PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 23 March, 17:40

PrivataAffärer - 15 mar 19 kl. 08:30

Nordic Capital sålde storpost i Resurs  Nordic Capital sålde 15 miljoner aktier, i enlighet med förhandsbeskedet och motsvarande cirka 7,5 procent av aktierna i Resurs. Priset motsvarar en rabatt om cirka 4,8 procent. Nordic Capital fick in totalt cirka 870 miljoner kronor. Efter transaktionen äger Nordic Capital cirka 20 miljoner aktier, eller 9,9 procent av kapital och röster. Nordic Capital har en inlåsningsperiod om 75 dagar för de kvarvarande aktierna.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Capital, Resurs, Nordic Capital, Morgan Stanley

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, Capital, sålde, storposti , Resurs
DI - 22 feb 17 kl. 08:16

Så blev prislappen när Nordic Capital sålde i Resurs

Nordic Capital sålde 17,5 miljoner aktier i nischbanken Resurs i den placering som aviserades efter stängning på tisdagen..

PrivataAffärer - 11 maj 17 kl. 08:48

Nordic Capital sålde allt i Capio

Nordic Capital sålde på onsdagskvällen hela sitt resterande innehåll av Capio....

DI - 15 okt 18 kl. 14:38

Nordic Capital sålde – fem månader innan vinstvarning

Brittiska medicinteknikbolaget Convatec rasar med över 30 procent på måndagen efter en vinstvarning. Riskkapitalbolaget Nordic Capital hann ur i tid och sålde sina aktier i bolaget så sent som i maj..

DI - 17 nov 15 kl. 08:07

Nordic Capital sålde Thule-aktier för 105 kr/aktie

Nordic Capital har sålt 15 miljoner aktier i Thule, vilket motsvarar 15,0 procent av det totala antalet aktier i bolaget i en så kallad accelererad bookbuilding-process till ett pris av 105 kronor per aktie..

PrivataAffärer - 22 feb 17 kl. 08:13

Storägare sålde storpost med rabatt

Nordic Capital sålde 17,5 miljoner aktier i nischbanken Resurs i den placering som aviserades efter stängning på tisdagen. Priset var drygt 5 procent lägre än gårdagens stängningskurs....

Realtid - 22 feb 17 kl. 11:54

Nordic Capital sålt storpost i Resurs Holding

Nordic Capitals bolag Cidron säljer 17,5 miljoner aktier i Resurs Holding för 980 miljoner kronor..

DI - 11 maj 17 kl. 08:19

Så stor blev rabatten när Nordic Capital sålde Capio

Nordic Capitals resterande del av innehavet i Capio med drygt 26,6 miljoner aktier i vårdbolaget, eller 18,85 procent av kapitalet och rösterna såldes för 50 kronor per styck..

Affärsvärlden - 11 maj 17 kl. 08:24

Nordic Capital sålde Capio med rabatt

Nordic Capitals resterande del av innehavet i Capio med drygt 26,6 miljoner aktier i vårdbolaget, eller 18,85 procent av kapitalet och rösterna såldes för 50 kronor per styck. Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 13 feb 18 kl. 18:04

Nordic Capital vill sälja storpost i Resurs

Nordic Capital har uppdragit åt investmentbanken Carnegie att utforska möjligheten att sälja 17,5 miljoner aktier i nischbanken Resurs till institutionella investerare genom en placing efter börsens stängning på tisdagen....

Affärsvärlden - 22 maj 13 kl. 07:53

Försäljning av storpost i Cloetta

Riskkapitalbolagen Nordic Capital och CVC Capital Partners sålde på tisdagskvällen en storpost i Cloetta..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - Igår: 13:44

Nokia tappar stort på uppgifter om dataläcka

NRK har fått nya tips, bland annat från den serbiske programmeraren Milan Kragujevic, som hävdar att läckaget varit pågående sedan minst nio månader tillbaka. Dataläckage har också konstaterats från en telefonmodellen Nokia 2, rapporterar NRK. Den serbiske programmeraren skrev om läckan redan i juni 2018 i tidningen Hacker News, en läcka som skedde genom appen ”Autoregistration”.

PrivataAffärer - Igår: 13:24

Ministern underkänner Swedbanks utredning

Läs även: Browder sågar Swedbankrapporten Han vill att Swedbank samarbetar med myndigheterna och lägger alla korten på bordet. Det uppger SVT, som hänvisar till ett SMS från Bolund.  .

