och Trafikverket.
Det beräknas kosta 14 miljoner kronor.

Skånskan - 30 minuter sedan

Vattentornen renoveras

YSTAD Vattentornen renoveras under våren. På grund av en yttre renovering kommer belysningen i vattentornen att vara släckt från och med vecka 12. Vattentornen lyser igen i höst då ny belysning installeras.

Skånskan - 1 timme sedan

Förseningar i tågtrafiken

Under fredagseftermiddagen gick Trafikverket ut med att det kan uppstå föreningar i tågtrafiken mellan Malmö och Hässleholm efter ett befarat spårfel i Hörr – Tjörnarp. Reperatörer är på plats för att lösa problemet, när tågtrafiken kan rulla som normalt igen är, enligt Trafikverket, oklart. Stationer där tågtrafiken kan påverkas: Hässleholm, Eslöv, Höör, Stehag, Stångby, Sösdala, Tjörnarp, Örtofta, Lund C Texten uppdateras.

Skånskan - 1 timme sedan

Den värsta katastrofen i mannaminne

Hjälparbetare på plats i Moçambique menar att översvämningarna efter det tropiska ovädret Idai är en av de största väderrelaterade katastroferna som skett på södra halvklotet. I och runt staden Beira är runt 95 procent förstört och gjort obeboeligt.
Förödelsen har inte fått lika stor uppmärksamhet som den borde, kanske på grund av att dödsfallen hitintills ”bara” räknats till 1000 personer av myndigheterna.

Skånskan - 1 timme sedan

Malmö ska vara hållbart

Som en del av den dynamiska Öresundsregionen har Malmö en unik potential för tillväxt och utveckling. Malmö är också en segregerad stad. De senaste åren har stadens hemlöshet ökat.

Skånskan - 1 timme sedan

Folkets hus fick ruta krossad

HÖRBY Någon kastade en sten på en fönsterruta på Folkets hus på måndagskvällen så att rutan gick sönder.
Skadegörelsen ska inträffat någon gång mellan klockan 21 och 22. Boende i ett av grannhusen såg att en okänd person kastade en sten mot fönstret.

Skånskan - 1 timme sedan

Skar sönder däcken på bilarna

HÖRBY Två bilar som stod parkerade på Industrigatan i Hörby fick däcken sönderskurna i helgen.
Målsäganden, som är ägare till båda bilarna, har gjort en polisanmälan och skriver i denna att alla fyra däcken var sönderskurna på den ena bilen, och tre av däcken på den andra.
Mannen upptäckte skadegörelsen när han skulle köra iväg på måndagsmorgonen..

Skånskan - 1 timme sedan

Går fackeltåg för barnens framtid

Skurup På lördag arrangeras ett fackeltåg i Skurup för tolerans och en trygg framtid för barn i kommunen.Manifestationen handlar om att stå upp för en gemenskap, ett värdigt samhälle och en framtid för barnen, berättar Eva Hallmer Lindahl.
Klockan ett på lördag är det samling på Erikstorget.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya ägare till hus i Vollsjö

Vollsjö Krzysztof Mariusz och Malgorzata Jop, 42 och 40 år, från Arlöv, har tagit över fastigheten på Stenebergsvägen 10 i Vollsjö från Knut Johanssons dödsbo. Ägarbytet blev klart i februari 2019 och köpesumman blev 640 000 kronor. Husets byggår är 1937 och det har en boyta på 98 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

L inte flata mot extremism

Replik till Nima Gholam Ali Pour (SD).
Föreningslivet är viktigt för Malmö. Det bidrar till en meningsfull och varierad fritid för många Malmöbor samt till utvecklingen av staden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.