DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 20:46

Liknande nyheter

Taggar: Europeisk, bilförsäljning, sjunkerför , sjätte, månadeni , rad
Cornucopia - 10 feb 19 kl. 16:55

Bil Sweden: 5% lägre bilförsäljning 2019 på grund av konjunkturfallet - allt fler registrerade elbilar

Lobbyorganisationen Bil Sweden lägger prognosen att bilförsäljningen i Sverige ska falla drygt 5% under 2019, på grund av svagare konjunktur. Samtidigt ökade antalet nyregistrerade elbilar i januari.
Interiör nya Missan Leaf, den mest i Sverige registrerade elbilen under januari.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Europeisk försvarsjätte på gång

En europeisk jätte är på väg att formas inom försvars- och flygindustrin. Brittiska BAE Systems och europeiska EADS diskuterar ett samgående. BAE skulle få 40 procent och EADS 60 procent av den nya, större gruppen, som ska få gemensam styrelse.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 12 kl. 20:38

Europeisk försvarsjätte på gång

En europeisk jätte är på väg att formas inom försvars- och flygindustrin. Brittiska BAE Systems och europeiska EADS diskuterar ett samgående. BAE skulle få 40 procent och EADS 60 procent av den nya, större gruppen, som ska få gemensam styrelse.

Supermiljöbloggen - 06 sep 18 kl. 10:31

Partigranskningen: Vad vill partierna göra för miljön?

Funderar du fortfarande över vilket parti du ska rösta på? Här sammanfattar vi våra våra längre partigranskningar, som grundligt går igenom hur partiernas miljöpolitik ser ut. Let's go supermiljöval 2018!.

Sydsvenskan - 14 dec 13 kl. 06:30

Musikåret 2013

Januari: Det var David Bowies födelsedag, ändå var det han som kom med överraskningen. Plötsligt damp comebacksingeln ”Where Are We Now?” ner på Itunes och videon på Youtube.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

S-veteranen vill samarbeta med M i migrationsfrågan

Lars Stjernkvist var under åren 1991-1998 riksdagsledamot och eller åren 1999-2004 var han Socialdemokraternas partisekreterare. Efter partiets sämsta val i mannaminne hoppas han nu att partierna vågar ta tag i de tuffa frågorna. .

DI - 15 minuter sedan

Boeing ska installera säkerhetsalarm i 737 Max – kostade extra tidigare

Flygplanstillverkaren Boeing kommer att installera ett särskilt säkerhetsalarm i flygplan inom 737 Max-programmet efter olyckorna i Indonesien och Etiopien. Enligt brittiska Financial Times har Boeing tidigare tagit extra betalt av kunderna för tjänsten..

DI - 30 minuter sedan

Cantargia genomför riktad nyemission om 106 miljoner kronor

Styrelsen i bioteknikbolaget Cantargia har beslutat att genomföra en riktad nyemission om cirka 106 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Så blir du en vinnare om vd:n får sparken

Swedbank är pressat och Birgitte Bonnesen kämpar för sitt vd-liv.  Att sparka vd:n har inte varit någon universalkur för aktien. Däremot att lyssna på marknaden – den har oftast haft rätt.

DI - 45 minuter sedan

Deutsche Bank har inlett due diligance-arbete för fusion med Commerzbank

Deutsche Bank har börjat besiktningsarbetet inför en eventuell fusion med Commerzbank. Det meddelade vd:n Christian Sewing den tyska storbankens styrelse på torsdagen enligt Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: EU vill övertyga Theresa May om en längre förlängning av brexit

Om Storbritanniens premiärminister Theresa May inte lyckas få brexitavtalet godkänt i parlamentet nästa vecka hoppas EU på att övertyga henne om att senarelägga brexit med ytterligare i månader. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 1 timme sedan

Statsvetare: Nytt regeringsunderlag på väg att skapas

Kristdemokraterna har länge förberett ett samarbete med Sverigedemokraterna, och ett nytt regeringsunderlag kan vara på väg att skapas, menar statsvetaren Magnus Hagevi..

DI - 1 timme sedan

Brexitoron fortsätter att sänka pundet

Det brittiska pundet handlas ned kraftigt mot den amerikanska dollarn på torsdagskvällen. Oron stiger efter att ett utkast från EU indikerar att det brittiska parlamentet måste godkänna brexitavtalet för att utträdet ska kunna skjutas upp..

DI - 1 timme sedan

Ericsson redo att ersätta Huawei i öst

Telekomjätten Ericsson ser möjligheter i Polen efter att landet signalerat att kinesiska Huawei kan blockeras. Det uppger Ericssons Polenchef Martin Mellor för nyhetsbyrån Reuters..

DI - 1 timme sedan

Knepen: Så sparar du 100.000 kronor på ett år

Det handlar inte om hur mycket du tjänar. Inte heller hur smart du är. Experterna som Di har pratat med är eniga – alla kan lyckas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.