DI > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 04:59

DI - 15 mar 19 kl. 08:36

Vitrolife får marknadsgodkännande i KinaMedicinteknikbolaget Vitrolife har fått marknadsgodkännande för time-lapseinkubatorn EmbryoScope+ i Kina, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kina, Vitrolife, EmbryoScope

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vitrolifefår , marknadsgodkännandei , Kina
DI - 18 jan 19 kl. 08:16

Astra Zencas partner får marknadsgodkännande i Kina

Astra Zenecas partner Ironwood Pharmaceuticals har fått marknadsgodkännande i Kina för Linzess (linaclotide) för behandling av vuxna patienter som lider av IBS med förstoppning..

DI - 18 sep 17 kl. 08:13

FDA: marknadsgodkännande i USA för Camurus

Camurus uppger i ett pressmeddelande att den amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) accepterar ansökan om marknadsgodkännande för CAM2038, vecko- och månadsdepåer av buprenorfin, för behandling av opioidberoende. .

DI - 18 jan 18 kl. 08:37

Episurf får marknadsgodkännande i Israel

Medicinteknikbolaget Episurf Medical har fått marknadsgodkännande för knäimplantatet Episealer av den israeliska hälsovårdsmyndigheten..

DI - 05 apr 18 kl. 13:15

PAXMAN lämnar in ansökan om marknadsgodkännande i Japan

PAXMAN meddelar att bolaget har lämnat in en ansökan om marknadsgodkännande (SHONIN) i Japan för sitt marknadsledande skalpkylningssystem som reducerar håravfall vid cellgiftsbehandling. Ansökan omfattar samtliga solida tumörer inklusive bröstcancer. .

DI - 19 apr 18 kl. 14:00

PAXMAN erhåller marknadsgodkännande i Mexiko och planerar lansering under Q2 med licenspartnern Teva Pharmaceutical Industries Ltd

PAXMAN meddelar att bolaget har erhållit marknadsgodkännande i Mexiko för sitt marknadsledande skalpkylningssystem som reducerar håravfall vid cellgiftsbehandling. PAXMAN och licenspartnern Teva kommer nu att intensifiera etableringen inför en officiell lansering senare under det andra kvartalet..

DI - 28 feb 18 kl. 09:03

Sobi-konkurrent får marknadsgodkännande

Specialistläkemedelsbolaget Sobis konkurrent Roches blödarsjukaläkemedel Hemlibra har blivit marknadsgodkänt inom EU. Det framgår av ett pressmeddelande från Roche som kom efter Stockholmsbörsens stängning på tisdagen. .

Affärsvärlden - 26 jul 13 kl. 09:38

Raysearch får kinesiskt godkännande

Raysearch Laboratories har fått regulatoriskt marknadsgodkännande av Raysearchs dosplaneringssystem Raystation från den kinesiska läkemedelsmyndigheten CFDA..

SvD - 23 mar 15 kl. 22:09

Novo nordisk: fÅr godkÄnnande fÖr saxenda i europa

Novo Nordisk har fått marknadsgodkännande för fetmabehandlingen Saxenda i Europa..

DI - 23 mar 15 kl. 22:08

Novo Nordisk får godkännande för Saxenda i Europa

Novo Nordisk har fått marknadsgodkännande för fetmabehandlingen Saxenda i Europa..

DI - 24 nov 15 kl. 08:04

EU-godkännande Sobis Elocta

Läkemedelsbolaget Sobi får marknadsgodkännande av EU-kommissionen för läkemedlet Elocta, mot blödarsjukan hemofili A.Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

De surfar på den tredje vågen virtuell verklighet

Henrik är grafikern, Nils programmeraren och Jaana den strukturerade spelutvecklaren som fick bli vd för Divine Robot. Tillsammans hjälper de företag med ”den tredje vågen” av virtuell verklighet..

DI - 7 timmar sedan

Larmet: Ny gräddfil för miljöbovar – ”förstår inte varför man gör detta”

Nya besiktningsregler har gjort att betydligt fler miljöfarliga bilar tillåts köras på de svenska vägarna, enligt en ny rapport.  ”Det är beklagligt, jag förstår inte varför man gör detta”, säger besiktningsbranschens talesperson Tord Fornander..

DI - 7 timmar sedan

Grundaren säljer majoritet i badklädesjätten

Di kan avslöja att grundaren Panos Papadopoulos säljer majoriteten av baddräktsjätten Panos Emporio. ”Anledningen till försäljningen är att jag vill utveckla Panos Emporio ännu mer”, säger Panos Papadopoulos..

DI - 7 timmar sedan

Wall Street stängde runt nollan – investerarna ratade Apples lanseringar

Wall Street handlades svängigt på måndagen, men när börsdagen summerades låg indexen nära nollstrecket. Mycket fokus låg på Apples lanseringsevent men it-jätten lyckades inte övertyga investerarna med sina nya tjänster. .

DI - 8 timmar sedan

Upplagt för storaffär i börsfiaskot

Nordic Capitals brittiska börsflopp är på väg att bli föremål för en svensk uppgörelse, erfar Di. Flera aktörer räknar på ett utköp efter att aktien fallit ihop, där EQT uppges vara en av intressenterna. Samtidigt driver hedgefonden Bodenholm på för en styckning.

DI - 8 timmar sedan

Investorbolaget öppnar för storförvärv

Mölnlycke Health Cares sårvårdsverksamhet vinner mark när stukade konkurrenter som Convatec slickar sina sår.  I fjärde kvartalet presterade Investors onoterade kronjuvel sin högsta organiska tillväxt på tio kvartal och nu öppnar vd Richard Twomey dörren för storförvärv. .

DI - 8 timmar sedan

Fortsatt tyst från Swedbanks storägare

Alecta och AMF har som tredje och femte största ägare Swedbank-topparnas öde i sin händer. Men på måndagen hade de båda pensionsjättarna inte satt ned foten i ansvarsfrågan. .

DI - 8 timmar sedan

Ingen Metro på tisdag – tryckeriet vill ha förskottsbetalning

Anställda på den krisande mediekoncernen Metro har inte fått sin lön för mars. Styrelsen uppges ha fattat beslut om att ansöka om företagsrekonstruktion. Samtidigt kommer besked om att tidningen inte kommer ut på tisdagen..

DI - 8 timmar sedan

Ny motgång för Boeing: Kina i mångmiljardaffär med Airbus

Motgångarna för amerikanska flygtillverkaren Boeing fortsätter. På måndagen tecknade bolagets franska konkurrent Airbus ett mångmiljardkontrakt med Kina som ska köpa 300 flygplan..

DI - 9 timmar sedan

Apple lanserar flera nya tjänster – men aktien backar

Apple har lanserat ett flertal nya tjänster på måndagskvällen under sitt "Showtime"-event på huvudkontoret i Kalifornien, däribland en tidigare utannonserad streamingtjänst.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.