Barometern > Nyheter

Wednesday, 20 March, 20:50

Liknande nyheter

Taggar: Ansikteti , centrum, Vårsalongi , Nybro
Barometern - 28 maj 14 kl. 06:47

Biodlingar har fått flytta in i centrum

För att få lite mer surr och insektsliv i stadskärnan har Nybro kommun ställt ut ett par bikupor och fjärilsholkar. Hör du något som surrar i centrala Nybro? Det kan vara ett bi från någon av en rad olika boplatser som skapats i Bolanders park, Badhusparken och Ljungdahlsparken.

GöteborgsPosten - 08 apr 18 kl. 07:52

Brand i frisörsalong i centrum

Misstänkt anlagd brand i en frisörsalong i centrala Göteborg..

Barometern - 12 feb 14 kl. 07:46

Det här får Nybro för 800 000 kronor

Att som kommun ge stöd åt enskilda näringsidkare för att skapa jobb strider mot kommunallagen. Sedan tidningen avslöjat att Nybro kommuns stöd till Royal Design är olagligt har satsningen ändrat karaktär. Nu kallas det hela för ett samarbete, och i centrum står inte längre jobben utan marknadsföringen av Orrefors som ort.

Barometern - 18 jun 16 kl. 19:31

Nybro fortsätter förlora: "Fan den som ger sig"

Målvaktsbekymmer och marginaler som grinar Nybro IF i ansiktet. På Victoriavallen intet nytt. – Vi är inte riktigt där än, säger Juan Gomez..

Barometern - 10 feb 14 kl. 14:11

Spottade polis i ansiktet - fick ungdomstjänst

En 15-årig flicka i Nybro har dömts till tjugo timmars ungdomstjänst efter att ha gjort våldsamt motstånd och spottat en polis i ansiktet i samband med ett ingripande. Händelsen inträffade i september förra året då en polispatrull skulle gripa en efterlyst person, en kamrat till flickan. Polisen begärde skadestånd för kränkning, men tingsrätten avslog det yrkandet..

Barometern - 10 feb 14 kl. 14:11

Spottade polis i ansiktet

En 15-årig flicka i Nybro har dömts till tjugo timmars ungdomstjänst efter att ha gjort våldsamt motstånd och spottat en polis i ansiktet i samband med ett ingripande. Händelsen inträffade i september förra året då en polispatrull skulle gripa en efterlyst person, en kamrat till flickan. Polisen begärde skadestånd för kränkning, men tingsrätten avslog det yrkandet.

SmålandsPosten - 08 aug 14 kl. 20:05

Växjö centrum för EM-laddningen

Känner du för att kolla in när de EM-tävlande tränar - ta då en tur till Arenastaden i Växjö. Här tränar och bor sju aktiva, fem av dem kastare, i truppen till Zürich. Den ende i gänget som tävlar för en Växjöklubb är häcklöparen Alexander Brorsson, Atleticum Växjö SK.

Barometern - 01 dec 15 kl. 12:06

Strömlösa erbjuds dusch i centrum

Nybro kommun vill underlätta vardagen för de som blivit strömlösa efter stormen Gorm. På tisdagen gick det att duscha i Nybro sporthall..

Barometern - 04 feb 16 kl. 06:49

Förändringar i Nybro väl förankrade beslut

till Ann-Mari och Lennart Haglund om Nybro centrum..

Barometern - 16 jun 16 kl. 14:40

Cityköket rics - och Nybro centrum får en makeover

Efter mycket bråk om platsen finns det nya planer för gamla Cityköket på Sveaplan i Nybro Första etappen börjar i september.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Luleå fixade femte SM-final

Linköping var på väg mot SM-guld - då kom vändningen. Kvittering i sista perioden följdes av en förlängningsrysare där Michelle Karvinen avgjorde i numerärt överläge. 3-2 till Luleå innebär att det blir en femte och avgörande SM-final på torsdagskvällen.

Barometern - 15 minuter sedan

Ingen quick fix att vänta på arbetsmiljökrisen

Arbetsmiljön på medicinkliniken i Kalmar har varit flitigt diskuterad de senaste månaderna och det kan dröja innan läget förbättras. – Det tar lång tid att hitta nya arbetssätt, säger klinikchefen Andreas Hurve. .

Barometern - 10 minuter sedan

Rolfö målskytt i Champions League

I går - uttagen i en svensk landslagstrupp. I dag - bortamålskytt i en Champions League-kvartsfinal efter knappt två minuter på planen. Det går bra nu för Fridolina Rolfö.

Barometern - 30 minuter sedan

Afghanistan skjuter upp presidentval

Presidentvalet i Afghanistan har skjutits upp ytterligare två månader sedan myndigheterna drabbats av problem med röstningsprocessen, uppger landets valmyndighet. Det nya datumet för presidentvalet är 28 september. Valet sköts upp för andra gången på grund av nya reformer i röstningssystemet.

Barometern - 30 minuter sedan

Mikael Ymer vidare - men inte Elias

Mikael Ymer är klar för huvudturneringen i Miami Open. Via 6-4, 5-7, 6-2 mot amerikanen Noah Rubin säkrade svensken segern i sin kvalfinal, och kliver därmed in i huvudturneringen. Dessförinnan besegrades en annan amerikan, Ryan Harrison, i den första kvalrundan.

Barometern - 1 timme sedan

Privata skolaktörer är skyldiga kronofogden 120 miljoner

Mer än var fjärde privat skolaktör som förra året fick bidrag av Skolverket har under de senaste åren haft skulder registrerade hos Kronofogden, skriver Skolvärlden. Skulderna uppgår till drygt 120 miljoner kronor.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Fyra frias för tågattentat i Indien 2007

Fyra män har friats från anklagelser om att ha placerat bomber på ett tåg mellan Indien och Pakistan 2007. Domstolen i den indiska delstaten Himachal Pradesh motiverar beslutet med att det saknas bevis för att männen är skyldiga till bombdådet, enligt deras advokater.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Bibic lämnar Rögle

Alen Bibic har gjort sex säsonger i Rögle. Nu lämnar han klubben. Backens kontrakt gick ut efter säsongen, där Rögle nyligen åkte ut i åttondelsfinalen mot HV71, och på Instagram meddelar han att nya utmaningar väntar.

Barometern - 1 timme sedan

Fed: Inga räntehöjningar i år

USA:s centralbank aviserar inga kommande räntehöjningar under innevarande år, enligt en prognos som Federal Reserve offentliggjorde på onsdagen. Det överraskande beskedet innebär att banken ser tecken på att den amerikanska ekonomin är på nedåtgående.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

IS-återvändare nekas stöd - strider mot lagen

Personer som anslutit sig till terrororganisationen IS ska nekas försörjningsstöd i Staffanstorp - det förslaget behandlades under kommunstyrelsens sammanträde. Enligt forskare saknar förslaget lagligt stöd.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.