Jönköpingsnytt > Nyheter

Tuesday, 26 March, 07:47

Jönköpingsnytt - 15 mar 19 kl. 08:14

Så ska bråket på Spira lösasArbetsmiljön och trivseln på Smålands musik och teater, SMOT, är generellt sett god med stolta medarbetare, men det finns delade meningar om hur medarbetarna upplever sin arbetsplats. Det visar slutrapporten gällande situationen på SMOT som har presenterats av organisationskonsulten.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Spira, Smålands, SMOT

Dela artikeln

52 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , bråket, Spira, lösas
Expressen - 11 okt 13 kl. 01:07

Budgetbråket kan lösas i dag

WASHINGTON. President Barack Obama varken accepterade eller förkastade den kortsiktiga höjning av skuldtaket som republikanerna i representanthuset föreslagit, uppgav republikanen Paul Ryan, ordförande i representanthusets budgetutskott efter torsdagskvällen möte..

Skånskan - 10 okt 15 kl. 01:00

Sats­ningar med låt­sas­pengar

Opinion Skat­te­höj­ningar. Skat­te­sänk­ningar. Re­former.

Expressen - 28 jul 16 kl. 18:25

Bråket mellan SAS och Norwegian allt smutsigare

FLYG. Bråket mellan Norwegian och SAS trappas upp. Efter grova anklagelser på en falsk Facebookprofil har SAS kopplat in både jurister och säkerhetsavdelning.

BT - 02 nov 14 kl. 10:07

SAS provar gammal matolja i tanken

Flygbolagen SAS och Norwegian ska inom kort pröva frityrolja som drivmedel. Under november ska flygbolagen genomföra flygningar med begagnad olja i tanken. I samband med en miljökonferens på tisdag ska SAS göra en testflygning från Arlanda till Östersund med tio procent syntetiskt biobränsle, som SAS föredrar att kalla oljan, och resten vanligt jetbränsle i tanken.

YLE - 06 apr 16 kl. 10:44

De arbetslösas förening ger livsglädje och gemenskap

I De arbetslösas förenings verksamhetslokal i Karleby samlas långtidsarbetslösa för att dricka kaffe, spela pidro, jobba på dator. Man kan också hjälpa till med matutdelning eller i matserveringen där man mättar omkring 60 personer varje dag. - Det här är ett andningshål för många arbetslösa, säger Sten Holmbäck.

Sydsvenskan - 30 nov 13 kl. 06:30

Följ den digitala revolutionen i språket

Förändras språket på grund av den digitala revolutionen? Absolut, det finns både djupgående forskning och elegant roliga samtidsspaningar på det temat.Förkortningarna börjar vi bli vana vid, även om vi främst lånar dem från engelskan.

Expressen - 25 jul 16 kl. 21:42

SAS-flygvärdinna skämtade om terror

En flygvärdinna gjorde sig lustig över att ett flygplan till Turkiet var tomt efter det misslyckade kuppförsöket i landet. På Instagram publicerade hon en bild där hon poserar i SAS-uniform med bildtexten: ”Empty flight to Turkey, kaboooom”. Bilden, som publicerades av Aftonbladet, är nu borttagen och SAS tar avstånd från den..

Expressen - 18 nov 14 kl. 19:15

SAS-anställda varslas efter fackbråket

SAS har i dag varslat 100 personer i sin kabinpersonal i Sverige, avslöjar TV4 Nyheterna. Orsaken är ett infekterat bråk med facket om kabinpersonalens viloutrymmen på långflygningar, enligt kanalen..

Kristianstadsbladet - 21 feb 19 kl. 05:00

Staketbråket: Kommunen vet inte för hur trafiksituationen ska lösas

Kyrkans planerade smidesstaket leder till att dagvattenbrunnar måste flyttas. Det kan dessutom få konsekvensen att Kristianstadslänken får dras om. Kommunen står i nuläget handfallen för hur den problematiska trafiksituationen ska kunna lösas..

Skånskan - 30 dec 15 kl. 20:00

Klassiker där språket spelar huvudrollen

Omläsning, del 3 Kriteriet för en riktig klassiker är att man kan läsa om den och ha utbyte av den flera gånger. Ulysses av James Joyce (1882-1941) är en sådan och en roman som jag gärna läser om och då inte minst när jag är på väg till Dublin. Vid varje omläsning upptäcker jag nya saker.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

Hon blir ny ordförande i golfklubb

Medlemmarna i Gränna Golfklubb har valt den tidigare vice ordföranden, Carina Lundeholm, till ny ordförande i klubben.
.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Gräsbrand orsakade pådrag i natt

Räddningstjänsten larmades under natten om en gräsbrand på Ljungarums industriområde. Inringaren hade gjort stora delar av släckningsarbetet på egen hand när räddningstjänsten kom till platsen.
– Inringaren hade gjort ett riktigt bra jobb, säger räddningstjänstens ledningsoperatör.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Nyckelspelaren: "Gäller att vara redo"

När HV71 vann match 1 i Karlstad räddade Jonas Gunnarsson 36 av 37 skott. När det nu är kvitterat i matchserien har HV-målvakten en nyckelroll i kvällens match, han måste vara bra för att laget ska vinna.
– Formen känns bra, säger han till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Mullsjös revansch efter plattmatchen

Kopplar greppet om kvartsfinalen: ”Killarna gör det jättebra”.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Tung slutspelsdebut för Stars

Borås Basket blev för svåra för Wetterbygden Stars i den första kvartsfinalen. Hemmalaget vann matchen med 98–64.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Så mycket kostar nya vårdcentrumet

Länets första mottagning driven av läkarstudenter kommer förpassas till Råslätts vårdcentrum. Idag togs det första spadtaget för den nya byggnaden. Bygget väntas kosta 160 miljoner kronor.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Knallen: ”Otroligt mycket känslor”

Hallby vann den första matchen i kvalet mot Handbollsligan. Karlskrona besegrades med 30–22 inför nära 1 500 åskådare i Arenan.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Experten: "J-Södra blir ett topplag"

GÖTEBORG. Halmstad är den klara seriefavoriten. Men bakom dem är Jönköpings Södra ett av lagen som gör upp om de åtråvärda topplatserna i superettan.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Hon är de ungas röst på EU-möte

Lina Arvidsson från Jönköping är en av två unga representanter från Sverige som medverkar vid en EU-konferens i Rumänien i veckan.
– Vi ser oroväckande trender i Europa, sa hon inför mötet.
.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Cyklist förd till sjukhus efter olycka

En cyklist skadades under under eftermiddagen efter att ha blivit påkörd av en bil på Fabriksgatan i Mullsjö.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.