Realtid > Ekonomi

Saturday, 23 March, 22:26

Realtid - 15 mar 19 kl. 09:00

Intern rapport bekräftar penningtvättSwedbanks vd fick en intern rapport om bankens inblandning i penningtvätthärvan redan i september förra året. Rapporten beskriver hur Danske Bank och Swedbank hanterat miljarder från “misstänkta kunder” och hemligstämplades genast..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Danske Bank, Swedbank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intern, rapport, bekräftar, penningtvätt
IDG - 29 jul 13 kl. 20:30

Ny rapport bekräftar iPhone av plast

En rapport om arbetsvillkoren på Pegatrons fabriker bekräftar att en budget-iPhone av plast är på gång.  .

UNT - 13 sep 13 kl. 18:39

Ban: FN-rapport bekräftar kemvapen

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon säger i kväll att vapeninspektörernas rapport kommer bekräfta att kemvapen använts i Syrien.Den kommer däremot inte att visa vem som är skyldig till gasattacken den 21 augusti..

GöteborgsPosten - 12 sep 13 kl. 19:32

Ban: FN-rapport bekräftar kemvapen

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon säger på fredagskvällen att vapeninspektörernas rapport kommer bekräfta att kemvapen använts i Syrien. Den kommer däremot inte att visa vem som är skyldig till gasattacken den 21 augusti..

BT - 13 sep 13 kl. 18:41

Ban: FN-rapport bekräftar kemvapen

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon säger i kväll att vapeninspektörernas rapport kommer bekräfta att kemvapen använts i Syrien. Den kommer däremot inte att visa vem som är skyldig till gasattacken den 21 augusti.Ban Ki-Moon framhåller samtidigt att Syriens president al-Assad är skyldig till "många brott mot mänskligheten", rapporterar AFP.

NT - 13 sep 13 kl. 21:35

Ban: FN-rapport bekräftar kemvapen

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon säger i kväll att vapeninspektörernas rapport kommer bekräfta att kemvapen använts i Syrien..

NSD - 13 sep 13 kl. 21:35

Ban: FN-rapport bekräftar kemvapen

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon säger i kväll att vapeninspektörernas rapport kommer bekräfta att kemvapen använts i Syrien..

Världen Idag - 26 aug 14 kl. 00:00

FN-rapport bekräftar massakrer i Irak

I en ny FN-rapport fördöms terroristorganisationen IS härjningar i norra Irak som beskrivs som fasansfulla brott mot mänskligheten. Här bekräftas flera fruktansvärda rykten om vad terrororganisation IS gjort mot minoriteter i området. Det handlar om mord, tvångskonverteringar, kidnappningar, människohandel, slaveri, sexuellt utnyttjande, förstörelse av platser för religiös och kulturell betydelse och belägring av hela samhällen på grund av etnisk och religiös tillhörighet.

SR - 18 jul 16 kl. 15:06

Rapport bekräftar: Staten bakom rysk dopning

Den ryska staten låg bakom dopning.Och ett laboratorium skyddade ryska idrottare i samband med Sotji-OS 2014.Det bekräftas i den rapport som Wada släppte i dag.

SvD - 12 maj 15 kl. 15:42

Nemtsovs rapport bekräftar rysk inblandning i Ukraina

Ryssland har lagt ner nära 9 miljarder kronor på kriget i östra Ukraina. Det står i en rapport som oppositionspolitikern Boris Nemtsov arbetade på då han mördades i februari. Rapporten publicerades i dag..

BT - 18 jul 16 kl. 15:37

Rapport bekräftar ryska fusket

Den ryska säkerhetstjänsten FSB var direkt inblandad i att mörka ryska idrottares dopning i samband med vinter-OS i Sotji 2014. Det skriver Wada i en rapport som publicerades i dag. Den internationella antidopningsbyrån riktar också kritik mot det ryska idrottsministeriet som "beordrade och kontrollerade fusket"..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 7 timmar sedan

Ny CFO på Eniro

Anne Langbraaten har utsetts till ny CFO på Eniro och medlem av koncernledningen och hon tillträder omgående..

Realtid - 14 timmar sedan

Det gamla systemet fungerar bra – för delägarna på insidan

Juristbranschens uppstickare, tv-serien ”Billions” och Unni Jerndals förmodade entusiasm. Det är några ämnen från chefredaktör Johan Såthes helgkrönika..

Realtid - 15 timmar sedan

Pär Nuder i hetluften

Intresset för Pär Nuder tycks omättligt. Hela tre artiklar om Skistars före detta ordförande tog sig in på veckans topplista. En krönika signerad Per Lindvall lockade också storpublik..

Realtid - Igår: 17:44

Prisregn över Citi

Finansbranschtidningen Global Capital har delat ut priser på årliga galan ECM Awards i London..

Realtid - Igår: 16:26

Prime Livings styrelseordförande slutar

Bostadsutvecklaren Prime Livings styrelseordförande Peter Gustafson lämnar sin post med omedelbar verkan. Ersättare blir Tobias Lennér.

Realtid - Igår: 15:05

Blackrock bekräftar köp av eFront

Fondjätten Blackrock bekräftar nu att man köper mjukvaruutvecklingsföretaget eFront för 1,3 miljarder dollar kontant, motsvarande 11,7 miljarder kronor. .

Realtid - Igår: 14:36

Intensivt arbete för jämställdhet på svenska banker

Jämställdhetsarbetet på bankerna i Sverige har intensifierats under de senaste åren. Det framgår av svar från åtta av bankerna som är verksamma i Sverige. "Jämställdhet är en förutsättning för framtida tillväxt, de bolag som inte förstår det är morgondagens förlorare," säger Danske Banks presschef Anna Sundblad..

Realtid - Igår: 13:23

"Swedbanks taffliga och ovilliga hantering fortsätter"

Intrycket av Swedbanks försök att ta initiativet och lägga korten på bordet i den pågående realityserien om penningtvätt imponerade inte. ”To be continued” är den enda slutsatsen som kan dras, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - Igår: 11:50

"New Law konkurrerar inte med de stora byråerna"

Med New Law digitaliseras och industrialiseras advokatbranschen. Vad tycker Old Law om det? Vi ställde frågan till Johan Herrström, Lindahl, Maria-Pia Hope, Vinge, Kristina Einarsson, Setterwalls och Jan Dernestam, Mannheimer Swartling..

Realtid - Igår: 11:35

AMF:s vd: Vi är inte nöjda

 – Det är ett första steg för att besvara de mest akuta anklagelserna mot Swedbank. Vi hade dock förväntat oss mer. Det säger AMF:s vd Johan Sidenmark..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.