Sydsvenskan > Sport

Friday, 22 March, 10:59

Sydsvenskan - 15 mar 19 kl. 09:16

Swedbank-aktien faller efter nya avslöjandenStockholmsbörsen backar i den inledande handeln. Efter några minuters handel har OMXS-index sjunkit 0,2 procent. Pressade storbanken Swedbank faller nära två procent efter nya uppgifter i SVT:s Uppdrag granskning som handlar om att Swedbank redan i höst.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
OMXS, Swedbank, SVT, Uppdrag

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbank-aktien, fallerefter nya , avslöjanden
Helsingborgs Dagblad - 15 mar 19 kl. 09:16

Swedbank-aktien faller efter nya avslöjanden

Stockholmsbörsen backar i den inledande handeln. Efter några minuters handel har OMXS-index sjunkit 0,2 procent. Pressade storbanken Swedbank faller nära två procent efter nya uppgifter i SVT:s Uppdrag granskning som handlar om att Swedbank redan i höst.

GöteborgsPosten - 15 mar 19 kl. 09:16

Swedbank-aktien faller efter nya avslöjanden

Stockholmsbörsen backar i den inledande handeln..

VA - 27 feb 19 kl. 09:11

Marknadens dom efter nya Swedbank-avslöjanden – och SAS oväntat stora förlust

Efter kursfall i Asien tappar även Stockholmsbörsen i inledande onsdagshandeln. Fortsatt SVT-granskning av Swedbank och SAS delårsrapport dominerar morgonens nyhetsflöde. .

Dagens PS - 12 mar 19 kl. 17:09

Nya avslöjanden i penningtvättshärvor

Flera källor uppger för Dagens Industri att det bland de tio misstänkta i utredningen av Danske Bank finns minst en som även har varit anställd i Swedbank, och samtliga källor pekar ut samma person. Den personen är också en av de 26 som anmäldes av finansmannen Bill Browder. Hälften av de tio finns med i den brottsanmälan, med 26 namngivna Danske Bank-anställda, som Bill Browder i fjol lämnade in till estniska myndigheter.

E24 - 23 jun 16 kl. 10:33

Nordea faller tungt på börsen

Nordea faller med över 4 procent på Stockholmsbörsen, efter att flera tunga analyshus nedgraderat aktien. Det är JP Morgan, Swedbank och ABG som har sänkt sina rekommendationer efter SvD:s Näringsliv avslöjanden om det hemliga PM:et från Finansinspektionen..

Cornucopia - 27 feb 19 kl. 09:01

Misstänkt insidergynnande hos Swedbank - gav storägare information om penningtvätt i förväg

Penningstvättsbanken Swedbank har eventuellt begått ytterligare olagligtheter i samband med de senaste veckans avslöjanden om miljardtvätten av pengar i bankens regi. Man informerade i förväg flera storägare om SVT:s granskning av bankens illegala penningtvätt, men inte samtliga aktieägare. Aktien har nu fallit över 20% och storägare fick chansen att sälja i förväg.

Realtid - 04 apr 16 kl. 00:00

Kortvarig respit för Swedbank

Maktspelet kring Swedbank har blivit en långkörare i media till synes utan ände. Nordea verkar å in sida satsa på att försöka få den uppblossande mediegranskningen att gå över snabbt. Frågan är om dagens halvpudel täcker in eventuella kommande avslöjanden om hjälp till skattefuskande kunder?.

DI - 27 feb 19 kl. 13:48

Swedbank vänder till plus – banklyft på börsen

Storbankerna handlas på plus under onsdagens eftermiddagshandel på en i övrigt sur börs. Swedbank rekylerar upp efter tidigare nedgångar på ytterligare avslöjanden om misstänkt penningtvätt..

DI - 28 feb 19 kl. 16:21

USA begär möte med Finansinspektionen om Swedbank

USA reagerar nu på den senaste veckans avslöjanden om misstänkt penningtvätt i Swedbank. Den amerikanska ambassaden i Stockholm begärde i onsdags ett möte med Finansinspektionen..

Realtid - 28 feb 19 kl. 16:38

USA vill ha möte med FI om Swedbank

USA reagerar nu på den senaste veckans avslöjanden om misstänkt penningtvätt i Swedbank. Den amerikanska ambassaden i Stockholm begärde i onsdags ett möte med Finansinspektionen..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Tom Wandell lämnar Örebro

Ishockeycentern Tom Wandell lämnar SHL-laget Örebro efter tre säsonger. 32-åringen är den senaste i raden av spelare som inte får fortsatt förtroende i klubben efter uttåget i SM-åttondelsfinalen mot Växjö nyligen. "Det finns inga hard feelings mellan o.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

"Sjukdomen ska inte ta över mitt liv"

Ann-Britt Ryd Pettersson finner vardagsglädje trots smärta och livslånga sjukdomar..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ansvariga får betyget F i att ta hand om skolor och barn

Gratis wifi på skolorna bäddar för vandalisering, menar Thomas Eliasson..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Polisen godkänner nazistiska förstamajtåg

Polisen kommer att ge den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen (NMR) tillstånd att demonstrera på första maj. NMR arrangerar förstamajtåg i Ludvika och Kungälv, två orter som organisationen ser som starka fästen, trots att de bara fick h.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Sågningen av terrorlagen: "En rejäl råsop"

Lagrådets kritik mot lagförslaget om att förbjuda deltagande i terroristorganisationer är mycket allvarlig. Nu bör regeringen kasta lagförslaget i papperskorgen, anser grundlagsexpert Nils Funcke. Det har sagts att det kommer för sent – lagförslaget mot.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Indonesien stoppar jätteaffär med Boeing

Indonesiens flygbolag Garuda har begärt att få avbryta en order på 49 stycken Boeing 737 Max 8 värda flera miljarder dollar. Beskedet kommer efter två krascher på mindre än ett halvår, där samma flygplansmodell varit inblandad och där sammanlagt nästan.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Chelsea nollade PSG – oroligt utanför arenan

Tre av fem svenskor fanns på planen när Chelsea besegrade Paris Saint-Germain med 2–0 i det första mötet i Champions Leagues kvartsfinal. Magdalena Eriksson och Jonna Andersson – båda uttagna i fotbollslandslagets apriltrupp – utgjorde hälften av Chelse.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Stenson fyra slag efter i Florida

Henrik Stenson är bäste svensk efter den första rundan av PGA-tourtävlingen i Florida, USA. Den 42-årige golfstjärnan avslutade torsdagens spel i Valspar Championship med en 70-rond, ett under par. Stenson var väldigt nära en eagle på hål 14, skriver Sv.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Bil började ryka i garage på Ön

På torsdagen började en bil ryka i ett garage på Sundskajen på Ön..

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Microsoft öppnar datacenter i Gästrikland

Microsoft ska bygga datacenter för molntjänster i Gävle och Sandviken, skriver Gefle Dagblad. "Vi har för avsikt att utveckla markområden för etablering av datacenter i världsklass som möter hållbara och miljövänliga standarder", skriver Microsoft i ett.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.