YA > Nyheter

Saturday, 23 March, 10:16

Liknande nyheter

Taggar: Ystad, skjuter, budgeten, oklartvad , pensionerna, kostar
Helsingborgs Dagblad - 08 aug 11 kl. 15:32

Skärmflygare kraschade utanför Ystad

En ambulans fick rycka ut sedan en skärmflygare vid klockan halv tre kraschat i närheten av Hammars backar öster om Ystad. Det är oklart hur allvarligt mannen skadats. ?

BT - 23 okt 14 kl. 16:34

Försvarsmakten välkomnar budgeten

De ökade försvarsanslagen i budgeten imponerar inte på Allan Widman (FP), som inte ser några nya pengar sedan förra regeringen. Försvarsmakten välkomnar däremot budgeten och säger att den gör skillnad för myndigheten. Anslaget till försvaret ökar med 680 miljoner kronor 2015 och successivt med 1,44 miljarder kronor 2018 i regeringens budgetproposition.

Skånskan - 12 aug 17 kl. 15:18

Tillbaka på ”mammas gata” i Ystad

FOTBOLL För Lina Nilsson var lördagsförmiddagens träningspass ett i mängden, men ändå ett som stack ut. Med sitt allsvenska FC Rosengård gjorde 30-åringen en träning på ”mammas gata” på idrottsplatsen där fotbollskarriären en gång i tiden sköt fart. ERWP.

YA - 19 jan 18 kl. 00:01

Ystad står sig väl i jämförelse av kultursatsningar

Ystad är, tillsammans med Ängelholm, den kommun i Skåne som lägger störst andel av budgeten på kultur. 3 procent av den totala budgeten läggs på kulturen. .

YA - 15 nov 18 kl. 19:57

Inget beslut om budgeten - Ystad går miste om EU-bidraget på en kvarts miljard.

Ystad blir utan EU-bidraget på en kvarts miljard. Kommunfullmäktige beslöt på torsdagskvällen att återremittera budgeten. – Det betyder att vi blir utan EU-bidrag, säger kommunstyrelsens ordförande Kent Mårtensson (S).

Skånskan - 18 jan 16 kl. 06:00

Oklart om kloret i badet

YSTAD Ystad-Österlenregionens miljöförbund kräver kompletterande uppgifter av Ystad arena om klagomål på andningsproblem på badet.Fakta: Kloraminer
Kloraminer bildas när natriumhypoklorit och klor reagerar med kvävehaltiga ämnen i badvattnet som urin, svett, hudflagor, saliv. Data som publicerats i olika forskningsprojekt visar att personalen upplever subjektiva besvär under arbete i badhus, även om halterna i arbetsmiljön ligger under det av WHO rekommenderade riktvärdet på 0,5 mg/m3.

Västerbottens Folkblad - 10 sep 11 kl. 06:30

Norsjö kommun skjuter upp budgeten

NORSJÖ Norsjö kommun skjuter upp budgetplaneringen. Orsaken enligt ekonomichefen Kenneth Holmgren ? det rådande världsläget.

Cornucopia - 20 okt 15 kl. 16:24

Riksgälden skjuter upp låneprognos - räntan stiger

Riksgälden meddelar att den tidigare omskrivna nya prognosen över statens skuldsättningsbehov skjuts upp på grund av den pågående krisen. Prognosen skulle komma i morgon, men man vill nu avvakta Migrationsverkets uppdraterade prognos. De svenska marknadsräntorna skjuter nu fart rapporterar Schibsted/SvD.

YLE - 15 jul 16 kl. 06:14

Spårjokern ska inte få bli en ny västmetro - "Budgeten är realistisk"

Spårjokern är ett stort offentligt byggprojekt, likt västmetron, men ödet ska ändå inte vara det samma. Bland annat ska en alliansmodell skydda projektet från problemen som västmetrobygget har stött på. När spårjokern byggs finns det några viktiga mål.

Skånskan - 24 jan 17 kl. 17:36

IFK Ystad testar dansk målvakt mot Lugi

HANDBOLL I skuggan av handbolls-VM i Paris möts på onsdagskvällen ligalagen Lugi och IFK Ystad i en träningsmatch i arenan i Lund. ERWP.fif(0)Här kommer IFK Ystad att testa ett presumtivt målvaktsnyförvärv.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

SR satsar på nyheter för juniorer

Sveriges Radio och Barnradion startar ett nytt nyhetsprogram riktat till barn runt 9-12 år. "Juniornyheterna" ska sändas i P4 mellan 17. 34 och 17.

YA - 30 minuter sedan

Céline Dion i "Carpool karaoke"?

Är Céline Dion nästa artist att gästa James Corden i "Carpool karaoke"? Ja, åtminstone om man får tro den brittiske pratshowvärdens Twitterkonto, där han lagt ut en bild från en bil tillsammans med världsstjärnan.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Malin Gramer: Ibland vill jag avbryta dejten

"Hemliga beundrare" är tillbaka - programmet där människor avslöjar sina hittills dolda kärlekskänslor framför tv-kameror. Och det är inte bara doldisar i den nya säsongen. - Det kommer att vara lite kända namn som ploppar upp, avslöjar programledaren Malin Gramer.

YA - 15 minuter sedan

Forskare slår fast: Rexarnas rex hittad

Den jättelika tyrannosaurus rex som upptäcktes i västra Kanada 1991 är den största som hittats hittills, konstaterar forskare som under lång tid arbetat med att rekonstruera dinosaurieskelettet.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Kraftig explosion i Mogadishu

En stor explosion har hörts i Somalias huvudstad Mogadishu, uppger ett vittne för Reuters. Kraftig rök syns bolma från platsen för explosionen. Enligt polisen är det en bilbomb som exploderat, följt av skottlossning, i ett område med regeringsbyggnader.

YA - 30 minuter sedan

Löfven försvarar januariavtalet

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarar januariavtalet i sitt tal på S-kongressen i Örebro. - Vi höll högerextremismen borta från makten, säger han. Löfven säger också att Socialdemokraterna nu kan börja leverera på sina vallöften.

YA - 1 timme sedan

Populär sjö borta i Chile - bara öken kvar

Av det som en gång var ett utflyktsmål för att bada, åka vattenskidor eller enbart svalka sig i den chilenska sommarhettan, återstår i dag en sandöken. Efter tio år av torka är sjön Aculeo, en timmes bilfärd från huvudstaden Santiago, borta.(TT).

YA - 1 timme sedan

Vänta med Attefallshus - nya regler väntar

Planer på att bygga ett Attefallshus på tomten i sommar? Vänta lite - det kan löna sig. Mycket pekar på att regeländringar som tillåter att bygga större kan vara på gång inom kort.

YA - 1 timme sedan

Fjällturismen hotad av halverad budget

Fjällturismen ökar och Sveriges fjälleder behöver rustas upp. Men budgeten har halverats och pengarna räcker inte till, enligt Naturvårdsverket. - Vi har avbrutit upprustningen av lederna och lagt det på is, säger Erik Hellberg Meschaks vid Naturvårdsverket.

YA - 1 timme sedan

Höjda krav lyfte Sverige till världstoppen

Efter OS-guldet höjde lag Hasselborg kraven på sig själva. Sedan dess har kvartetten stabiliserat sig i världstoppen. - Det är väldigt, väldigt kul att spela curling just nu, säger den svenska trean Sara McManus.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.