Expressen > Nyheter

Monday, 25 March, 00:15

Expressen - 15 mar 19 kl. 09:06

JUST NU: Treårigt barn dog – man åtalas för brottEn man i 25-årsåldern åtalas för att i oktober förra året ha vållat en treårings död och grovt misshandlat ett yngre syskon i samma familj. Det rapporterar NLT..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, NLT

Dela artikeln

94 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Treårigt, barn, dogman åtalas för , brott
YLE - 22 nov 17 kl. 14:26

Barn dog efter seriekrock i Vanda - långtradarchaufför misstänks för brott

Ett 12-årigt barn har dött av skadorna efter tisdagens seriekrock på Lahtisleden i Vanda. En långtradare och tre personbilar krockade. Långtradarchauffören misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten och dödsvållande..

NT - 01 jan 13 kl. 11:53

Många barn dog i mässlingen

Över 300 pakistanska barn dog i fjol i mässlingen, uppger Världshälsoorganisationen (WHO). Det är en dramatisk ökning jämfört med 2011 då 64 barn dog i den smittsamma sjukdomen. Enligt WHO är det tre år av översvämningar i främst provinsen Sindh som ligger bakom ökningen.

NT - 13 maj 12 kl. 13:21

Tre barn dog i olycka med skolbuss

Minst tre barn dog när en skolbuss kraschade i södra Ryssland på söndagen. Bussen, som var full av barn, åkte av den kurviga vägen och ner i ett dike i samband med en misslyckad omkörning av en långtradare, uppgav polisen. Olyckan skedde nära byn Inozemtsevo i regionen Stavropol..

Nyhetskanalen - 13 maj 12 kl. 13:22

Tre barn dog i olycka med skolbuss i Ryssland

Minst tre barn dog när en skolbuss kraschade i södra Ryssland på söndagen. Bussen, som var full av barn, åkte av den kurviga vägen och ner i ett dike i samband med en misslyckad omkörning av en långtradare, uppgav polisen. Olyckan skedde nära byn Inozemtsevo i regionen Stavropol.

YLE - 11 jun 16 kl. 22:19

Två barn dog i trafikolycka i Kolari

Två barn har omkommit i en trafikolcyka i Kolari i Lappland. Utom de två omkomna barnen fanns också tre andra barn, plus föraren, i olycksbilen. Olyckan skedde då ett släp som var kopplat till en lastbil började slänga sig av och an och slutligen välte på vägen.

Kristianstadsbladet - 22 dec 16 kl. 05:46

Tre barn dog - Ikea betalar miljonskadestånd

Möbeljätten Ikea kommer att betalar 50 miljoner dollar, motsvarande närmare 450 miljoner kronor, i skadestånd till tre amerikanska familjer, vars barn dog när Ikeas populära byrå "Malm" föll över dem, skriver NBC News.(TT).

UNT - 22 dec 16 kl. 05:46

Tre barn dog - Ikea betalar miljonskadestånd

Möbeljätten Ikea kommer att betalar 50 miljoner dollar, motsvarande närmare 450 miljoner kronor, i skadestånd till tre amerikanska familjer, vars barn dog när Ikeas populära byrå "Malm" föll över dem, skriver NBC News..

Blekinge Läns tidning - 22 dec 16 kl. 05:46

Tre barn dog - Ikea betalar miljonskadestånd

Möbeljätten Ikea kommer att betalar 50 miljoner dollar, motsvarande närmare 450 miljoner kronor, i skadestånd till tre amerikanska familjer, vars barn dog när Ikeas populära byrå "Malm" föll över dem, skriver NBC News.(TT).

BT - 22 dec 16 kl. 07:14

Tre barn dog – Ikea betalar halv miljard i skadestånd

Möbeljätten Ikea kommer att betalar 50 miljoner dollar, motsvarande närmare 450 miljoner kronor, i skadestånd till tre amerikanska familjer, vars barn dog när Ikeas populära byrå "Malm" föll över dem, skriver NBC News..

SVT - 22 dec 16 kl. 08:00

Tre barn dog - Ikea betalar jätteskadestånd

Möbeljätten Ikea kommer att betalar 50 miljoner dollar, motsvarande närmare 450 miljoner kronor, i skadestånd till tre amerikanska familjer, vars barn dog när Ikeas populära byrå ”Malm” föll över dem, skriver NBC News..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Man slagen med kedja i huvudet – en gripen

Två män råkade i slagsmål på en parkering vid ett köpcentrum i Karlstad.Då ska den ene mannen ha slagit en kedja i huvudet på den andre.– En person är gripen.

Expressen - 1 timme sedan

Tre tonåringar anhållna för brutala knivrånet i parken

Den 61-åriga kvinnan utsattes för att brutalt knivrån under en promenad i Beijers park i Malmö i början av mars.Nu har tre unga män anhållits misstänkta för mordförsök och rån, rapporterar SVT Nyheter Skåne.Männen misstänks även ha knivrånat en taxichaufför ett halvt dygn senare..

Expressen - 2 timmar sedan

Fartyget säkerhetssystem undersöks efter skräckresan

Jubel och applåder mötte passagerarna ombord Viking Sky när de lade till vid Moldes hamn. Besättningsmedlemmarna och räddningsarbetarna har hyllats av norska regeringen för sina insatser.Nu ska fartygets säkerhetssystem undersökas, skriver Bergens Tidende.

Expressen - 2 timmar sedan

Man gängrånad och misshandlad

En man har rånats och misshandlats av ett gäng på sex personer vid Komettorget i Bergsjön.– De slog honom och tillgrep hans telefon och avvek från platsen i bilar. Vi har lite uppslag att gå efter, men det svalnar mer och mer, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Expressen - 2 timmar sedan

15-årig mopedist till sjukhus efter krock

Två mopedister och en personbil har varit inblandade i en trafikolycka i Ronneby på söndagskvällen.En 15-åring har förts med ambulans till sjukhus – men uppges inte vara allvarligt skadad.– Det är skrivet en anmälan om trafikbrott, säger Peter Kjällkvist vid polisen i region syd..

Expressen - 2 timmar sedan

Metros tidning ska ges ut färre dagar

I kväll kommer nya besked om Metros kris:• Gratistidningen tvingas dra ner på utgivningen.• Metro ska ges ut färre dagar – och minska personalen. • Redan kommande vecka ska Metro vända sig till tingsrätten i hopp om att rädda tidningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Falsk hemtjänst härjar – våldsam stöld hos kvinna

Bara i mars har ett tiotal åldringsbrott anmälts i Borås.Under lördagskvällen drabbades två äldre – där den ena med våld kastades ned i sin säng.Nu går polisen ut med en varning.

Expressen - 3 timmar sedan

Maja, 20, fick ätstörningar – slutade följa influencers

Vissa dagar åt hon inte alls. Det som hon fick i sig kräktes hon upp.Maja Eliasson, 20, drabbades av ätstörningen bulimi för två år sedan – och berättar nu om den tuffa kampen mot sjukdomen.

Expressen - 3 timmar sedan

Yngling utsatt för rån av knivbeväpnade män i Malmö

En yngling i övre tonåren ska ha blivit rånad under knivhot vid Sofiaparken i Malmö. .

Expressen - 4 timmar sedan

Skola i Upplands Väsby brinner

En skola i Upplands Väsby brinner. Stora lågor slår upp från taket och rökutvecklingen är kraftig. – De har bett om förstärkning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.