SVT Debatt > Opinion

Thursday, 21 March, 08:31

SVT Debatt - 15 mar 19 kl. 09:00

”Sverige har allt att vinna på ökad cykling året runt””Mellan var tredje och var femte sommarcyklist kan tänka sig att cykla på vintern om halkbekämpning och snöröjning blir bättre.”, skriver Elm och Strömgren..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Elm, Strömgren

Dela artikeln

308 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigehar allt att , vinna, ökad, cykling, året runt
Supermiljöbloggen - 11 maj 15 kl. 19:31

Malmö bäst i Sverige på att främja ökad cykling

Andra kommuner som ligger i topp Cykelfrämjandets granskning är Eskilstunda, Karlstad, Lund och Uppsala. I förra veckan presenterade Cykelfrämjandet sin kommunvelometer, som enligt ett pressmeddelande är en djupgående granskning av hur kommuner i Sverige arbetar med att främja cykling. Det här är sjätte året i rad som Cykelfrämjandet genomfört granskningen.

Sydsvenskan - 13 jul 13 kl. 06:30

I kväll måste Sverige vinna ? stort

I kväll finns chansen att ta revansch. Att hitta glädjen, tryggheten och spelet igen. Men när jag letade efter glädje och trygghet på Gamla Ullevi kvällen innan matchen var det i det finländska laget jag hittade det.

Sydsvenskan - 08 sep 15 kl. 11:44

EM eller inte – vågar Sverige vinna ikväll?

Österrike på hemmaplan - vinst är egentligen det enda som betyder något. Och kvällens viktigaste fråga är inte huruvida Zlatan Ibrahimovic kan spela eller inte. Utan om Sverige ska få möjlighet att vinna matchen.

SR - 24 jul 13 kl. 05:58

Henriksson: Så ska Sverige vinna

Radiosportens expert Richard Henriksson har plockat ut tre matcher i matchen som Sverige måste vinna mot Tyskland för att gå till final..

GöteborgsPosten - 06 sep 13 kl. 08:26

Så ska Sverige vinna

Fem punkter som måste stämma för att Sverige ska vinna i kväll:.

Expressen - 19 maj 13 kl. 15:47

Pebbens tips: så ska Sverige vinna VM-guld

Frölundastjärnan Per-Johan "Pebben" Axelsson hejar stenhårt på Tre kronor i kväll - och vet hur de kan vinna. ? Jag har ett jätteenkelt tips, säger han..

SVT - 15 jun 13 kl. 13:27

Så ska Sverige vinna EM-premiären

Sverige inleder EM-slutspelet i franska Vannes mot Italien. Ett Italien som gillar att spela snabbt och aggressivt, precis som Sverige vill göra..

Expressen - 17 jun 16 kl. 09:53

Osmanovski: "Därför kan Sverige vinna"

Yksel Osmanovski, 39, var stjärna i Malmö FF, proffs i Bari och Torino – och svensk landslagsman. Han vet hur tongångarna går i Italien inför EM-duellen. Därför tror Yksel att Sverige har en jättechans i dag.

DN - 13 jul 13 kl. 19:32

Därför bör Sverige vinna

Redan ett par timmar före avspark började folk söka sig mot Gamla Ullevi för mötet Finland-Sverige. En match som får avgörande betydelse för Sveriges fortsättning i EM-turneringen..

ÖstersundsPosten - 19 nov 13 kl. 13:05

ÖPTV: Fotbollstjärnan: Så ska Sverige vinna

I kväll spelar Sverige en helt avgörande match mot Portugal. Inifrån landslagets spelarhotell berättar nu mittbacken Per Nilsson om hur laget ska vända underläget från första matchen..

Dalarnas tidningar - 19 nov 13 kl. 13:15

TV: Så ska Sverige vinna

I kväll spelar Sverige en helt avgörande match mot Portugal. Inifrån landslagets spelarhotell berättar nu mittbacken Per Nilsson om hur laget ska vända underläget från första matchen..

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 1 timme sedan

”Låt rocka sockorna vara starten på något bestående!”

”Vi vill uppmana alla till egen reflektion om vad just du kan göra”, säger Jenny Lindström Beijar i klippet ovan – och ger några förslag på detta..

SVT Debatt - 22 timmar sedan

”När en man blir alldeles för stark”

”Östersunds FK har svarat för något av det mest spännande och oväntade i allsvensk fotboll någonsin. Daniel Kindberg förförde hela stan, han fick hållas, till och med när demokratin sattes ur spel”, skriver Åke Stolt..

SVT Debatt - Igår: 16:07

”Därför ser vi med andra ögon på högerextremt våld”

”Högerextrema människor finns i ett mönster och en tanketradition som är etablerad långt utanför våldsutövandet”, säger Christer Mattsson från Segerstedtinstitutet i klippet ovan..

SVT Debatt - Igår: 10:21

”Klimatvetenskapen har stora inneboende begränsningar”

”Om vi ska basera politiska beslut på modellernas uppskattningar så torde det vara viktigt att bilda sig en uppfattning om dess trovärdighet”, skriver artikelförfattarna i en slutreplik..

SVT Debatt - Igår: 09:55

”När det gäller fertilitet har man inte alltid flera år på sig”

”Det är oacceptabelt att personer som har blivit godkända för behandling ska vänta i upp till fyra år på ägg- eller spermiedonation”, skriver representanter för Femmis, föreningen för ensamstående föräldrar med donation..

SVT Debatt - I förrgår: 15:09

”Högerextrema bär ansvar för islamofobiska attacker”

”Hade jag varit i närheten av moskéerna hade jag också mördats – enbart på grund av mitt utseende”, skriver Aza Cheragwandi..

SVT Debatt - I förrgår: 11:49

”Vem ska gå före om inte vi?”

”För att bygga vidare på Greta Thunbergs liknelse är vi alla instängda i ett brinnande hus. Sveriges historiska utsläpp per capita är 2,5 gånger högre än i övriga världen, vi var alltså med om att starta branden”, skriver Marcus Lindeberg Goñi..

SVT Debatt - I förrgår: 09:58

”Klimatförändringarna är en ekonomisk möjlighet”

”Det är en krympande skara med ideologiska skygglappar som klamrar sig fast och de kommer inte släppa taget”, skriver Maths Nilsson i en replik..

SVT Debatt - 18 mar 19 kl. 07:00

”Ekonomisk press hotar flygsäkerheten”

”Den ekonomiska pressen på flygindustrin har skapat en situation med nya hotbilder, där bristande pilotutbildning är en”, skriver Jan Nordin..

SVT Debatt - 15 mar 19 kl. 13:31

”Resten av världen struntar i om Sverige går före”

”Om vi så avskaffade det svenska flyget helt skulle detta påverka världens CO2-utsläpp med 5 procent av 2 promille. Ni ser ju hur knäpp debatten är”, skriver Rebecca Weidmo Uvell..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.