Skånskan > Opinion

Wednesday, 20 March, 12:40

Skånskan - 15 mar 19 kl. 09:29

Lastbilsolycka på E6Skåne En olycka med två lastbilar och en personbil inblandade har inträffat på E6 norr om Ängelholm.Ingen person ska enligt polisen vara allvarligt skadad, men olyckan medför stora störningar i trafiken. E6 är avstängd i båda riktningarna mellan trafikplats Rebbelberga och till trafikplats Hjärnarp. Trafikanter uppmanas att välja annan väg på grund av snabbt växande  kö. Trafikverkets prognos för räddnings- och uppröjningsarbetet är preliminärt satt till klockan 12..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
E6, En, Ängelholm, Rebbelberga, Hjärnarp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lastbilsolyckapå E6
Västerbottens Folkblad - 12 feb 19 kl. 10:43

Ny lastbilsolycka på E4

SOS alarm tog klockan 10.18 emot ett larm om en lastbilsolycka på E4. Det var den tredje lastbilsolyckan inom loppet av ett par timmar.

NT - 17 jan 11 kl. 17:20

Lastbilsolycka på vägen mot Rejmyre

En lastbilsolycka inträffade på vägen mellan Rejmyre och Vistinge strax före klockan 17 på måndagen..

Västerbottens Folkblad - 04 feb 11 kl. 13:22

Lastbilsolycka på E45

En lastbilsolycka har inträffat på E45 vid Buresjön öster om Sorsele. Enligt uppgifter ska ekipaget hamnat tvärs över vägen och det råder mycket begränsad framkomlighet vid olycksplatsen..

Västerbottens Folkblad - 01 apr 11 kl. 08:35

Lastbilsolycka utanför Bjurholm

En lastbilsolycka har inträffat vid Agnäs söder om Bjurholm. Det är inte känt hur allvarlig olyckan är och utryckningsfordon är på väg till platsen..

Västerbottens Folkblad - 06 jul 11 kl. 08:36

Lastbilsolycka utanför Sorsele

En lastbilsolycka har inträffat på E45 utanför Sorsele. Enligt uppgifter ska lastbilen som är lastad med matvaror kört av vägen och vält. Om någon har skadats vid olyckan är oklart..

Västerbottens Folkblad - 09 okt 11 kl. 09:17

Lastbilsolycka på E4

En lastbilsolycka har inträffat på E4 nära Lillåbron utanför Sävar. Det finns ännu inga uppgifter om någon person har skadats vid olyckan men man får räkna med begränsad framkomlighet..

Jönköpingsnytt - 04 jan 12 kl. 07:52

Hade änglavakt vid lastbilsolycka i Månsarp

Två personer fördes under morgonen till Länssjukhuset Ryhov efter en lastbilsolycka utanför Månsarp. Ett träd brakade rakt igenom förarhyttan och enligt räddningstjänsten ska männen haft änglavakt..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Lastbilsolycka på riksväg 50

En lastbilsolycka har inträffat på riksväg 50 vid Lamborn norr om Enviken. Ekipaget ska blockera hela vägen och det råder helt stopp i trafiken. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha skadats vid olyckan..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Lastbilsolycka på riksväg 50

En lastbilsolycka har inträffat på riksväg 50 vid Lamborn norr om Enviken. Ekipaget ska blockera hela vägen och det råder helt stopp i trafiken. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha skadats vid olyckan..

Jönköpingsnytt - 19 apr 12 kl. 23:21

Totalstopp på E4:an efter svår lastbilsolycka

En svår lastbilsolycka på E4:an mellan Jönköping och Vaggeryd orsakade stora trafikproblem sent på torsdagskvällen. Enligt polis och räddningstjänst var det totalstopp i trafiken. Två personer har fått föras till sjukhus.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Lastbilsolycka på riksväg 70

En lastbilsolycka har inträffat på riksväg 70 mellan Säter och Hedemora..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

16-åring hade kniv på sig

SKURUP En polispatrull skickades sent på torsdagskvällen till Stora Torggatan efter larm om ett pågående bråk.
Bråket var överståndet när polisen kom fram. Patrullen kontrollerade dock en 16-årig yngling.

Skånskan - 2 timmar sedan

Wilmer X med gäster till Malmö och Klippan

Wilmer X gör sommarkonserter i både Malmö och Klippan. Och tar med sig gäster som Torsson, VA Rocks, Dalaplan, Bäddat för trubbel och Southern Kings.Förra året firade Wilmer X 40 år med bland annat spelning på Sweden Rock, Torsjö Live och Malmöfestivalen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Polis grep cykelförsäljare

LUND En man i 60-årsåldern greps i sin bostad på tisdagskvällen misstänkt för cykelstöld. En person som fick sin cykel stulen i måndags eller tisdags hade sett att cykeln fanns till försäljning på blocket.
Personen kontaktade säljaren för att få komma och titta på cykeln.

Skånskan - 16 timmar sedan

Julmarknadsföreningen går i graven

Skivarp Det blir ingen mer julmarknad i Skivarp – i alla fall inte med Jul i byn. Föreningen har beslutat att lägga ner.Scoutkåren lämnade över marknadstraditionen till den nystartade föreningen Jul i byn 2016.

Skånskan - 17 timmar sedan

Snattare döms till dagsböter

ESLÖV/HÖÖR En 52-årig Höörskvinna döms till villkorlig dom 2 000 kronor i böter för stölder av matvaror och lampor på Överskottsbolaget i Eslöv.Det var 11 december som kvinnan togs med varorna, som tillsammans var värda 1 595 kronor.
Hon erkände senare gärningarna.

Skånskan - 17 timmar sedan

Vill göra det enklare att ta bilen till bussen

HÖRBY
En pendlarparkering är på gång utmed Ringsjövägen i Hörby, vid hållplats Magistergatan.
Bygg- och miljönämnden har beslutat att en ny detaljplan ska arbetas fram för området för att förbereda för bygget.
Det är många bussresenärer som kliver av och på bussen vid hållplats Magistergatan.

Skånskan - 17 timmar sedan

Symfoniorkester kommer igen

SVALÖV Helsingborgs symfoniorkester kommer till Svalöv igen.Ifjol gjorde man ett bejublat framträdande i Heleneborgshallen och den 14 maj är det dags på nytt.
2018 framförde orkestern sin ”Van Beethoven-turné och i år handlar det också om spelningar runt om i nordvästra Skåne.

Skånskan - 18 timmar sedan

102 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till nya ägare

Hörby Lise Lott och Mattias Kihl, 45 och 47 år, är nya ägare till fastigheten på adressen Slagtofta Kornvägen 4 i Hörby. Huset byggdes 1968 och har en boyta på 102 kvadratmeter. Säljare är Ingvar Karlssons dödsbo.

Skånskan - 19 timmar sedan

Snart körs alla bussar på el

TRELLEBORG Tysta bussar som är hållbara för miljön är på väg in i Trelleborgs stadsbusstrafik.
På tisdagens signerades avtalet värt 800 miljoner kronor – i december börjar de köra på stadens gator.I december 2019 blir Trelleborg en av de första skånska kommunerna som får en helelektrifierad stadsbusstrafik.

Skånskan - 20 timmar sedan

Nya ägare till kedjehus i Skivarp

Skivarp I Gusti Ketut Oka Desi Hermawan, 32, och Michelle Lidberg, 27, från Köpingebro, har tagit över fastigheten på Möllevägen 22 i Skivarp från Karin Wendel. Ägarbytet blev klart i mars 2019 och köpesumman blev 1 300 000 kronor. Kedjehuset är byggt 1967 och har en boyta på 82 kvadratmeter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.