SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 22 March, 11:44

Liknande nyheter

Taggar: Småland, Arg, trafikant, spottade, femåringi , ansiktet
GT - 16 jun 14 kl. 08:35

Arg man spottade sjuksköterska i ansiktet

TROLLHÄTTAN. När en manlig patient på NÄL i Trollhättan nekades den vård som önskats på sjukhuset, blev han mycket upprörd. När en sjuksköterska försökte tala med mannen - ska han ha spottat henne i ansiktet.

Expressen - 16 jun 14 kl. 08:35

Arg man spottade sjuksyster i ansiktet

TROLLHÄTTAN. När en manlig patient på NÄL i Trollhättan nekades den vård som önskats på sjukhuset, blev han mycket upprörd. När en sjuksköterska försökte tala med mannen - ska han ha spottat henne i ansiktet.

Sydöstran - 16 maj 16 kl. 13:12

Arg kvinna spottade på arrestvakt

DN - 14 jul 15 kl. 10:20

Konstbråk på Öland – arg konstnär rev sitt eget verk

Ett infekterat bråk har blossat upp kring Oscar Guermouches installation ”Den tredje generationen” på Ölands Museum i Himmelsberga. Sedan en grupp folkmusiker beklagat sig beslutades det att verket skulle flyttas. Då blev Guermouche rasande och rev sin egen skapelse..

GöteborgsPosten - 12 mar 19 kl. 09:59

Kvinna spottade ordningsvakt i ansiktet

En kvinna i 20-års åldern som avvisades från Harrys på lördagsnatten blev så arg att hon spottade en ordningsvakt i ansiktet..

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 12 kl. 07:22

Läkare spottade på kollega

En läkare i Bohuslän blev arg på en kollega och spottade henne i ansiktet. Nu har hon dömts till 50 dagsböter av Uddevalla tingsrätt, uppger Göteborgs-Posten. De båda hamnade i bråk på arbetsplatsen och och kollegan gick ut för att ringa sin chef.

Kristianstadsbladet - 13 sep 12 kl. 07:19

Läkare spottade på kollega


En läkare i Bohuslän blev arg på en kollega och spottade henne i ansiktet. Nu har hon dömts till 50 dagsböter av Uddevalla tingsrätt, uppger Göteborgs-Posten.De båda hamnade i bråk på arbetsplatsen och och kollegan gick ut för att ringa sin chef.

Skånskan - 23 mar 17 kl. 14:36

Spottade på fritidsledare

Kävlinge 20-åringen knuffade och spottade på en fritidsledare. ERWP.fif(0)Nu döms mannen till 40 dagsböter för ofredande.

Skånskan - 29 maj 18 kl. 14:41

Bilist spottade på 74-åring

YSTAD En polispatrull ryckte ut vid 8.30-tiden i måndags efter att ha fått ett samtal om misshandel på Fridhemsgatan. En 74-åring hade en dispyt med bilist om ett beteende i trafiken.

Expressen - 14 mar 19 kl. 19:18

Man spottade på femåring – ska betala 10 000 i böter

De två kvinnorna och ett barn satt tillsammans i bilen när en uppretad fotgängare spottade in i bilen.Den femårige pojken träffades, mamman också.Mannen döms nu att betala 10 000 i böter, skriver Östra Småland..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Pojke slängde ut brandvarnare och tände eld på boende

En 16-årig pojke döms nu för mordbrand. Pojken, som var intagen på ett HVB-hem i Älmhults kommun, skruvade bort brandvarnarna och tände eld. Straffet blir fortsatt ungdomsvård..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Länet: Kadaver hittades vid väg – misstänkt jaktbrott

En anmälan om jaktbrott har upprättats efter att ett älgkadaver hittats utmed en väg söder om Tingsryd. Fällningen av älgen misstänks ha inträffat efter jaktsäsongens slut. .

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Det brinner på avfallsstationen – igen

För tredje gången i år brinner det på Äskya avfallsstation i Älmhult. Räddningstjänsten är på plats. .

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Frågor och svar om Brexit

EU säger ja till att skjuta upp brexit - men vad betyder det egentligen? Vi reder ut läget i brexitröran. Vad innebär EU:s beslut om att senarelägga brexit?

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Minst 23 dödade i Boko Haram-attack

Minst 23 tchadiska soldater har dödats i ett angrepp av misstänkta Boko Haram-jihadister, rapporterar två säkerhetskällor i Tchad. Attacken tros vara den dödligaste som terrorrörelsen genomfört i landet hittills. Attacken inträffade i staden Dangdala nära Tchadsjön, enligt källorna.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Reichard slutar: "Orkar inte längre"

Simmaren Maja Reichard, som tog guld i Paralympics i London 2012, lägger av. 27-åringen skulle ha varit ett av de svenska affischnamnen också i Paralympics i Tokyo nästa år, men hon känner inte att hon har råd att fortsätta sin satsning. - Det är med sorg jag gör det här.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Amatörer tävlar i formgivning

"Ett hantverksprogram som tar designen in i 2020-talet". Så beskriver programledaren Pernilla Månsson Colt i ett pressmeddelande SVT:s nya program "Mästerskaparna", som får premiär i höst.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Man räddad efter tre dagar under rasat hus

En man har räddats ur rasmassorna efter det att ett hus kollapsat i delstaten Karnataka i södra Indien i tisdags. I en video som delats av räddningschefen syns hur personalen som arbetar med insatsen jublar när en man dras fram ur bråten.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Störningar: Ledningar i Växjö ska renoveras – i två månader

Snart inleder Växjö kommun ett större arbete med att renovera vattenledningar på norr i Växjö. Grävarbetena beräknas pågå i två månader..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.