DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 12:48

Liknande nyheter

Taggar: Crunchfishs, kinesiska, partner, tecknar, avtal
JAffärer.se - 09 jan 17 kl. 08:55

Office IT-Partner tecknar avtal med Swedese

Det efter att ha bjudit in ett antal olika leverantörer till upphandling och där Office IT-Partner till slut gick vinnande ut ur matchen. – Office IT-Partner var den partnern som tydligast kommunicerade ut sina tjänster och erbjudanden till oss......

DI - 23 mar 17 kl. 14:23

Fast Partner tecknar hyresavtal med H&M

Fastighetsbolaget Fast Partner har tecknat ett tioårigt hyresavtal med H&M omfattande totalt drygt 3.300 kvadratmeter till ett sammantaget hyresvärde om 110 miljoner kronor i Frihamnen i Stockholm..

DI - 11 dec 17 kl. 07:00

SolTechs ASRE tecknar avtal med delägaren ASP om övertagande av ny jätteorder på 13 MW. Ordern ger 308 MSEK under avtalets löptid.

Kunden är JiangSu YangHe Brewery Joint-Stock Co Ltd. och ordern gäller installation av en solenergianläggning som beräknas ge årliga intäkter på cirka 15,4 MSEK. Skälet till att SolTech Energys kinesiska partner, Advanced Solar Power Hangzhou Inc.

DI - 27 jul 18 kl. 08:55

Enersize tecknar i samarbete med Venergy nytt installationsavtal i Kina med Hankook Tire

 Enersize Oyj (”Enersize”) har i samarbete med Venergy tecknat ett installationsavtal med den nya kunden Hankook Tire (Jiaxing) Co., Ltd, (“Hankook Tire”). Avtalet har tecknats med Enersize kinesiska partner Venergy som kontraktsmellanhand.

DI - 01 aug 18 kl. 10:56

Enersize tecknar nytt vinstdelningsavtal i Kina med Pangang Titanium i samarbete med Venergy Ltd.

Enersize Oyj (”Enersize”) har med bolagets kinesiska partner Shanghai Venergy Co., Ltd. (”Venergy”) som kontraktsmellanhand och samarbetspartner tecknat ett sexårigt avtal om vinstdelningsavtal med den nya kunden Pangang Group Chongqing Titanium Industry Co.

IDG - 30 apr 15 kl. 07:43

Office IT-Partner tar hjälp av Istone


Office IT-Partner tecknar avtal med Istone om leverans av kundvårdssystemet Microsoft Dynamics CRM..

IT24 - 30 apr 15 kl. 07:43

Office IT-Partner tar hjälp av Istone


Office IT-Partner tecknar avtal med Istone om leverans av kundvårdssystemet Microsoft Dynamics CRM..

Nyhetskanalen - 06 aug 11 kl. 01:33

Saab träffar potentiell partner

Saabs informationschef Eric Geers bekräftar för TTELA att företrädare för SAAB:s tänkta kinesiska partner återförsäljaren Pang Da och Saab ska träffas och att mötet sker nu i helgen..

Computer Sweden - 05 jul 17 kl. 09:07

Nokia i nytt samarbete med kinesiska Xiaomi - tecknar patentavtal


I dag meddelar Nokia och Xiaomi att de inleder ett samarbete kring nätverksutrustning. Bland annat delar de med sig av sina patent..

IDG - 05 jul 17 kl. 09:07

Nokia i nytt samarbete med kinesiska Xiaomi - tecknar patentavtal


I dag meddelar Nokia och Xiaomi att de inleder ett samarbete kring nätverksutrustning. Bland annat delar de med sig av sina patent..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Utredningen är en seger för Trump

NEW YORK. Den särskilda åklagaren Robert Mueller verkar inte väcka några fler åtal mot Donald Trump eller hans närmaste medarbetarna inom ramen för Rysslandsutredningen, som blev klar på fredagen. Det är en seger för presidenten..

DI - 1 timme sedan

Kronofogden slog till mot Metro

Metro har fått påhälsning av Kronofogden, som utmätt 2,8 miljoner kronor på gratistidningens bankkonton, rapporterar Expressen. Metro har dock kvar skatteskulder på över 6 miljoner kronor..

DI - 2 timmar sedan

Storbankens valutavarning: Snart rasar kronan ännu mer

Till våren väntar mer stryk för den svårt sargade kronan, när tiotals miljarder flödar ut ur Sverige i form av utdelningar. Det spår SEB som också räknar med fortsatt motvind för valutan även på ett års sikt..

DI - 2 timmar sedan

Löfven försvarar januariavtalet: ”Vi höll högerextremismen borta”

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarar januariavtalet i sitt tal på S-kongressen i Örebro. ”Vi höll högerextremismen borta från makten”, säger han..

DI - 3 timmar sedan

Fjällturismen hotad av halverad budget

Fjällturismen ökar och Sveriges fjälleder behöver rustas upp. Men budgeten har halverats och pengarna räcker inte till, enligt Naturvårdsverket. ”Vi har avbrutit upprustningen av lederna och lagt det på is”, säger Erik Hellberg Meschaks vid Naturvårdsverket..

DI - 3 timmar sedan

Rapport: Därför är dåliga chefer farliga för personalen

En kass chef är inte bara ett sänkte för produktiviteten, utan också rena säkerhetsfaran. På arbetsplatser med dåliga ledare är nämligen olycksrisken fem gånger så stor. ”Varje olycka är ett misslyckande”, säger Sofie Johansson, chefsanalytiker på företaget Brilliant Future.

DI - 4 timmar sedan

Beskedet: IS är besegrat i Syrien

Terrorgruppen IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter..

DI - 5 timmar sedan

Socialstyrelsen öppnar för ett tredje kön

Nu öppnar Socialstyrelsen för att lägga till ett tredje kön i officiell statistik, rapporterar SVT. Anledningen är att de vill väcka frågan om hur statistik kan bli mer inkluderande..

DI - 5 timmar sedan

Stjärninvesterare åker på kurssmäll

Forskningsbolaget Bioarctic rasade i veckan efter konkurrentens bakslag – trots att grundaren bedyrar att nyheten är positiv. På centralbanksfronten verkar Fed ha mjuknat rejält. Missade du något i veckan?

DI - 13 timmar sedan

Ingenjörskonst räddar det marina arvet

Luften gick ur resterna av varvsnäringen när oljepriset djupdök 2014. Men mariningenjörerna Mattias Heribertsson, Johan Ringnér och Hauke Laffrenzen gav inte upp, utan grundade Crest Consultants för att rädda kvar specialkompetens i Göteborg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.