Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 25 March, 00:14

Västerbottens Folkblad - 15 mar 19 kl. 09:34

Tagit glesbygdsmedicin till ny nivå – får fint prisI över ett decennium har den fina utmärkelsen delats ut. Årets vinnare: Glesbygdsmedicinskt centrum i Storuman. – Det känns jättekul och väldigt hedrande, säger förre verksamhetschefen Peter Berggren. Sedan 2008 har Sjukhusläkarna, som är den största yrkesföreningen inom Sveriges läkarförbund, årligen delat ut utmärkelsen ”Friska sjukvårdspriset”. Ett pris som går till den eller de som [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Storuman, Peter Berggren, Sjukhusläkarna, Sveriges, Friska

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tagit glesbygdsmedicintill ny nivå får , fint, pris
Västerbottens Folkblad - 15 nov 18 kl. 21:38

Umeåduo föräras med fint pris

Umeåförfattarna Clara Lidström och Annakarin Nyberg har mottagit ett fint pris för sin senaste bok. Under torsdagen delade Svenska Måltidsakademin ut pris för årets måltidslitteratur för barn och unga. Vann gjorde alltså Umeåförfattarna Clara Lidström och Annakarin Nyberg med boken Barnens Stora Kokbok.

Hela Gotland - 15 apr 13 kl. 14:28

Fint pris till gotlänning

Patrik Widegren, journalist på Östnytt, har fått ett fint pris. Han har i hård konkurrens utsetts till Europas bästa videojournalist vid Circoms årliga tävling. Patrik Widegren får priset för sin rapportering om konflikten i Ojnareskogen.

GT - 24 sep 13 kl. 12:38

Håkan Hellström får fint pris och 100 000

Göteborgssonen Håkan Hellström kammar hem ännu ett fint pris. Han får Västra Götalandsregionens kulturpris 2013 på 100?000 kronor.

GT - 02 apr 14 kl. 09:09

Göteborgsvarvet får fint pris för sitt arbete

På onsdagen får Göteborgsvarvet ett fint pris. Då delar nämligen Västsvenska Handelskammaren ut "Årets Gränslöst Västsvensk". – Vi är jättestolta över detta, säger varvsgeneralen Bo Edsberger..

SvD - 27 nov 14 kl. 07:28

Fint pris till H&M-Persson

Högre löner, experiment i ”modellfabriker”, återanvändning av kläder och en kampanj för att införa hållbarhetsmärkning i modeindustrin – det är skälen till att H&M-chefen Karl-Johan Persson fick ett fint pris..

Västerbottens Folkblad - 07 maj 18 kl. 09:27

Lyckseleföretagare kan vinna fint pris

”En enorm tillströmning av medlemmar”. Så står det bland annat i motiveringen. Nu kan Företagarna Lycksele vinna ett fint pris.

Västerbottens Folkblad - 05 sep 18 kl. 11:20

Trolltunet kan vinna fint pris: ”Roligt”

Här är beskedet till Stig Strand och Trolltunet. Anläggningen kan vinna ett fint pris. – Det är roligt att vi är nominerade, säger han.

GT - 06 dec 13 kl. 20:41

Göteborg prisat – får fint pris i tillgänglighet

GÖTEBORG. Göteborg har fått ett fint EU-pris för stadens tillgänglighet för de funktionshindrade. - Hedrande, men inget att slå sig på bröstet för, utan snarare en sporre för att bli ännu bättre, säger David Lega, kommunalråd (KD)..

Skånskan - 24 jan 19 kl. 16:37

Sege Park kan få fint pris

Malmö Sege Park är en av fyra no­mi­nerade till pre­sti­ge­fyllda Sve­ri­ges Ar­ki­tekters plan­pris.
Bland an­nat för att om­rå­det är en in­no­va­tiv mo­dell för håll­bart stads­byg­gan­de som bygger på delningsekonomi och ett so­ci­alt an­svars­ta­gan­de.Pernilla Andersson, pro­jekt­le­da­re för fas­tig­hets- och ga­tu­kon­toret är för­stås nöjd.

Västerbottens Folkblad - 28 maj 14 kl. 20:51

Hon får fint pris

Görel Bohlins pris för framstående genusforskning går i år till Katarina Hamberg, överläkare och professor i allmänmedicin vid Umeå universitet. Katarina Hamberg är född år 1952 i Docksta, Höga Kusten. År 2010 utsågs hon till professor i allmänmedicin vid Umeå universitet.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Ung kvinna misstänks för försök till grov misshandel

En kvinna i 20-årsåldern sitter frihetsberövad hos polisen i Umeå sedan hon misstänks för försök till grov misshandel i helgen. Försöket till den grova misshandeln kom till polisens kännedom under lördagseftermiddagen. – Ärendet rör våld i nära relationer.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Silver till Johansson

Umeå AK:s Håkan Johansson hade fortfarande chansen att ta hem totalsegern inför de avslutande....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Totalseger för Svahn

Final i Volkswagen och Scandic Cup i Kalix. Då gick en Täfteå-produkt i mål som totaltvåa och en IFK Umeå-åkare vann D19-20-klasen. Under söndagen avslutades Volkswagen Cup och Scandic Cup-tävlingarna med jaktstart på 10 kilometer för damer och 15 kilometer för herrar.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] SM-planen: Snabbt avslut

Efter utspelningen i första SM-kvartsfinalen har Umeås damer planen klar. – Vi vill ha ett snabbt....

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

”Målet är ett jämlikt samhälle”

I dag är det viktigare än någonsin tidigare att ta fasta på den politiska viljan, skriver Harriet Hedlund, ordförande för Socialdemokraterna i Umeå tillsammans med Umeås kommunalråd Hans Lindberg (S). Alla människors lika värde är en grundpelare inom socialdemokratin. Vårt mål är ett jämlikt och jämställt samhälle där alla är fria att utvecklas och kan […].

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

[PLUS] Dalen imponerade i andra kvarten

Onödigt spännande.IBK Dalen stod för en taktiskt och arbetsmässigt nästan perfekt match. I två....

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

[PLUS] Svahn: ”Det känns riktigt skönt”

IBK Dalen spelade lysande i två perioden mot Linköping, blev överilade i den tredje, men då klev....

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

[PLUS] 4 snabba efter Dalens seger

IBK Dalen besegrade Linköping i andra SM-kvartsfinalen på söndagen med 8-5. Så här analyserar....

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Larm om villabrand – brann på balkong

Räddningstjänsten har larmats till en villa i Holmsund utanför Umeå där det ska brinna. Larmet kom in till SOS alarm klockan 18.53.

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Slut: Dalen tog andra raka

Det blev onödigt spännande, men Dalen besegrade Linköping med 8-5 och tog ledningen med 2-0 i SM-kvartsfinalserien på söndagen. Efter en försiktig inledning trampade Dalen igång rejält i första perioden och gick med tre sylvassa omställningar från 0-1-underläge till ledning 3-1. Allra hetast var linan med Daniel Sonidsson och Johan Larsson som gjorde både 2-1 […].Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.