GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 23 March, 10:29

Liknande nyheter

Taggar: H&M, ökar, försäljningen, aktien, faller
Regeringen - 19 jun 13 kl. 07:47

Regeringen utökar försäljningen av aktier i Nordea

Med hänvisning till tidigare pressmeddelande den 18 juni 2013, annonserar regeringen en ökning av försäljningen av aktier i Nordea Bank AB från 230 miljoner till 260 miljoner aktier på grund av stark efterfrågan från investerare. Pressmeddelande: Regeringen utökar försäljningen av aktier i Nordea Finansdepartementet, 19 juni 2013.

IT24 - 25 okt 12 kl. 10:40

DGC ökar försäljningen

Nätoperatören DGC ökar försäljningen med nästan 20 procent under tredje kvartalet. Samtidigt stärker bolaget vinsten..

SvD - 10 jul 14 kl. 09:45

H&M-konkurrenten Primark ökar försäljningen

Modejätten Hennes & Mauritz brittiska lågprisutmanare Primark ökar försäljningen och ägaren AB Foods höjer sin vinstprognos för helåret..

GöteborgsPosten - 17 apr 15 kl. 08:44

SKF ökar försäljningen

SKF ökar försäljningen men den pågående omstruktureringen kostade 535 miljoner kronor och drar ned vinsten. Utsikterna för 2015 är i stort en oförändrad försäljning..

DI - 25 jan 19 kl. 08:08

Byggmax ökar försäljningen – slopar utdelning

Byggvarubolaget Byggmax ökar försäljningen på koncernnivå med 5,1 procent jämfört med samma kvartal föregående år. Justerat rörelseresultat, ebitda exklusive engångsposter, ökade till 27,5 miljoner kronor..

Dagensanalys.se - 31 jul 18 kl. 22:58

Svenska Tobii ökar försäljningen men går fortfarande rejält back

Svenska Tobii som spårar ögonrörelser har haft ett positivt kvartal, när det kommer till försäljning, men samtidigt negativt när det kommer till sista raden. Försäljningen uppgår till 307 MSEK för andra kvartalet och förlusten på sista raden blev hela -59 MSEK. Det är ett stort maskineri på 1.

Sydsvenskan - 01 sep 15 kl. 10:04

Lidl ökar försäljningen

Den tyska matvarukedjan Lidl ökar sin försäljning i Sverige kraftigt och lyckas för tredje året i rad hålla näsan ovanför vattenytan.Vinsten under fjolåret blev 43 miljoner kronor jämfört med nio miljoner kronor 2013. Försäljningen steg under fjolåret med elva procent till 7,9 miljarder kronor.

Dagens PS - 15 feb 19 kl. 07:03

Clas Ohlson ökar försäljningen

Hemfixarkedjan Clas Ohlson ökade försäljningen i januari med 4 procent jämfört med januari månad föregående år, vilket motsvarar en organisk försäljningsökning om 2 procent. Clas Ohlsons försäljningstillväxt online i januari uppgick till 29 procent. För verksamhetsårets nio första månader är den organiska tillväxten i nivå med tillväxtmålet på 5 procent och försäljningstillväxten online är 51 procent, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

DI - 15 apr 14 kl. 08:02

H&M ökar försäljningen

H&M:s vd Karl-Johan Persson levererar ett glädjebesked för mars månad. Försäljningen ökar mer än väntat..

Kristianstadsbladet - 01 jul 14 kl. 14:27

Volvo PV ökar bilförsäljningen


Personbilstillverkaren Volvo sålde 229 013 bilar under årets första sex månader. Det är en ökning med 9,5 procent jämfört med första halvåret 2013.I juni sålde Volvo 43 132 bilar, vilket är 5,4 procent fler än samma månad i fjol.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

SR satsar på nyheter för juniorer

Sveriges Radio och Barnradion startar ett nytt nyhetsprogram riktat till barn runt 9-12 år..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Forskare slår fast: Rexarnas rex hittad

Den jättelika tyrannosaurus rex som upptäcktes i västra Kanada 1991 är den största som hittats hittills, konstaterar forskare som under lång tid arbetat med att rekonstruera dinosaurieskelettet..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Céline Dion i "Carpool karaoke"?

Är Céline Dion nästa artist att gästa James Corden i "Carpool karaoke"? Ja, åtminstone om man får tro den brittiske pratshowvärdens Twitterkonto, där han lagt ut en bild från en bil tillsammans med världsstjärnan..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Malin Gramer: Ibland vill jag avbryta dejten

"Hemliga beundrare" är tillbaka – programmet där människor avslöjar sina hittills dolda kärlekskänslor framför tv-kameror. Det kommer att vara lite kända namn som ploppar upp, avslöjar programledaren Malin Gramer..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Kraftig explosion i Mogadishu

En stor explosion har hörts i Somalias huvudstad Mogadishu, uppger ett vittne för Reuters..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

På jakt efter pestens källa

För oss är den digerdöd och medeltid. Här är mänsklighetens värsta smitta en verklighet..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Löfven försvarar januariavtalet

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarar januariavtalet i sitt tal på S-kongressen i Örebro. Vi höll högerextremismen borta från makten, säger han..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Vänta med Attefallshus – nya regler väntar

Planer på att bygga ett Attefallshus på tomten i sommar? Vänta lite – det kan löna sig..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Två döda i bombdåd i södra Afghanistan

Två personer rapporteras ha dödats och 23 skadats efter det att två stora explosioner hörts i staden Lashkar Gah i södra Afghanistan..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Populär sjö borta i Chile – bara öken kvar

Av det som en gång var ett utflyktsmål för att bada, åka vattenskidor eller enbart svalka sig i den chilenska sommarhettan, återstår i dag en sandöken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.