Expressen > Nyheter

Saturday, 23 March, 13:30

Expressen - 15 mar 19 kl. 09:46

” Spiken i kistan för Birgitte Bonnesen”Nu kommer nya uppgifter om den misstänkta penningtvätten inom Swedbank - uppgifter som kan bli ytterst bevärande för vd Birgitte Bonnesen.Det är en intern rapport inom banken som SVT och Dagens industri avslöjar i dag.Av rapporten framgår att misstänkta kunder i Swedbank och Danske bank kan ha slussat motsvarande 95 miljarder svenska kronor mellan varandra.– Då är det spiken i kistan för Birgitte Bonnesen, säger Dagens industris reporter Ander Hägerstrand i DiTV..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Birgitte Bonnesen, Swedbank, SVT, Dagens, Danske, Ander Hägerstrand, DiTV

Dela artikeln

53 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spikeni , kistanför , Birgitte, Bonnesen
Expressen - 22 apr 16 kl. 07:32

Birgitte Bonnesen blir ny vd för Swedbank

Swedbanks styrelse har utsett Birgitte Bonnesen till vd och koncernchef i Swedbank, skriver storbanken i ett pressmeddelande. Birgitte Bonnesen har till i dag varit tillförordnad vd – nu får hon en årslön på 13 miljoner kronor..

DI - 18 dec 14 kl. 08:11

Swedbank ger Birgitte Bonnesen ny roll

Swedbank utser Birgitte Bonnesen till chef för Svensk bankverksamhet. Bonnesen är i dag chef för den baltiska bankverksamheten. Till ny chef för Baltisk bankverksamhet utses Priit Perens..

DI - 01 apr 16 kl. 15:50

Källor: Birgitte Bonnesen blir permanent vd på Swedbank

Swedbanks styrelse uppges ha bestämt sig för att Birgitte Bonnesen, tillförordnad vd för banken, ska ta över som permanent vd. Det uppger källor nära styrelsen för SvD Näringsliv..

DI - 22 apr 16 kl. 07:04

Birgitte Bonnesen ny vd på Swedbank

Swedbanks styrelse har utsett Birgitte Bonnesen till ny vd i Swedbank. Hon har till idag tjänstgjort om tillförordnad vd. Det framgår av ett pressmeddelande..

DN - 22 apr 16 kl. 09:32

Birgitte Bonnesen tar över chefsposten i Swedbank


Danskan Birgitte Bonnesen blir ny vd för Swedbank. I en intervju med DN säger hon att hon vill komma närmare kunderna, och hon har inga planer på att lägga ned fler bankkontor..

Expressen - 22 apr 16 kl. 10:57

Därför avstår Birgitte Bonnesen bonus

Birgitte Bonnesen tar på fredagen över Swedbank permanent, efter att ha varit tillfördnad vd sedan Michael Wolf sparkades den 9 februari. – Nu är det på riktigt, säger den 59-åriga danskan som varit bolaget trogen sedan 1987. Nu har hon fem år på sig att göra kunderna och medarbetarna mer nöjda så att bankens kvaddade förtroende kan återupprättas..

DI - 09 mar 17 kl. 10:14

Swedbanks Birgitte Bonnesen ny ordförande i bankföreningen

Swedbanks vd Birgitte Bonnesen har valts till ny ordförande för Svenska Bankföreningen. Samtidigt har Handelsbankens vd Anders Bouvin valts till vice ordförande.

DI - 04 jul 17 kl. 16:48

Birgitte Bonnesen: Börsens uppgång är inte över

Börsen fortsätter att stiga ett tag till. Det tror Birgitte Bonnesen, vd för Swedbank och får medhåll av Roburs nya chef Liza Jonson. ”Jag är inte orolig för värderingarna i dagsläget.

DI - 13 jul 17 kl. 13:40

Birgitte Bonnesen försvarar bankernas vinster i Sommar

Bankerna, politiker och myndigheter måste jobba tillsammans och de som klagar på bankernas vinster vet inte vad de pratar om. Det säger Swedbanks vd Birgitte Bonnesen i sitt sommarprat, som sändes under torsdagen..

Barometern - 13 jul 17 kl. 16:14

Birgitte Bonnesen: Dejlig kvinnlig drift

Inte ens Sveriges mäktigaste affärskvinna kan förutspå livet, men Birgitte Bonnesen menar att det är med hjälp av starka värderingar och en tydlig inre kompass som man i vart fall navigerar rätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Alexander spelade in en skiva med bara brus

En hel skiva gjord av ljudet från brustabletter som upplöses i vatten – konstnären Alexander Höglund har dragit ljudtrenden till sin spets.Samtidigt hänger sig många på nätet åt att njuta av det slafsiga ljudet av slajm och frasiga kakor som krossas..

Expressen - 30 minuter sedan

Göran Persson: ”Kommer aldrig att gå”

Delar av det som står i Januariavtalet kommer aldrig gå att förverkliga. Det säger Göran Persson till DI. Han varnar S för att ensidigt ta bort värnskatten och därmed kraftigt gynna de med högst inkomster.

Expressen - 45 minuter sedan

AfS demonsterar i centrala Göteborg

Sedan 11.30 demonstrerar Alternativ för Sverige vid Stora teatern i centrala Göteborg.Demonstranterna är ett hundratal personer – och det är polisnärvaro på platsen.

Expressen - 1 timme sedan

Stor sökinsats efter försvunnen man i fjällen

Fjällräddare söker efter en man som försvunnit under en tur i Sarekområdet.Senaste kontakten med mannen var på måndagskvällen.En stor insats har dragits i gång med fjällräddare och helikopter från sjöräddningen..

Expressen - 1 timme sedan

IS-kvinnorna inifrån lägret: ”Vi skäms inte”

I flyktinglägret Al-Hawl i nordöstra Syrien hålls IS-kvinnorna och deras barn som fångar.Däribland kvinnor från Sverige.SVT:s ”Korrespondenterna” har träffat några av dem – som påstår att de är oskyldiga.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Misstänkta föräldrar åter på fri fot

Det föräldrapar som suttit anhållna, misstänkta för vållande till annans död, har försatts på fri fot, meddelar polisen i Halland.Föräldrarna greps efter att ett minderårigt barn hittats död i familjens bostad. Skadorna var så oklara att båda föräldrarna misstänktes för brott..

Expressen - 1 timme sedan

Intern rapport visar: Förakt och hård syn inom polisen

Nedvärderande syn på om man är civil eller polis, man eller kvinna, i inre eller yttre tjänst. Chefsförakt. En ny internrapport inom polisen pekar ut tydliga problem inom kåren.

Expressen - 1 timme sedan

USA baserar strategiska bombplan i Europa

USA förstärker sin militära närvaro i Europa.Nu har sex strategiska bombplan med kapacitet för kärnvapen placerats i Storbritannien, rapporterar SVT Nyheter.Ett av planen ska redan ha gjort en flygning över Östersjön nära Gotland..

Expressen - 1 timme sedan

TV: ”Vi har stoppat butiksdöden”

Stefan Löfven: ”Nu behöver inte glesbygdsbutiker läggas ner”.

Expressen - 1 timme sedan

Fackets oro för Metros personal

På facket är man djupt orolig för personalen på Metro.Nu riktar Svenska journalistförbundet skarp kritik mot tidningens ägare Christen Ager-Hanssen.– En seriös ägare hamnar inte i den här situationen, säger ordförande Ulrika Hyllert..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.