Expressen > Nyheter

Monday, 25 March, 18:51

Liknande nyheter

Taggar: Succénär tillbaka se , Börsrådeti Di TV , igen
DI - 04 okt 13 kl. 16:45

Börsrådet oense om problemaktien

Maria Landeborn tror på bättre konjunktur och tipsar om aktier som är tidigt med på resan. Max Mitteregger är pessimist och väljer läkemedel. Han tror på ett bolag som kan göra om Astras Losec-succé..

Blekinge Läns tidning - 24 apr 18 kl. 13:57

Pensionärer vill ha tillbaka citybussen

Citybussen på Trossö blev ingen succé och hade få resenärer. Då. Pensionärsrådet vill se bussen börja rulla igen, när allt mer biltrafik flyttats bort från centrum.

Skånskan - 04 maj 18 kl. 05:00

Han har satsat 60 miljoner kronor i gästgiveri

höör Lars-Göran Håkanssons karriär fick en nytändning sedan hans investmentbolag Stockforsa Invest köpte Höörs Plåt och Höörs Gästis. Nu vill han utveckla gästgiveriet till den grad att det blir bäst i landet. Nästa steg är en spaanläggning som står klar i september.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Skatteverket kan stoppa företagsrekonstruktion

Metros ägare Christen Ager-Hanssen vill rädda gratistidningen med en företagsrekonstruktion. Den förutsätter att fordringsägarna går med på att skriva ner skulderna. Men enligt statistiken slutar mer än hälften av alla rekonstruktioner med att företaget går i konkurs.

Expressen - 30 minuter sedan

Roger räddade uggla ur kamin

När husägarna kom hem hade de fått en uggla i kaminen.Tack vare ett rådigt ingripande av räddningstjänsten klarade sig både husägare och ugglan helskinnade ur situationen.– De har rejäla klor, säger Roger Sällberg på Älmhults räddningstjänst..

Expressen - 45 minuter sedan

Fem månaders bebis död efter omskärelse

En fem månader gammal pojke dog efter att hans föräldrar genomförde en omskärelse på honom i hemmet.Pojken ska ha skyndats till sjukhus då han fick ett hjärtstopp, men hans liv gick inte att rädda, rapporterar The Mirror..

Expressen - 1 timme sedan

Svensk polis skickar tekniker till Etiopien

Efter flygplansolyckan i Etiopien – nu ska Sverige skicka fyra kriminaltekniker dit. Detta för att vara en del i identifieringsarbetet av de omkomna i olyckan. I ett pressmeddelande skriver polisen att svensk polis åker ihop med fyra poliser från Norge..

Expressen - 1 timme sedan

Trump om Mueller: Agerade hederligt

Robert Muellers Rysslands-utredning friar Donald Trump från anklagelserna om att hans kampanj ska ha konspirerat med Ryssland. Nu säger Donald Trump att Robert Mueller har ”agerat hederligt” i arbetet med utredningen. Det rapporterar AFP.

Expressen - 1 timme sedan

Kronprinsparets hovchef får kritik: ”Osmart beslut”

Det danska kungahuset är i blåsväder. Kronprinsparets hovchef Christian Schønau anklagas för att sitta på dubbla stolar. – Det är ett osmart beslut.

Expressen - 1 timme sedan

Israel slår mot Hamas

Israels militär har börjat attackera mot Hamas i Gaza.Det rapporterar Reuters..

Expressen - 2 timmar sedan

May: Inte tillräckligt stöd för tredje omröstning

Turbulensen kring brexit fortsätter i Storbritannien. På måndagen kommer parlamentet debattera nästa steg i processen och omröstningar om alternativ till regeringens förslag väntas. Theresa May säger i ett uttalande att hon inte har tillräckligt stöd för att vinna en tredje omröstning, enligt The Guardian.

Expressen - 2 timmar sedan

FN:s rapportör om bostads- frågor på besök i Malmö

Malmö blir först i Sverige med att ansluta sig till The Shift – en sammanslutning för städer som vill se bostäder som en social rättighet.– Vi måste hålla regeringar och städer ansvariga, säger initiativtagaren Leilani Farha..

Expressen - 2 timmar sedan

Åklagaren: Duniyo, 17, höggs ihjäl efter bråk om mobiltelefon

Utredningen kring det misstänkta mordet på 17-åriga Duniyo Faisal Hassan på HVB-hemmet i Trollhättan är avslutad.Åklagaren Robert Beckard anser det bevisat att en 14-årig flicka högg henne till döds – men det kommer inte bli någon bevistalan i domstol.”Det finns bland annat uppgifter om att 17-åringen på något sätt ska ha gjort sönder 14-åringens mobiltelefon.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.