Realtid > Ekonomi

Friday, 22 March, 15:10

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, Capital, storsäljer, aktieri , Resurs
Realtid - 21 feb 17 kl. 23:10

Nordic Capital storsäljer aktier i Resurs Holding

Genom en accelererad bookbuilding-process säljer Nordic Capital 17,5 miljoner aktier i Resurs Holding till institutionella investerare..

DI - 21 feb 17 kl. 17:43

Nordic Capital storsäljer aktier i Resurs Bank

Nischbanken Resurs största ägare, riskkapitalbolaget Nordic Capital, har anlitat investmentbanker för att via en så kallad accelererad book-building-process sälja upp till 17,5 miljoner aktier..

Realtid - 02 mar 16 kl. 15:42

Nordic Capital storsäljer i Europris

ons, 2016-03-02 15:42Nordic Capital storsäljer i EuroprisRiskkapitalbolaget säljer 20 miljoner aktier i norska kedjan..

Affärsvärlden - 22 feb 17 kl. 07:21

Nordic Capital storsäljer i nischbanken Resurs

Nischbanken Resurs största ägare, riskkapitalbolaget Nordic Capital, har anlitat investmentbanker för att via en så kallad accelererad book-building-process sälja upp till 17,5 miljoner aktier. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 14 feb 18 kl. 08:19

Nordic Capital storsäljer i Resurs

Nordic Capital har via sitt bolag Cidron sålt 17,5 miljoner aktier i nischbanken Resurs i den placing som aviserades när börsen stängde på tisdagen..

DI - 27 apr 16 kl. 18:02

Nordic Capital säljer Thule

Nordic Capital säljer 10,6 miljoner aktier i Thule group genom placering. Det motsvarar cirka 10,5 procent av antalet aktier i bolaget..

Realtid - 10 jun 15 kl. 08:51

Nordic Capital storsäljer i Thule

Riskkapitalbolaget säljer 20 procent av andelen..

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 18 kl. 07:20

Nordic Capital säljer logistikbolag

Riskkapitalbolaget Nordic Capital säljer logistikföretaget Unifeeder Group med huvudkontor i danska Århus för 660 miljoner euro, motsvarande cirka 6,8 miljarder kronor. Köpare är DP World. Unifeeder har cirka 400 anställda i 25 länder och Nordic Capital.

Sydsvenskan - 07 aug 18 kl. 07:20

Nordic Capital säljer logistikbolag

Riskkapitalbolaget Nordic Capital säljer logistikföretaget Unifeeder Group med huvudkontor i danska Århus för 660 miljoner euro, motsvarande cirka 6,8 miljarder kronor. Köpare är DP World. Unifeeder har cirka 400 anställda i 25 länder och Nordic Capital.

DI - 13 okt 15 kl. 19:02

Volvos ex-vd storsäljer aktier

Volvos tidigare vd Olof Persson storsäljer aktier i fordonsjätten. Posten han sålt är värd minst 8 miljoner kronor. Samtidigt säljer även Magnus Silfverberg, tidigare vd för Betsson, aktier i spelbolaget för lika mycket..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 minuter sedan

Blackrock bekräftar köp av eFront

Fondjätten Blackrock bekräftar nu att man köper mjukvaruutvecklingsföretaget eFront för 1,3 miljarder dollar kontant, motsvarande 11,7 miljarder kronor. .

Realtid - 30 minuter sedan

Intensivt arbete för jämställdhet på svenska banker

Jämställdhetsarbetet på bankerna i Sverige har intensifierats under de senaste åren. Det framgår av svar från åtta av bankerna som är verksamma i Sverige. "Jämställdhet är en förutsättning för framtida tillväxt, de bolag som inte förstår det är morgondagens förlorare," säger Danske Banks presschef Anna Sundblad..

Realtid - 1 timme sedan

"Swedbanks taffliga och ovilliga hantering fortsätter"

Intrycket av Swedbanks försök att ta initiativet och lägga korten på bordet i den pågående realityserien om penningtvätt imponerade inte. ”To be continued” är den enda slutsatsen som kan dras, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - 3 timmar sedan

"New Law konkurrerar inte med de stora byråerna"

Med New Law digitaliseras och industrialiseras advokatbranschen. Vad tycker Old Law om det? Vi ställde frågan till Johan Herrström, Lindahl, Maria-Pia Hope, Vinge, Kristina Einarsson, Setterwalls och Jan Dernestam, Mannheimer Swartling..

Realtid - 3 timmar sedan

AMF:s vd: Vi är inte nöjda

 – Det är ett första steg för att besvara de mest akuta anklagelserna mot Swedbank. Vi hade dock förväntat oss mer. Det säger AMF:s vd Johan Sidenmark..

Realtid - 4 timmar sedan

"Jag undrar om vi har läst samma rapport"

Aktiespararnas vd Joacim Olsson är skarpt kritisk till Swedbanks rapport och undrar om storägaren Folksam, som är positiva till rapporten, verkligen läst samma rapport. Joacim Olsson säger att "rapporten stärker känslan att man mörkar och döljer". .

Realtid - 4 timmar sedan

 Jool Markets mister tillstånd

Den nordiska investmentbanken Jool Markets har fått sitt banktillstånd indraget i Norge..

Realtid - 4 timmar sedan

”Ingenting som dementerar UG:s uppgifter”

– Det finns ingenting i det här materialet som dementerar Uppdrag Gransknings uppgifter, säger Axel Gordh Humlesjö, reporter på Uppdrag granskning, i SVT:s Morgonstudion..

Realtid - 4 timmar sedan

”Jag känner mig trygg”

– När du ser på det som är gjort och vad vi anmält och på rapporten så känner jag mig trygg med det arbete vi gör. Det säger Swedbanks vd Birgitte Bonnesen till Sveriges Radio..

Realtid - 5 timmar sedan

Rapporten alla snackar om

FRA:s maskade rapport beskriver bland annat hur man observerat när bankansvariga utfört alla extraheringar av data från bankdatasystemen. Läs hela rapporten här..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.