Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 15:07

Liknande nyheter

Taggar: MQ minskar, omsättningenoch , resultatet
DI - 15 feb 17 kl. 07:17

Lindex minskar omsättningen

Butikskedjan Lindex, som ägs av finska Stockmann, minskade omsättningen såväl i det fjärde kvartalet som under fjolåret. För jämförbart bestånd minskade försäljningen under 2016 med 0,5 procent. Försäljningen ökade under första halvåret, men minskade efter sommaren på grund av mindre kundbesök i butikerna..

DI - 26 apr 18 kl. 08:42

Orasolv minskar omsättningen

Tandvårdsbolaget Orasolv, som är under avnotering efter uppköp, minskade omsättningen och redovisade små förändringar av sitt resultat i det första kvartalet. .

Cornucopia - 08 sep 16 kl. 10:39

Anekdot: Omsättningen av lägenheter har stendött

En läsare vittnar om hur omsättningen av lägenheter i deras bostadsrättsförening tvärdött sedan i våras. Mot normala 2 - 3 lägenheter i månaden säljs det nu inget. Som bekant leder fallande priser till att inga affärer sker, då ingen vill sälja med förlust.

DI - 24 apr 18 kl. 14:06

Midway minskar omsättningen och resultatet

Konglomeratet Midway redovisar ett resultat efter skatt på 13 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (15). Resultatet per aktie uppgick till 0:51 kronor (0:61)..

DI - 19 okt 16 kl. 08:05

Proact minskar omsättningen

It-företaget Proact redovisar ett resultat efter skatt på 20,7 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (16,7). Resultatet per aktie uppgick till 2:18 kronor (1:78)..

Kristianstadsbladet - 30 sep 17 kl. 00:01

Vinsten ökade – omsättningen minskade för CGI

Vinsten ökade för CGI Sverige AB under förra räkenskapsåret, men däremot minskar omsättningen något. Det framgår av bolagets senaste årsredovisning..

DI - 26 okt 17 kl. 08:44

SBC minskar omsättningen

Bostadsrättsförvaltningsbolaget SBC redovisar minskad omsättning men ökad vinst i det tredje kvartalet.  .

PrivataAffärer - 29 jan 18 kl. 08:16

Arjo: Minskar omsättningen 5 procent

Arjo, en avknoppning från Getinge, redovisar sin första delårsrapport efter att ha avknoppats från Getinge och börsnoterats i slutet av 2017, redovisar en organisk omsättningsminskning på 1,8 procent under det fjärde kvartalet....

DI - 09 feb 18 kl. 07:50

Bergman & Beving minskar omsättningen

Teknikhandelskoncernen Bergman & Beving redovisar minskande omsättning under tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret jämfört med samma period året innan. .

DI - 13 jul 18 kl. 08:38

Vitrolife minskar omsättningen men ökar vinsten

Medicinteknikbolaget Vitrolife redovisar något minskande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar en högre nettovinst..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Börsplus: Prislappen lockar - teckna

Industrikonglomeratet Teqnion är en ny serieförvärvare på väg till First North. Bolaget ger ett seriöst intryck men mest av allt är det prislappen på tio gånger vinsten som lockar..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

”Måste vara aktienörd för att lyckas”

Succéfondbolaget Didner & Gerge hade ett nattsvart fjolår. Men strategin ligger fast och grundaren Henrik Didner ser uppsida i Danske Bank och Nordea..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

El-Erian: Ingen amerikansk recession i år

Den tidigare Pimco-chefen Mohammed El-Erian, som är nu ekonomisk chefsrådgivare på Allianz, bedömer att USA inte går in i recession varken i år eller 2020. Det uppgav han i samband med CNBC-programmet Squawk Box..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Detaljhandelskedja lyfter i förhandeln på Wall Street

Terminerna för de ledande börsindexen i USA låg på plus inför tisdagens handelsstart sedan oron över de globala tillväxtutsikterna lättat något..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Så mycket kostade cyberattacken Norsk Hydro

Norsk Hydro bedömer att den finansiella effekten av den första veckan efter cyberattacken uppgår till 300-350 miljoner norska kronor, varav det mesta härrör från tappade marginaler och volymer i verksamheten Extruded Solutions..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Svenska företag överraskade över starkt konjunkturläge

De svenska storföretagen är överraskade av att konjunkturläget fortsätter att vara så pass starkt som det är. Det visar Riksbankens återkommande företagsundersökning. .

Affärsvärlden - 1 timme sedan

"Jag var mentalt förberedd"

"Att verka för verksamhetens och min egen nedmontering är ganska speciella omständigheter att arbeta under", säger Sofia Berg, som är nominerad till Årets bolagsjurist..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Därför sänker Morgan Stanley Sandvik

Aktien i Sandvik är inte prissatt med hänsyn tagen till en ny, kommande recession i industrisektorn. Det menar Morgan Stanley som har sänkt sin rekommendation för Sandvik från jämvikt till undervikt..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

RNB rasar efter rapport

Klädbolaget RNB rasar på börsen efter sin kvartalsrapport..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

NCR: Nischbankerna står inför flera utmaningar

Tillväxtutsikterna kan komma att mattas av, finansieringskostnaderna öka, och kreditförlusterna kommer med stor sannolikhet kommer att växa. Det menar det nordiska kreditvärderingsinstitutet Nordic Credit Rating, NCR, i en kreditanalysrapport..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.