PrivataAffärer - Igår: 13:21

Credit Suisse: Inga nya besked från Swedbank

”Det ges ingen indikation på den totala summan av misstänksamma transaktioner. Det saknas en bredare analys av suspekta kunder utöver de 50 namn som SVT angav samt en analys av Swedbanks arbete för att förebygga penningtvätt liksom av bankens procedurer för att ta in kunder och avsluta kundrelationer i Sverige och Baltikum”, skriver Credit Suisse. Därutöver saknas det information över antalet medarbetare inom regelefterlevnad samt transaktionsrapportering under de centrala åren 2007 till 2015, anser Credit Suisse.

PrivataAffärer - Igår: 12:17

Trading Direkt: Swedbankgranskningen och dagens vinnare

Största delen av programmet består av teknisk analys på bland annat Telia, Skanska och JLT. Dessutom diskuterade vi svag PMI-data och kronkursreaktionen som följde. Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Ferroamp, Newsday Tobbe Roséns tekniska analyser: Index: OMXS30, DAX, S&P500 Aktier: Atlas Copco, Swedbank Valutor: USD/SEK, EUR/SEK, Råvaror: Koppar, Guld, Råolja Tittarönskemål: H+H International, Cloetta, Oncopeptides, Invent Medic, Nestlé, Björn Borg, Semafo, JLT, Oasmia, Intrum, Scandinavian Enviro Systems, Telia, Skanska, BioArctic, Africa Oil  .

PrivataAffärer - Igår: 11:38

Bästa korten på utlandsresan

Att använda betal- eller kreditkort i utlandet kan bli en dyr affär med uttagsavgifter och valutapåslag. Bland skräckexemplen finns Collector Easycard MasterCard där uttagsavgiften ligger på 4 procent och valutaväxlingspåslaget på 2 procent. Tar du ut pengar i en automat går alltså hela 6 procent bort i avgifter.

PrivataAffärer - Igår: 11:43

Bonnesen: Olyckligt svar i höstas

Läs även: Fortsatt förtroende för Bonnesen Flera bedömare tolkade Swedbanks samlade budskap i höstas som att banken inte hade hittat någonting misstänkt i sina genomgångar. – Det var olyckligt – jag skulle ha givit mycket mer kontext. Jag skulle ha berättat att jag talade om det fåtalet kunder som kom ut i media i samband med Danske, säger hon efter alla de frågor som hon har fått från olik

PrivataAffärer - Igår: 11:26

Hernhag: Fem aktier inför utdelningssäsongen

Köp Marcus Hernhags bok: Bli rik på aktieutdelning Jörgen: Kan du lista tre bra utdelningsaktier man borde ha i portföljen inför utdelningssäsongen?
Marcus: Millicom och Tele2 är två alternativ inom teleoperatörerna. Bilia och SJR inom tjänstesektorn och jag lutar åt Beijer Alma inom industrin.

PrivataAffärer - Igår: 10:50

Scandic: ”Flera tillväxthämmande faktorer framöver”

”På kort sikt räknar vi med att bolaget missar konsensusförväntningarna detta år, givet de höga utbudsnivåer som väntas i två av bolagets hemmamarknader”, skriver Berenberg och hänvisar till Norge och Danmark som tillsammans står för 38 procent av bolagets försäljning och 37 procent för ebitda. Denna obalans i utbud kommer att få en stor effekt på Scandics intäktsmått, så kallade revpar (intäkt per tillgängligt rum), enligt investmentbanken. På medellång till lång sikt är ett hotellbolags pipeline en viktig faktor vad gäller strukturell tillväxt.

PrivataAffärer - Igår: 09:28

Browder sågar Swedbankrapporten

Läs även: Fortsatt förtroende för Bonnesen Fortfarande lyser klargöranden gällande vem som visste om penningtvättsproblemen inom Swedbank och vad de gjorde åt saken, skriver Bill Browder. ”Den här rapporten fokuserar enbart på 50 konton som identifierats av SVT när det egentligen rör tusentals konton med miljontals transaktioner som måste analyseras”, skriver finansmannen. ”Vi och alla andra

PrivataAffärer - Igår: 09:02

Så går det för dagens nykomlingar

På First North debuterade Ferroamp, ett elhanteringsföretag som säljer lösningar för energi- och effektoptimering till fastighetsägare. Enligt egen utsago drar bolaget nytta av marknadstillväxten för solceller, elbilar och batterier. Ferroamps nyemission på 40 miljoner kronor inför listningen på First North tecknades till cirka 90,2 procent fördelat på omkring 825 tillkommande ägare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.