SR > Nyheter

Wednesday, 20 March, 18:15

Liknande nyheter

Taggar: Klimatforskareger , stöd, åt, strejkande, elever

Fler nyheter från SR

SR - 10 minuter sedan

Trendbrott för insamling av gåvor

Insamlingen av gåvor till välgörande ändamål ser för första gången sedan 2006 ut att slutat öka. Det visar preliminära siffror från Frivilligorganisationernas insamlingsråd, Fri. Men det är inte från privatpersoner utan från företag som det går att se en inbromsning i att ge säger Fri:s generalsekreterare, Charlotte Rydh:.

SR - 15 minuter sedan

Kina-ambassadör förnekar brott

Sveriges tidigare Kinaambassadör Anna Lindstedt nekar till brott, säger hennes försvarsadvokat Conny Cedermark till Ekot. Brottsmisstanken gäller "egenmäktighet vid förhandling med främmande makt".Frågan är om ambassadören har brutit mot lagen i samband med att hon anordnade ett möte i Sverige med kinesiska affärsmän och dottern till den fängslade svenske förläggaren Gui Minhai..

SR - 45 minuter sedan

EU går med på förlängning

EU är redo att flytta fram Storbritanniens utträdesdatum, men det är en öppen fråga hur långt utträdesdatumet ska flyttas fram, säger EU:s permanenta rådsordförande Donald Tusk under en presskonferens..

SR - 45 minuter sedan

Efterlängtade vårdagjämningen är här

I dag är det vårdagjämning, den dagen på året då ljuset är som mest jämt fördelat över jorden..

SR - 45 minuter sedan

Dopet ingen garanti för asyl

Många asylsökande afghaner får inget uppehållstillstånd, trots att de låtit sig döpas i en frikyrka och själva säger att de blivit kristna och därför inte kan återvända till Afghanistan..

SR - 45 minuter sedan

Ministern om bristande kontrollen av a-kassan: Allvarligt

Arbetsmarknadminister Ylva Johansson (S) ser allvarligt på kritiken mot Arbetsförmedlingens bristande kontroll av a-kassan..

SR - 45 minuter sedan

Ekots korrespondent: Förödelse var jag än vänt mig

Ekots korrespondent Samuel Larsson är på plats i Moçambique efter cyklonen. – Det har varit stor förödelse var än jag har vänt mig under hela dagen i dag, säger han..

SR - 3 timmar sedan

Karadzic får livstid för krigsbrotten

Radovan Karadzics straff skärps. Han straffas med livstids fängelse för sina brott under Bosnienkriget..

SR - 3 timmar sedan

IAF: Ingen förbättring i kontrollen hos AF

Trots upprepad kritik mot bristerna i kontrollen hos Arbetsförmedlingen syns ännu ingen märkbar förbättring. Det menar Peter Ekborg som är generaldirektör för Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen..

SR - 5 timmar sedan

Storbritannien vill skjuta upp brexit

Storbritanniens premiärminister Theresa May ber EU om att skjuta upp Brexit till den 30 juni. Det framgår i ett brev till Europeiska rådets ordförande Donald Tusk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.