Expressen > Nyheter

Monday, 25 March, 01:07

Expressen - 15 mar 19 kl. 08:44

Vittnet: ”Såg döda människor överallt”Minst 40 personer har dödats efter att gärningsmän öppnat eld mot två moskéer i Nya Zeeland.Fyra personer har frihetsberövats, men polisen uppmanar till fortsatt försiktighet.Vittnet Len Peneha var på plats för att hjälpa de drabbade i en av moskéerna.– Jag såg döda människor överallt, säger han till AP..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nya Zeeland, Len Peneha, AP

Dela artikeln

709 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vittnet, Såg, dödamänniskor , överallt
NSD - 26 maj 17 kl. 14:59

Vittnet: ”Det flög bildelar överallt”

Biljakten i området Gränderna i Gammelstad gick inte lika lugnt till som polisen påstod att den gjorde..

GT - 13 mar 15 kl. 18:05

Kvinna på spårvagnen berättar: Blod överallt

Det tjöt i bromsarna och passagerare kastades ner på golvet. Glassplitter sprutade och det var blod överallt. Det berättar en kvinna som satt på spårvagnen vid olyckan.

Expressen - 20 okt 13 kl. 23:11

Vittnet: Det var mycket blod vid grillen

Flera vittnen hörde skottlossningen i Tensta, där fyra personer skadades. Polisen vet ännu inte hur pass allvarligt det är. ?

UNT - 28 maj 15 kl. 18:40

Vittnet: "Poliserna var överallt"

Gunilla Kärf såg när polisen grep en av inbrottstjuvarna i Stenhagen..

YLE - 22 sep 14 kl. 04:23

Var tredje värnpliktig använder farligt vapen

Trots militära felrapporter, en allvarlig skottskada och ett kritiskt utlåtande från Centralkriminalpolisens laboratorium är lätt maskingeväret 7,62 KvKK 62 fortsättningsvis i bruk av Försvarsmakten. I dagens läge är det kring en tredjedel av de värnpliktiga som använder vapnet under sin tjänstgöringstid. I militära kretsar har det lätta maskingeväret ett dåligt rykte.

YLE - 22 sep 14 kl. 04:23

Var tredje värnpliktig använder opålitligt vapen

Trots militära felrapporter, en allvarlig skottskada och ett kritiskt utlåtande från Centralkriminalpolisens laboratorium är det lätta maskingeväret 7,62 KvKK 62 fortsättningsvis i bruk hos Försvarsmakten. I dagens läge är det kring en tredjedel av de värnpliktiga som använder vapnet under sin tjänstgöringstid. I militära kretsar har det lätta maskingeväret ett dåligt rykte.

Expressen - 27 feb 13 kl. 08:47

Man dödad av haj i Nya Zeeland

Mannen simmade mot land när han plötsligt attackerades av en haj. Polisen sköt flera skott mot djuret som försvann ut till havs. ?

Expressen - 27 feb 13 kl. 08:47

Man dödad av haj på Nya Zeeland

Mannen simmade mot land när han plötsligt attackerades av en haj. Polisen sköt flera skott mot djuret som försvann ut till havs. ?

BT - 18 nov 13 kl. 18:02

Tidningsskytt jagas i Paris

En man som klivit in hos tidningen Libération i Paris och allvarligt skottskadat en fotograf jagas av ett stort polisuppbåd i Paris. Samme gärningsman misstänks ha hotat en tv-redaktion i fredags.Skytten klev in i entrén strax efter klockan 10 och flydde efter skotten, skriver Libération på sin webbplats.

BT - 16 sep 14 kl. 16:06

Advokat ihjälskjuten i Köpenhamn

En advokat i en pågående vårdnadstvist sköts till döds på kronofogdemyndigheten i Köpenhamn under måndagsförmiddagen. Ytterligare en person besköts och vårdas med livshotande skador på Rigshospitalet i Köpenhamn.De båda offren påträffades enligt Köpenhamnspolisen dels inne i kronofogdens lokaler på Köpenhamns tingsrätt i centrala stan, och dels utanför byggnaden.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

TV: ”Demokraterna kommer inte att nöja sig”

CNN talade med Expressen TV om rapporten.

Expressen - 1 timme sedan

Man slagen med kedja i huvudet – en gripen

Två män råkade i slagsmål på en parkering vid ett köpcentrum i Karlstad.Då ska den ene mannen ha slagit en kedja i huvudet på den andre.– En person är gripen.

Expressen - 2 timmar sedan

Tre tonåringar anhållna för brutala knivrånet i parken

Den 61-åriga kvinnan utsattes för att brutalt knivrån under en promenad i Beijers park i Malmö i början av mars.Nu har tre unga män anhållits misstänkta för mordförsök och rån, rapporterar SVT Nyheter Skåne.Männen misstänks även ha knivrånat en taxichaufför ett halvt dygn senare..

Expressen - 2 timmar sedan

Fartyget säkerhetssystem undersöks efter skräckresan

Jubel och applåder mötte passagerarna ombord Viking Sky när de lade till vid Moldes hamn. Besättningsmedlemmarna och räddningsarbetarna har hyllats av norska regeringen för sina insatser.Nu ska fartygets säkerhetssystem undersökas, skriver Bergens Tidende.

Expressen - 3 timmar sedan

Man gängrånad och misshandlad

En man har rånats och misshandlats av ett gäng på sex personer vid Komettorget i Bergsjön.– De slog honom och tillgrep hans telefon och avvek från platsen i bilar. Vi har lite uppslag att gå efter, men det svalnar mer och mer, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Expressen - 3 timmar sedan

15-årig mopedist till sjukhus efter krock

Två mopedister och en personbil har varit inblandade i en trafikolycka i Ronneby på söndagskvällen.En 15-åring har förts med ambulans till sjukhus – men uppges inte vara allvarligt skadad.– Det är skrivet en anmälan om trafikbrott, säger Peter Kjällkvist vid polisen i region syd..

Expressen - 3 timmar sedan

Metros tidning ska ges ut färre dagar

I kväll kommer nya besked om Metros kris:• Gratistidningen tvingas dra ner på utgivningen.• Metro ska ges ut färre dagar – och minska personalen. • Redan kommande vecka ska Metro vända sig till tingsrätten i hopp om att rädda tidningen.

Expressen - 4 timmar sedan

Falsk hemtjänst härjar – våldsam stöld hos kvinna

Bara i mars har ett tiotal åldringsbrott anmälts i Borås.Under lördagskvällen drabbades två äldre – där den ena med våld kastades ned i sin säng.Nu går polisen ut med en varning.

Expressen - 4 timmar sedan

Maja, 20, fick ätstörningar – slutade följa influencers

Vissa dagar åt hon inte alls. Det som hon fick i sig kräktes hon upp.Maja Eliasson, 20, drabbades av ätstörningen bulimi för två år sedan – och berättar nu om den tuffa kampen mot sjukdomen.

Expressen - 4 timmar sedan

Yngling utsatt för rån av knivbeväpnade män i Malmö

En yngling i övre tonåren ska ha blivit rånad under knivhot vid Sofiaparken i Malmö. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.